Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
ivan56 написа:Честит празник на толбухинския чугун
Едно време ставаше доволен купон. Имаше един Джугашвили къде празнуваше във форума, Станко и Санди тролеха яко и някакъв КНДР разправяше как ходил на екскурзия там и как празнували корейските комунисти
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- Furious_Monk
ReBorn1982 написа:Наздраве.
Според мен на смърт е по-добро пожелание, ама не знам, вероятно зависи от причините поради които правиш дадено действие.
Имаше един въпрос, който остана така неразбран за баща ми, и удовлетворен за мен, имайки предвид моето недоволство,спрямо неговия любимец и вероятно идол... защо сърбите бяха първи и защо те признаха това и до днес се превръща в щит на омразата...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xgWsJoUX08E[/youtube]
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Soulen написа:ivan56 написа:Честит празник на толбухинския чугун
Едно време ставаше доволен купон. Имаше един Джугашвили къде празнуваше във форума, Станко и Санди тролеха яко и някакъв КНДР разправяше как ходил на екскурзия там и как празнували корейските комунисти![]()
![]()
Спомням си, е той Станко беше ако не се лъжа Джугашвили.
Сега са много тънко обидни всички
Не носят на бъзик, не само за тази тема, ами по принцип.
Мен лично ми е голям кеф да троля сектата на Ливърпул
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ReBorn1982 написа:Франкенщайн в женски образ с Ема Стоун и филм за съдбата на мигрантите в Европа са сред фаворитите за наградата "Златен лъв", която ще бъде връчена в събота вечер в края на 80-ото издание на Мостра във Венеция, белязано от стачките в Холивуд, съобщи АФП.
Политкоректност отвсякъде.
То оскари и подобни награди от години са като белег кой филм не става изобщо за гледане
Само Чичо Клинт пробутва някой филм в такива класации, който е добър и не дразни хората.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
На линияReBorn1982
То става ли вече някой за гледане ??? (ако ги следиш)
Аз преди много гледах филми, Холивуд бълваше качествено кино - екшън, комедии, драми и т.н., но с навлизането на тая политкоректност (и) в киното, съм отебал отдавна да се интересувам.
Аз преди много гледах филми, Холивуд бълваше качествено кино - екшън, комедии, драми и т.н., но с навлизането на тая политкоректност (и) в киното, съм отебал отдавна да се интересувам.
Soulen написа:ivan56 написа:Честит празник на толбухинския чугун
Едно време ставаше доволен купон. Имаше един Джугашвили къде празнуваше във форума, Станко и Санди тролеха яко и някакъв КНДР разправяше как ходил на екскурзия там и как празнували корейските комунисти![]()
![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=J6zm-a6z-bk[/youtube]
Това е единствения правилен начин за действие срещу червената чума!
ReBorn1982 написа:То става ли вече някой за гледане ??? (ако ги следиш)
Ами последния, който ми допадна с някакви номиниации (вярно че почти не ги гледам само като прочета анотацията) е American Sniper на Клинт.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Drunken_Master написа:boabbb написа:Мамка му, как баш за почивните дни ще се преебе времето... Вчера даже не ставаше за плаж. Между другото, поздрави от плажа за работещите![]()
![]()
Вчера звънях на мама, да я чуя. Татко си беше на плаж, край Балчик... Там имаме вила. По Северното Черноморие няма проблеми.
Е, ни я вилата...
То е било само доста на юг, добре че тая година го пропуснах ... Аз се избичих много, много на юг - ходих да гледам един ръждясал кораб, дето е хвърлил верига преди 40 години дали може да го дадем за желязо
Смити, на тебе освен да ти препоръчам новото бижу на Атлантис на Палм Джумейра - нощувките в момента са на промоция
Леевски, оле
- Drunken_Master
- Контакти:
Аз си ходя само там. Или на Трейшън-а, или на Балчик (има едно местенце без циганори).
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
boabbb написа:
Смити, на тебе освен да ти препоръчам новото бижу на Атлантис на Палм Джумейра - нощувките в момента са на промоция
Пас, не ходя при Аладин. Ейн Бокек е най-готиното място.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]