Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:Подскачам, а ? :ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД
Направо съм побеснял, честно ти казвам. Изключително много ме обиждаш. :ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД
Абсолютно неадекватен в мненията си. Единственото, което успяваш да направиш е да нахвърляш безраборни твърдения и после преиначаваш думите на пишещите, защото това е единствения ти начин да докажеш мнението си :D Цял ден киснеш във форума, за ти обърна внимание. Не ме цитирай :D Обаче не спира да ми пише :D Психо.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
Що реши, да го постнеш това в спам темата !? Търсиш съмишленици ли ? Пуйола ? ;ддддддд
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:Що реши, да го постнеш това в спам темата !? Търсиш съмишленици ли ? Пуйола ? ;ддддддд
С Пуйола сте един човек ;(
-
Хайде, честито, и Малката русалка на Ханс Кристиан Андерсен стана ..... черна ....
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/12521306

ReBorn1982 написа:Хайде, честито, и Малката русалка на Ханс Кристиан Андерсен стана ..... черна ....
Не знам ко се впечатляваш толкова от тия новини. Ще загубят интереса на доста хора с тия планови продукции.
Аз лично вече не гледам холивудски филми. Чат-пат някой испански или италиански и това е.
Интересното е, че спечелиха срещу СССР точно с кино и музика най-вече, а не толкова с икономика и вещи.
Сега и киното, и музиката им се въртят около дъното.
- Drunken_Master
- Контакти:
Groucho написа:ReBorn1982 написа:Хайде, честито, и Малката русалка на Ханс Кристиан Андерсен стана ..... черна ....
Не знам ко се впечатляваш толкова от тия новини. Ще загубят интереса на доста хора с тия планови продукции.
Аз лично вече не гледам холивудски филми. Чат-пат някой испански или италиански и това е.
Интересното е, че спечелиха срещу СССР точно с кино и музика най-вече, а не толкова с икономика и вещи.
Сега и киното, и музиката им се въртят около дъното.
По-скоро с музика... Тия антикомунистически филми им бяха пълен та*ак.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Те нямат кой знае какви антикомунистически филми. Правеха си нормални, комерсиални екшъни, уестърни, романтични комедии и подобни, с които промотираха западния начин на живот. Може в някои единични екшъни "лошите" да са били от СССР, но като цяло не се занимават с темата комунизъм във филмите си. Комунизмът не продава билети, красиви актриси и пукотевици продават билети.
Иначе, западната музика удари най-силно СССР, да.
От 60-та до 90-та някъде е пикът на рокмузиката, която е музика на протеста и бунта общо-взето.
Нормално да се харесва много и в соцстраните.
Иначе, западната музика удари най-силно СССР, да.
От 60-та до 90-та някъде е пикът на рокмузиката, която е музика на протеста и бунта общо-взето.
Нормално да се харесва много и в соцстраните.
- Drunken_Master
- Контакти:
Аз визирам филми от типа на Роки 4, където злият комунистически боксьор яде здрав бой от добрият демократичен Роки. Абсолютно евтина пропаганда...
П.С.
Колкото до музиката. Нека не забравяме, че има и песни като Land of Confusion, където Genesis представят Рейгън като алкохолик, който спейки, плува в собствената си пот.
П.С.
Колкото до музиката. Нека не забравяме, че има и песни като Land of Confusion, където Genesis представят Рейгън като алкохолик, който спейки, плува в собствената си пот.

Да, но това са единични случаи, нали ти казвам. Не е било практика на Холивуд да се занимават кой знае колко със СССР или с комунизма.
Първият Роки е приличен филм. Всички продължения след него са изцеждане на още пари от марката.
Основната тема на Холивуд винаги е била постигането на богатство(в половината случаи чрез кражба
) или любов.
Даже Самюел Голдуин или някои от другите основатели на големите филмови компании го е казвал: формулата е "момчето среща момичето, момчето губи момичето, момчето си връща момичето, хепи енд".
Може да се набута в уестърни и криминални филми, задължителна е за романтични комедии и мюзикъли.
Първият Роки е приличен филм. Всички продължения след него са изцеждане на още пари от марката.
Основната тема на Холивуд винаги е била постигането на богатство(в половината случаи чрез кражба

Даже Самюел Голдуин или някои от другите основатели на големите филмови компании го е казвал: формулата е "момчето среща момичето, момчето губи момичето, момчето си връща момичето, хепи енд".
Може да се набута в уестърни и криминални филми, задължителна е за романтични комедии и мюзикъли.