Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 10 сеп 2022 10:11

Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 сеп 2022 10:39

Drunken_Master написа:Подскачам, а ? :ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД
Направо съм побеснял, честно ти казвам. Изключително много ме обиждаш. :ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД

Абсолютно неадекватен в мненията си. Единственото, което успяваш да направиш е да нахвърляш безраборни твърдения и после преиначаваш думите на пишещите, защото това е единствения ти начин да докажеш мнението си :D Цял ден киснеш във форума, за ти обърна внимание. Не ме цитирай :D Обаче не спира да ми пише :D Психо.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 сеп 2022 10:40

Що реши, да го постнеш това в спам темата !? Търсиш съмишленици ли ? Пуйола ? ;ддддддд
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 сеп 2022 10:42

Drunken_Master написа:Що реши, да го постнеш това в спам темата !? Търсиш съмишленици ли ? Пуйола ? ;ддддддд

С Пуйола сте един човек ;(

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 13 сеп 2022 13:59

Хайде, честито, и Малката русалка на Ханс Кристиан Андерсен стана ..... черна ....

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/12521306

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 13 сеп 2022 14:32

ReBorn1982 написа:Хайде, честито, и Малката русалка на Ханс Кристиан Андерсен стана ..... черна ....

Изображение

Не знам ко се впечатляваш толкова от тия новини. Ще загубят интереса на доста хора с тия планови продукции.
Аз лично вече не гледам холивудски филми. Чат-пат някой испански или италиански и това е.
Интересното е, че спечелиха срещу СССР точно с кино и музика най-вече, а не толкова с икономика и вещи.
Сега и киното, и музиката им се въртят около дъното.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 сеп 2022 14:39

Groucho написа:
ReBorn1982 написа:Хайде, честито, и Малката русалка на Ханс Кристиан Андерсен стана ..... черна ....

Изображение

Не знам ко се впечатляваш толкова от тия новини. Ще загубят интереса на доста хора с тия планови продукции.
Аз лично вече не гледам холивудски филми. Чат-пат някой испански или италиански и това е.
Интересното е, че спечелиха срещу СССР точно с кино и музика най-вече, а не толкова с икономика и вещи.
Сега и киното, и музиката им се въртят около дъното.

По-скоро с музика... Тия антикомунистически филми им бяха пълен та*ак.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 13 сеп 2022 14:49

Те нямат кой знае какви антикомунистически филми. Правеха си нормални, комерсиални екшъни, уестърни, романтични комедии и подобни, с които промотираха западния начин на живот. Може в някои единични екшъни "лошите" да са били от СССР, но като цяло не се занимават с темата комунизъм във филмите си. Комунизмът не продава билети, красиви актриси и пукотевици продават билети.

Иначе, западната музика удари най-силно СССР, да.
От 60-та до 90-та някъде е пикът на рокмузиката, която е музика на протеста и бунта общо-взето.
Нормално да се харесва много и в соцстраните.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 сеп 2022 15:00

Аз визирам филми от типа на Роки 4, където злият комунистически боксьор яде здрав бой от добрият демократичен Роки. Абсолютно евтина пропаганда...

П.С.
Колкото до музиката. Нека не забравяме, че има и песни като Land of Confusion, където Genesis представят Рейгън като алкохолик, който спейки, плува в собствената си пот.
Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 13 сеп 2022 15:04

Да, но това са единични случаи, нали ти казвам. Не е било практика на Холивуд да се занимават кой знае колко със СССР или с комунизма.
Първият Роки е приличен филм. Всички продължения след него са изцеждане на още пари от марката.

Основната тема на Холивуд винаги е била постигането на богатство(в половината случаи чрез кражбаИзображение) или любов.
Даже Самюел Голдуин или някои от другите основатели на големите филмови компании го е казвал: формулата е "момчето среща момичето, момчето губи момичето, момчето си връща момичето, хепи енд".
Може да се набута в уестърни и криминални филми, задължителна е за романтични комедии и мюзикъли.

Върни се в “Свободна зона”