Разпорете по една възглавница и помогнете на най-закъсалия от Ковид пандемията бранш

Вдигнали са цените с по около 20-30%, голям праз

Само да оправят шибаната магистрала, че не се търпи!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Neck написа:Аре стига сте стискали пачките![]()
Разпорете по една възглавница и помогнете на най-закъсалия от Ковид пандемията бранш
Вдигнали са цените с по около 20-30%, голям празЕдна седмица на БГ черноморието няма да ви събори
Само да оправят шибаната магистрала, че не се търпи!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Коя от двете, 1/2 милиард магистрали имаме все пак![]()
![]()
Аз миналия уикенд пътувах до Варна - ебаси приключението 5.5 часа![]()
![]()
boabbb написа:Брат ми на Златните е запазил за края на юли - 190/ден в booking, 160/ден цена на рецепция, така че по-добре звънете на рецепциите. Аз миналата година ходих на Ахтопол и много ми хареса, затова сега ще повторя - там цените са същите, около 160-200лв. / ден all inclusive, но водата е несравнимо по-чиста от Слънчев бряг, например. Е, няма Бедрум, ама ...![]()
То баш Бедрум натоварва най-много бюджета, но тая година ще се насоча към нови места - Велека, Силистар, че миналата година ме мързя да ходя до там ...
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
boabbb написа:Брат ми на Златните е запазил за края на юли - 190/ден в booking, 160/ден цена на рецепция, така че по-добре звънете на рецепциите. Аз миналата година ходих на Ахтопол и много ми хареса, затова сега ще повторя - там цените са същите, около 160-200лв. / ден all inclusive, но водата е несравнимо по-чиста от Слънчев бряг, например. Е, няма Бедрум, ама ...![]()
То баш Бедрум натоварва най-много бюджета, но тая година ще се насоча към нови места - Велека, Силистар, че миналата година ме мързя да ходя до там ...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:boabbb написа:Брат ми на Златните е запазил за края на юли - 190/ден в booking, 160/ден цена на рецепция, така че по-добре звънете на рецепциите. Аз миналата година ходих на Ахтопол и много ми хареса, затова сега ще повторя - там цените са същите, около 160-200лв. / ден all inclusive, но водата е несравнимо по-чиста от Слънчев бряг, например. Е, няма Бедрум, ама ...![]()
Че има ли такъв читав хотел в Ахтопол, сещам се за един Ескада или нещо такова.
Тая година навсякъде пищят, че ОИ по хотелите ни бил пълен леш, щом и хубави комплекси са почнали със сокчета от пост миксове и алкохола от тубите.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
boabbb написа:ivan56 написа:boabbb написа:Брат ми на Златните е запазил за края на юли - 190/ден в booking, 160/ден цена на рецепция, така че по-добре звънете на рецепциите. Аз миналата година ходих на Ахтопол и много ми хареса, затова сега ще повторя - там цените са същите, около 160-200лв. / ден all inclusive, но водата е несравнимо по-чиста от Слънчев бряг, например. Е, няма Бедрум, ама ...![]()
Че има ли такъв читав хотел в Ахтопол, сещам се за един Ескада или нещо такова.
Тая година навсякъде пищят, че ОИ по хотелите ни бил пълен леш, щом и хубави комплекси са почнали със сокчета от пост миксове и алкохола от тубите.
100 и няколко лева е нощувка със закуска с изглед море (за двама), а и там е хубавото, че слънцето изгрява отдясно и сутрин не е смърт от жега
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта