il4o_iliew написа:Смитчо така я разбира деморкацията. Също като в комунизма. Само че вместо "Другари пролетарии, обединявайте се", при него мотото е "Братя прогресивни десни дайте да избием неудобните и да ги сменим с удобни". Нещо такова.

Не е лошо да си прекопаеш доматите и след това да разсъждаваш (пхахха) какво и как разбирам аз.
CTAHKO написа:Thsmith написа:Абе в този раздел няма ли модератори? Не е нормално на всяка страница 1/2 ната постове да са тролски. Един пъпеш дрънка за петербург и руски дивотии, друго магаре му отговаря в същия идиотски стил с янки позиция и просто си върви един неспирен трол. Дискусия няма, изобщо...
Шарлито и виден радетел за демокрация се противопоставя на свободата на изразяване на различно мнение. Така ли да го разбирам

Доста демократично и либертарианско

Я кажи кои мнения трябва да се санкционират, за да знаем как да бъдем в крак с модата, политическата конюнктура и да сме политкоректни

Явно всички трябва да твърдим, че люлката на цивилизацията - Ленинград е най-пропадналия град, пред фалит е, Путин е най-продажния политик, а брюкселските зелки са най-коравите мъже, изпитваме любов към маймуните слезнали от клона, особено ако са американски с кенийски произход и най-прекрасната гледка е, да видиш как момиче с брада държи за ръка мъж с оскубани вежди

Ами не, не искаме да сме либертарианци

Ние сме комунисти и гадни тоталитаристи и затова адмирираме сободата на словото и уважаваме опонентите си с различно от нашето мнение

Ако мненията се еднопосочни няма да има смисъл да се пускат и темата ще замре. Всички ще се съгласяват и няма да има спор. Нямам нищо против различни мнения, особено ако са аргументирани и се базират на нещо. Може да смятам някой потребители за доста "бавни", но не ми пречат мненията, които се базират на дадени разбирания и целят някаква дискусия. Не ми пречеше и когато излъга, че Унгария няма дълг и още не си си признал, че лъжеш или че си сбъркал.
Всичко това поддържа темата и диспута отворен.
Пречат ми откровено трлоските коментари. Такива, които не се базират на нищо, а просто някой си няма работа и образува спам. Пример за това е александров и чичко сам.
Serafim написа:Може би е абсурдно и спортисти, като такива на аватара ти да изкарват по 50-60 милиона долара годишно, а средностатистическия българин да изкарва под 10хил. лева, но е факт, че се случва.
Кое му е абсурдното?