NOMER14 написа:Дрънкане, не се гъбаркай нас. Тази вила-механа е до голф игрището. Тамън за Смити, а и се продава.
И кво като е до голф игрището? Имаш хабер ти...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOMER14 написа:Дрънкане, не се гъбаркай нас. Тази вила-механа е до голф игрището. Тамън за Смити, а и се продава.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Soulen написа:tmanolov написа:Soulen написа:rhaegar написа:
Ех, а ако беше сега комнунизъм, всички щяхме да я имаме тая вила. Пу, язък.
Не знам защо, но все се сещам за white guilt ситуацията и как белите богаташи много ги е жал за горките негри, но не се отказват от привилегиите си в тяхна полза.
Иначе е доста масово явление да плюеш режима, който те е направил бял човек. Не знам точния психологически термин на подобно състояние, но е нещо подобно на турците, които са избягали в Германия заради мизерия и гласуват за Ердоган или хората от семейства на висши служители на ДС, които сега плюят комунизма
Това е класика - среща се и в двете посоки. Особено любими са ми списващите в Дневник от рода на Кюркчиеви, Терзиеви и прочие - когато си бил в стойка Г към единия режим, колко му е да се завъртиш на 180 градуса - нито стойката се налага да променяш, нито кинтите (е, и доларите са по-вървежни от преводните рубли от едно време). Мила родна картинка
Хората, които го правят за пари, ги разбирам. Тези, на които не им плащат и си вярват, не мога. Затова и може би примера ми с ДС не беше добър, там е ясно, че всичко е за пари.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:аз не разбирам пък тези за парите - колко трябва да си безгръбначен, за да го правиш. Другите ги разбирам - просто са тъпи и жертва на съответната пропаганда. Проблемът е, че в света на интернет, където дори и за най-нелепата теза, тип "земята е плоска", ще намериш милиони страници с "потвърждение", точно такива не мож' ги обори. те са си като едно време бабите, които казваха - "дадоха го по тАлАвизорА" и с това приключваха разговора с чувството на морално превъзходство.
П.С. Дрънкана е типична извадка на подобен тип мислене - уж интелигентно момче, уж чел, не е да му кажеш, че е олигофрен, защото личи, че се е напънал да чете, и пак нищо не е разбрал. Та така
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
tmanolov написа:
Това е класика - среща се и в двете посоки. Особено любими са ми списващите в Дневник от рода на Кюркчиеви, Терзиеви и прочие - когато си бил в стойка Г към единия режим, колко му е да се завъртиш на 180 градуса - нито стойката се налага да променяш, нито кинтите (е, и доларите са по-вървежни от преводните рубли от едно време). Мила родна картинка
Thsmith написа:NOMER14 написа:Дрънкане, не се гъбаркай нас. Тази вила-механа е до голф игрището. Тамън за Смити, а и се продава.
аа без тези, аз не си падам по такъв тип къщи и като цяло по къщи/вили : 0 Предпочитам нещо с всички удобства наоколо и на по високо, изглед и тн ; 0И като цяло съм фен на по модерни съвременно градски модели тип Франк Лойд Райт, а не модерна имитация на селска къща : )
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Франкенщайн в женски образ с Ема Стоун и филм за съдбата на мигрантите в Европа са сред фаворитите за наградата "Златен лъв", която ще бъде връчена в събота вечер в края на 80-ото издание на Мостра във Венеция, белязано от стачките в Холивуд, съобщи АФП.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта