Мнениеот Thsmith » 05 май 2022 02:27
На мен не ми се случвало честно казано. Никой не ми е влизал толкова рязко за да ме изкара толкова извън нерви че да го ударя като хората. Смисъл блъскал съм хора и съм ги ритвал по задниците за да се разкарат, но не и да центрирам някой здраво. Винаги са отстъпвали и не се е стигало до там.
Най близко бях преди 15 години в борисовата градина. Мадона имаше концерт на Васил Левски и вече бяха затворили стадиона за да подготвят сцената. Аз вместо да отида до Раковски, тръгнах да бягам с още 2-3 приятелчета/приятелки, които си тренираха професионално из парка. В един момент ми дойде нанагорно и ги оставих да завъртят обиколката сами. Възстановявам се със стречинг докато се върнат и до мен застава някакъв идиот, който ми задава любезно някакви общи въпроси. Къде, какво и тн. Аз отговарям в някаква степен и в един момент този изръсва нещо от рода дали искам да ми духа зад храста. Честно ти казвам, че около 5 секунди съм седял и съм го гледал като гръмнат. Не мога да включа изобщо какво ми се случва. И след това му казах нещо от рода, че няма да стане ако го центрирам и рязко тръгнах към него, а тоя идиот избяга. Не съм го гонил, но ако беше останал на място, най вероятно щях да го напердаша здраво. Никога не ми се беше случвало такова нещо, така да ми причернее. Дано не ми се случва пак.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]