tevez написа:south_division написа:Преговарят с някакъв португалец със сигурност, име не знам.
Те вече преговорите са свършили.Уреден е.
Е не знам, явно си по осведомен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tevez написа:south_division написа:Преговарят с някакъв португалец със сигурност, име не знам.
south_division написа:tevez написа:south_division написа:Преговарят с някакъв португалец със сигурност, име не знам.
Е не знам, явно си по осведомен.
blue avalanche написа:ivaka написа:Предавам се!
Смятах, че зная името на следващия нападател на Левски, но вече не знам...или поне не съм толкова сигурен за него, колкото бях вчера.
Сега вече и на мен ми стана интересно, кой ще е...
Ще се предадеш,я!Базбая "гранде джурналисти" са валат,та ти ли...
futbolqga написа:Или журналята пак бълнуват или ръководството ни става за смях.Да кажеш, че вече си купил играча и да не смееш да кажеш името му - "е нЕма такъв филм"
Nuke написа:futbolqga написа:Или журналята пак бълнуват или ръководството ни става за смях.Да кажеш, че вече си купил играча и да не смееш да кажеш името му - "е нЕма такъв филм"
Никой не е казал, че го е купил. Постигнали са устна договорка. Ако имаше подписи, щяха да са го обявили. Нищо ненормално няма.
blue avalanche написа:"В неделя юношата на Левски Жак Коен започва подготовка с тима от втора дивизия на Кипър ПАЕЕК (Никозия), научи кореспондент на Novsport.com.
Миналата седмица представители на кипърския отбор, начело с техния президент, бяха в България и се споразумяха с нападателя.
Очаква се младият футболист да подпише договор за 4 години с тима, който има амбиция да се пребори за промоция в елитната група на Кипър.
От Левски обаче правят спънки на стрелеца и не му дават служебна бележка, тъй като не искат да го изпуснат без пари.
Случаят вероятно ще стигне до съд, а ПАЕЕК ще изиска служебна картотека от ФИФА.
Както е известно, Жак Коен няма професионален договор с Левски и на клуба от „Герена” се полага само компенсация."
Този е изтрещял нацяло!Иска да започне кариера там,където другите я приключват!Да пита бат си "Матераци" как се правят тия "работи"!Прав му път!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта