Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 16 сеп 2023 18:33

ЗАКРИВАЙ :evil:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 16 сеп 2023 18:35

Пичове, поне сега стана ясно и за най-пристрастните, че Роналдо не беше проблема. Вероятно Тен Хааг е единствения мениджър, който ще изхвърли голмайстора на отбора си.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 сеп 2023 18:55

smoothc написа:Тен Хаг явно е прочел коментара ми, хах!
За себе си съм доволен, но важното е вече как ще тръгне играта, указанията и пр.
Иначе особено съм доволен, че Скот, Регилон и Дало започват титуляри.
За другите беше ясно, че ще си започнат.
Оптимистична прогноза 4:0.

И аз съм доволен. Имате треньор, вратар и верни фенове

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 16 сеп 2023 18:58

Трета поредна загуба от Брайтън... Добрей 8-)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 16 сеп 2023 19:03

Ясно е, че не Роналдо ни е бил проблема и едва ли някой си е мислел, че като го махнем и ще почнем да ринем титли. Но не е и Ерик Тен Хаг. Докато мръсните Глейзъри не се разкарат нищо добро не ни чака. :x
Иначе Ханибал със страхотен гол. За мен и той, и Гор заслужават повече минути в халфовата линия, която и без това за нищо не става в момента.
Малоумни голове ни вкараха, но пък и играхме добре през по-голямата част от мача. Очаквам подобрение в резултатите, макар че гледам играем с Байерн сряда... :lol: Не знам какво да очаквам от този мач, както може да ги излъжем, така и има шанс да ни пребият много тежко.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 16 сеп 2023 19:23

vasilnv написа:Ясно е, че не Роналдо ни е бил проблема и едва ли някой си е мислел, че като го махнем и ще почнем да ринем титли. Но не е и Ерик Тен Хаг. Докато мръсните Глейзъри не се разкарат нищо добро не ни чака. :x
Иначе Ханибал със страхотен гол. За мен и той, и Гор заслужават повече минути в халфовата линия, която и без това за нищо не става в момента.
Малоумни голове ни вкараха, но пък и играхме добре през по-голямата част от мача. Очаквам подобрение в резултатите, макар че гледам играем с Байерн сряда... :lol: Не знам какво да очаквам от този мач, както може да ги излъжем, така и има шанс да ни пребият много тежко.

На кое викаш малоумен гол ? Всички голове си бяха изпипани атаки от начало до край със супер завършващи удари без шаносве за вратаря. Разбирам да е след някво меле или гаден рикошет или груба грешка на някой, от която да ви вкарат, ама то голове та голове, не знам кое ти е малоумното.. Брайтън ви направиха смешни след първия гол до края на мача, изглеждахте тотално безпомощни, не виждам кое ви беше добрето. Бяхте на нивото от мача с Уулвс, ама то не става всеки път тотално надиграни и я късметче, я дузпичка. Брайтън пребиха по този начин и Нюкасъл преди паузата. В нито един момент от мача не изглеждаше да имате шансове за нещо, освен, ако не бяхте повели, разбира се.
Иначе Байерн, ако съдим по резултатие този сезон и едвам едвам спечелената титла от миналия, то не са на познатото ниво, но въпреки това най-логичното нещо ще е да ви бият. Такива са реалностите за вас, пък вие си протестирайте срещу евреите, които ви изливат чували с пари. Тва, че не се харчат както трябва пак ли е техен проблем ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 16 сеп 2023 19:34

Евреи да наливат чували с пари :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 16 сеп 2023 21:28

sinqkrepost1914 написа:На кое викаш малоумен гол ? Всички голове си бяха изпипани атаки от начало до край със супер завършващи удари без шаносве за вратаря. Разбирам да е след някво меле или гаден рикошет или груба грешка на някой, от която да ви вкарат, ама то голове та голове, не знам кое ти е малоумното.. Брайтън ви направиха смешни след първия гол до края на мача, изглеждахте тотално безпомощни, не виждам кое ви беше добрето. Бяхте на нивото от мача с Уулвс, ама то не става всеки път тотално надиграни и я късметче, я дузпичка. Брайтън пребиха по този начин и Нюкасъл преди паузата. В нито един момент от мача не изглеждаше да имате шансове за нещо, освен, ако не бяхте повели, разбира се.
Иначе Байерн, ако съдим по резултатие този сезон и едвам едвам спечелената титла от миналия, то не са на познатото ниво, но въпреки това най-логичното нещо ще е да ви бият. Такива са реалностите за вас, пък вие си протестирайте срещу евреите, които ви изливат чували с пари. Тва, че не се харчат както трябва пак ли е техен проблем ?

При първия гол Линдельоф остави топката да мине зад гърба му на близката греда, абсолютно левашко изпълнение. Не случайно му даваха близък кадър при първа възможност след гола - не е защото е голям красавец. Втория и третия гол са абсолютно едни и същи - нашите оставиха непокрити хората им от задна позиция и си вкараха като пичове.
Колкото до мнението ти, че сме били безпомощни след гола им - приемам го, но не съм съгласен. Реално уцелихме греда и ни отмениха гол след това - не го виждам като тотална безпомощност. Не е като да нямахме положения, просто Рашфорд не вкара, а те вкараха своите.
По никакъв начин не омаловажавам победата на Брайтън - напълно заслужена си е и стояха по-добре. Но очаквах ние да сме много по-зле от това, което показахме.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 16 сеп 2023 22:40

vasilnv написа:Евреи да наливат чували с пари :lol: :lol: :lol:

Като почнем от Ди Мария, минем през Лукаку, Фред, грозния инцест Хари и стигнем до Антъни, Санчо, Варан, Хойлунд и Лисандро Мартинез. Само тука са над 500млн. и със сигурност пропускам някой. Дори не споменавам трансфери тип Бисака и Дало или Фелайни от миналото например за по 30-40млн, защото са поне още 15 подобни. За заплатите няма да отварям дума, знаете си ги.
За последните 10 години имате доволно над милардче похарчено, което на фона на постигнатите резултати си е чисто прахосничество. Са, ясно, че евреите са прибрали 3 пъти повече, но не можете да се оплаквате от липса на средства, а от това как се харчат, защото при вас е едно безкрайно изливане в няква яма, само защото има.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 16 сеп 2023 23:22

Да, факт е, че харча е голям. Но тези пари изобщо не идват от джоба на мазните евреи - тия сигурно и кабелната телевизия си я плащат през клуба. :lol: По спомени последно дълга ни беше станал 800-900 милиона... Тия пиявици единствено печелят пари на гърба на клуба и феновете, всяка година чистата печалба им се увеличава. И това не е случайно, клубът както се е изказвал Ван Гал е маркетингов клуб, а не футболен. Нали се сещаш, че за това не е виновен Тен Хаг. Нищо, като разкараме още 4-5 читави мениджъри и на децата ще им стане ясно, че може би вината не е в тях. Моментът, в който тия бастуни глейзерите ни продадат и всичките им директори си оберат крушите заедно с тях ще е празник за всеки фен на Манчестър Юнайтед.
Ако разполагаш с професионалисти, имаш план за развитие, ама не с цел да продаваш чаши, екипи и да подписваш постоянно спонсорски договори, успехите могат да се постигнат и с пъти по-малко пари.

Върни се в “Манчестър Ю”