Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Astronomer
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Astronomer » 03 окт 2023 12:04

rhaegar написа:100м инвестиция срещу играч от школата, плюс че е лично желание на мениджъра.......

Сори че ви се бъркам, ама в нашия форум е скучно.

Да де! Още повече: момче от школата е, наше момче! Много по-голяма инвестиция е, в моите очи поне, и заслужава повече доверие и протекция. Стоте милиона... са си сто милиона. Ще дойдат, ще си заминат.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 окт 2023 14:06

А се прави на принципен ЕТХ, колко пък е принципен случая с Антъни е показателен :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 03 окт 2023 14:16

MASTER_COOL написа:А се прави на принципен ЕТХ, колко пък е принципен случая с Антъни е показателен :idea:

Има си любимци и това ще му изяде главата

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 окт 2023 14:24

100% и вече е започнал този процес
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 окт 2023 14:49

Astronomer написа:
rhaegar написа:100м инвестиция срещу играч от школата, плюс че е лично желание на мениджъра.......

Сори че ви се бъркам, ама в нашия форум е скучно.

Да де! Още повече: момче от школата е, наше момче! Много по-голяма инвестиция е, в моите очи поне, и заслужава повече доверие и протекция. Стоте милиона... са си сто милиона. Ще дойдат, ще си заминат.

От фенска гледна точка си прав, само че собствениците на отбори не са непременно фенове. Уви.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 03 окт 2023 16:42

MASTER_COOL написа:А се прави на принципен ЕТХ, колко пък е принципен случая с Антъни е показателен :idea:

Пичага, не знаеш кой е причината за това! Може и собствениците да са! Както rhaegar е написал, Антони е 100 млн., Мейсън е 0 млн. На Оле са му казвали да пуска Магуайър понеже струва 80 млн. паунда и няма как да закотвиш такъв играч, така че... какво да ти кажа. И при Оле се е случвало, защо не и сега!? И да ти кажа ли, виждам го как алчните янки го правят това нещо.

Яд ме е и мен за това, защото Мейсън се представяше добре, а Антони ме дразни откровено, но за съжаление това е действителността.

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 03 окт 2023 18:13

Аз съм сигурен, че ЕТХ искаше Мейсън в състава си (поне ако се вярва на медиите), ама ядец... Предполагам Антъни е върнат в отбора заради това, че около неговото дело не се вдигна толкова шум. Нямаше фенки, които да протестират, нито пък служителки, които искат да напуснат. :x Както доста пъти вече съм казвал няма нищо футболно в този клуб и за съжаление всеки наш мениджър ще е изправен пред този проблем и ще трябва да се справя с него както намери за добре.
Колкото до контузиите в защита - еми мениджърът искаше този Ким, който сега е в Байерн, но уви му доведоха Джони Евънс... Имаше някакви спекулации (не съм сигурен колко са верни), че е позволено да се правят по максимум 3 сериозни трансфера на сезон - тоест Маунт, Хойлунд и Онана за това лято. Амрабат и Регилон са под наем - дали е заради това правило и им се гледа като временно решение, или защото щяхме да имаме проблеми с ФФП си нямам и на представа.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 окт 2023 18:44

Никакъв смисъл няма от махане на Ерик дори да запишем още 10 поредни загуби. Видях, каквото трябваше при Ралф. Немецът каза, че 2/3 от играчите са боклуци и трябва да се махнат. Те му резнаха веднага главата. В смисъл, който дойде това го чака след още 18 месеца. Нека махнем Ерик и да видим.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 03 окт 2023 20:57

Само като видях Трашо и капитан Мрънкам колко мога и ми се отщя да гледам мача

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 03 окт 2023 22:41

Ами за съжаление за мен Тен Хаг си върви към уволнение. Днеска ги гледам нашите-напред едно момче рине терена и се бори, търси топката, а зад него батковците му са тотално разочарование. Касемиро цял сезон я лупа безцелно напред и по десет пъти на мач предава владеенето на противника-твърд титуляр.Бруно, както всеки мач когато сме в криза, опитва героизми вместо простичките неща-твърд титуляр.Рашфорд като в най-слабите си периоди се опитва през трима наведнъж да минава-твърд титуляр.
Гарначо игра два добри мача с Палас-резерва. Хоулунд ми пълни душата с желанието за игра, движението без топка и това, че като я овладее с гръб вместо да тръси геройството просто я дава на късо и бяга в наказателното поле. Ама никакво захранване няма. Мейсън и той поне се опитва да я цъка с другите, не сам да решава мача. И знам, за съжаление, какво следва-вдясно пускаме единствения бразилски футболист, дето няма грам креативност и дрибъл в атака, и замира всичко за Хоулунд
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Върни се в “Манчестър Ю”