Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Такава е тя... всеки оправя бакиите на предишните, лапайки едни бюджети.И един след друг си оправят бакиите ( и наистина си ги оправят- всеки следващ замазва лайната на предишния, без да поема отговорност за тях и сере нови, които следващият ще замаже... ), ние лапаме патката и се псуваме на комунисти и фашисти, а всъщност сме едни глупаци.
... и после внезапно си направих секуро.
THE G.A.M.E написа:Аз лично с измамниците по телефона се оправям лесно.
Два пъти са ми звъняли и при двата пъти просто им казах, че това е частен номер към българският офис на Интерпол.![]()
След което следваше моментално затваряне от тяхна страна... И вероятно сериозно насиране.![]()
Игра, Игра... Де да се насираха толкова лесно бандюгите. Дреме му на някой, че си казал Интерпол

-
Балкански Орел написа:
Корнелия Нинова преди е била от страната на сините десняци.
Шибани кукли на конци.Няма оправия.Шибаните продажници, винаги ще са над честния български гражданин !
По външно политическите въпроси сме на различно мнение, но по вътрешните нямаме разминавания.
Не се коси... За съжаление, политическата каста у нас си е маркирала територията и няма да допуснат читава човек да се добере до реалната власт.
Има читави хора сред настоящата полит. "класа", но те са избутани на задните редици.
А качествените българи, които са с възможности ( финансови и други ) никога няма да се омърсят с политика...
Пък ако се опитат, ще бъдат омърсени от кликата.
Нали знаеш историята, дето, ако човек се сбори с прасе в тинята, и двамата ще се оцапат, но на прасето ще му хареса.

-
Groucho написа:THE G.A.M.E написа:
Аз лично с измамниците по телефона се оправям лесно.
Два пъти са ми звъняли и при двата пъти просто им казах, че това е частен номер към българският офис на Интерпол.![]()
След което следваше моментално затваряне от тяхна страна... И вероятно сериозно насиране.![]()
Игра, Игра... Де да се насираха толкова лесно бандюгите. Дреме му на някой, че си казал Интерпол
Абе не е баш тъй.
Стратегията за подобни си я изградих след като прочетох статия, че Интерпол са разбили група от телефонни измамници в Белгия.
Голяма част от тях разбира се българи.

В единият случай като ми се обадиха съмнителни, човекът от среща изглеждаше сговорлив и беше готов да разговаря сигурно поне 5 мин. но след вълшебната думичка "Интерпол", затвори на момента.

-
1982 написа:
Ето, Арпаджиков наредил сега уж ревизия на всички министерства и сключените договори за поръчки от тях, голям прах по медиите, "погнаха" далаверите Борисови.![]()
Разбира се, накрая нищо няма да се случи, еле па да има изкарани големи шашми, да има осъдени .... всичко е прах в очите и буря в чаша вода. Да залъгваме масите .....
За осъдени си требе независима Съдебна система.
Пък то... Всяка партия има квоти, Президента има квоти, самите съдии в Системата имат квоти ...
И к'во излиза, че системата е независима, ама до толкова, колкото нищо не зависи от нея.
THE G.A.M.E написа:Абе не е баш тъй.
Стратегията за подобни си я изградих след като прочетох статия, че Интерпол са разбили група от телефонни измамници в Белгия.
Голяма част от тях разбира се българи.![]()
В единият случай като ми се обадиха съмнителни, човекът от среща изглеждаше сговорлив и беше готов да разговаря сигурно поне 5 мин. но след вълшебната думичка "Интерпол", затвори на момента.
Кво да си говори с теб след като е разбрал, че знаеш номера и няма да се вържеш? Като му кажеш такова нещо и става ясно, че си се усетил и няма да ти вземе пари без значение дали ще говори 5 или 55 минути. Просто затваря и минава на следващия. Поне така бих предположил...

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
-
Е, не мога да знам какво са си помислили, за мен е важно да не ме притесняват.
След двете обаждания, вече към 4-ри години не са ме притеснявали.
Инструктирал съм родителите си и близките, как да действат и да не изпадат в паника.
Е, брат ми най-вероятно няма да ме послуша и такива ще ги заплаши с изкормване, но ако подейства, нема лошо.
След двете обаждания, вече към 4-ри години не са ме притеснявали.
Инструктирал съм родителите си и близките, как да действат и да не изпадат в паника.
Е, брат ми най-вероятно няма да ме послуша и такива ще ги заплаши с изкормване, но ако подейства, нема лошо.

Aз със такива съм се опитвал да си говоря даже. Правиш се, че си захапал и се опитваш нещо да изкопчиш, ама нанай. Като попиташ къде и на кого да дам парите, ти казват "пак ще се обадим" и затварят. И естествено, не се обаждат.
Не знам какви номера и телефони използват, ама като се опиташ да ги набереш обратно- "номерът не съществува".
Та въобще не си мислете, че това са някакви келеши- аматьори и ще ги изплашите с вълшебната думичка "интерпол"
Това са хора от "системата"- изключително предпазливи и непроследими.
Не знам какви номера и телефони използват, ама като се опиташ да ги набереш обратно- "номерът не съществува".
Та въобще не си мислете, че това са някакви келеши- аматьори и ще ги изплашите с вълшебната думичка "интерпол"

... и после внезапно си направих секуро.
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Фирми на Цветан Василев дължат над 3 млрд. лева на КТБ
https://www.24chasa.bg/novini/article/6062082
Вижте кой дължи милиони на КТБ - пълен списък
https://www.24chasa.bg/novini/article/6060933
Вижте кой дължи милиони на КТБ - пълен списък
https://www.24chasa.bg/novini/article/6060933
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
-
- Контакти:
Re: Фирми на Цветан Василев дължат над 3 млрд. лева на КТБ
Делян Пеевски е един от най-големите длъжници на фалираната под неговия поглед КТБ, в която изгоряха 4 милиарда лева!
Контролираното през годините я от него, я от майка му Ирена Кръстева, Акционерно Дружество „Издателско-полиграфически комплекс Родина“ дължи на КТБ 68 154 954 лева! Заедно с други фирми, за които се знае, че са от орбитата „Пеевски“, дълговете стигат над 100 милиона!
Контролираното през годините я от него, я от майка му Ирена Кръстева, Акционерно Дружество „Издателско-полиграфически комплекс Родина“ дължи на КТБ 68 154 954 лева! Заедно с други фирми, за които се знае, че са от орбитата „Пеевски“, дълговете стигат над 100 милиона!
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.