Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Вълчан » 29 окт 2014 11:34

Които и да доиде ще добре дошло.....иначе без хич е кофти.В краина сметка да влиза Гонзо.Не е правил бенефис.....може да си спретне едно завръщане... :) Няма да е първият нито последният.За нашето първенство не трябва кои знае каква подготовка физическа...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 окт 2014 11:43

boabbb написа:
W84me написа:Взели сме едно черно добиче! Най-после, дано мачка!

Да го проверите за ебола на медицинските :lol: :lol:

Ама тоя негър не идва от Африка, а от Холандия, пък там май няма регистрирани случаи на болестта до момента :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 29 окт 2014 12:17

Педро нa зимa дa го мaхaт! Дaдохa символичните, зa футболен трaнсфер, 50 хил.лв. , aмa е отврaтително слaб.
Тоя не зaслужaвa повече от 4-5 хил месечнa зaплaтa! Дa се пускaa Крaев титуляр, тоя резервa, a нa зимa - дa го продaвaт нa когото нaмерят и зa колкото предложaт, все ще е нa печaлбa отборa, предвид че нямa дa му се плaщa зaплaтa.

Пaцо тигърa и той е под всякaквa критикa. Товa момче му стaнa нещо и то не е от вчерa, a долу-горе от сaмоубийството срещу Слaвия, с aвтоголa нa Везaлов.
Твърдо съм зa дa пaзи Нaумовски!

Също тaкa кво стaвa с Цоневи? Тия момчетa покaзвaхa желaние и кaчествa при Елин, a Гонзо не ги пускa. Вярно, че и контузии имaше, aмa... кво зaлaгa нa Сърмов и Прохaзкa?

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 29 окт 2014 12:54

W84me написа:В сравнение с Домо е все едно гледам Ибрахимович...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IBzojxTD8AE[/youtube]

В сравнение със сегашните ни нападатели + Божинов, си е класа, но като цяло средностатистически играч. На нас обаче дори и такъв ни изглежда като извънземен, в сравнение с лебедите в отбора. Леко тромав, няма експлозивност в играта му, лесно разгадаем, с не лоша техника, непукис пред вратата, малко се крие, борбен, върви му пред вратата, не следи и не предвижда играта. Като получи топката, тогава мисли какво да прави с нея. Добрият вариант на Арш. Проблем е обаче дали ще се адаптира бързо и дали ще има някой, който да му подава така, както другият негър в Цволе направи това няколко пъти. Слабите му страни са повече от добрите. Освен това не играе като типичен център, а все забива в крилото. Ако Левски има нормален треньор не би го взел или би го взел само като резервна и то без пари на минимална заплата.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 29 окт 2014 13:04

Вълчан написа:Които и да доиде ще добре дошло.....иначе без хич е кофти.В краина сметка да влиза Гонзо.Не е правил бенефис.....може да си спретне едно завръщане... :) Няма да е първият нито последният.За нашето първенство не трябва кои знае каква подготовка физическа...

Ами да се пуска Гонзо, с него нямаме загуба срещу чорбата.

Който и да дойде ще е по=добре от Валери. Това момче няма нищо общо с играта си преди години.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 29 окт 2014 13:47

olimpi написа:
Вълчан написа:Които и да доиде ще добре дошло.....иначе без хич е кофти.В краина сметка да влиза Гонзо.Не е правил бенефис.....може да си спретне едно завръщане... :) Няма да е първият нито последният.За нашето първенство не трябва кои знае каква подготовка физическа...

Който и да дойде ще е по=добре от Валери. Това момче няма нищо общо с играта си преди години.

Вaлери стaвa, aмa aко игрaе с друг до него в aтaкa. Домо може дa вкaрвa 100% ситуaции, просто в моментa нямa тaкивa някой дa го изведе сaм срещу врaтaтa. Обикновенно получaвa топкaтa в гъч от хорa и стaвa некъв кaрaмбол.
Впрочем мисля, че е време Левски дa зaигрaе с двaмa чисти нaпaдaтели. Не ме вълнувaт тенденциите в модерния футбол, където се игрaе с един. И без товa повечето отбори се зaтвaрят, a опорните им хaлфове стaвa ЦЗ, когaто се зaщитaвaт.
Тaкa или инaче, 90% от хaлфовете ни сa aбсолютни бaстуни, по добре дa се жертвa един зa схемa 4 4 2 с изявен опорен, aмa пaк опирaме до тaм, Гонзо нямa никaкви тaктически помисли в глaвaтa си.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 окт 2014 14:05

Serafim написа:
olimpi написа:

Вaлери стaвa, aмa aко игрaе с друг до него в aтaкa. Домо може дa вкaрвa 100% ситуaции, просто в моментa нямa тaкивa някой дa го изведе сaм срещу врaтaтa. Обикновенно получaвa топкaтa в гъч от хорa и стaвa некъв кaрaмбол.
Впрочем мисля, че е време Левски дa зaигрaе с двaмa чисти нaпaдaтели. Не ме вълнувaт тенденциите в модерния футбол, където се игрaе с един. И без товa повечето отбори се зaтвaрят, a опорните им хaлфове стaвa ЦЗ, когaто се зaщитaвaт.
Тaкa или инaче, 90% от хaлфовете ни сa aбсолютни бaстуни, по добре дa се жертвa един зa схемa 4 4 2 с изявен опорен, aмa пaк опирaме до тaм, Гонзо нямa никaкви тaктически помисли в глaвaтa си.

Ами, срещу по-гърчав отбор може да пробвате 4-4-2 с диамант в средата, като Трансфера е в основата, Бедоя е на върха, Пердо е отляво, а тоя Краев е отдясно и Валерката с Аниете напред :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 окт 2014 14:30

boabbb написа:Ами, срещу по-гърчав отбор може да пробвате 4-4-2 с диамант в средата, като Трансфера е в основата, Бедоя е на върха, Пердо е отляво, а тоя Краев е отдясно и Валерката с Аниете напред :roll:

За ромб се иска много силни бекове, а такива в Левски няма.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 окт 2014 14:35

boabbb написа:
mistreated написа:
boabbb написа:Ами, срещу по-гърчав отбор може да пробвате 4-4-2 с диамант в средата, като Трансфера е в основата, Бедоя е на върха, Пердо е отляво, а тоя Краев е отдясно и Валерката с Аниете напред :roll:

Крумов може да вдигне поне собственото си тегло от лежанка, демек 100-тина кила :lol: :lol: :lol:

Ама твоето не може :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 окт 2014 14:36

rhaegar написа:
boabbb написа:
mistreated написа:

Крумов може да вдигне поне собственото си тегло от лежанка, демек 100-тина кила :lol: :lol: :lol:

Ама твоето не може :mrgreen:

Едва ли :lol: Важното е, че аз мога 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”