Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Neck » 15 юли 2021 15:33

Аре стига сте стискали пачките :!:
Разпорете по една възглавница и помогнете на най-закъсалия от Ковид пандемията бранш ;)
Вдигнали са цените с по около 20-30%, голям праз :!: Една седмица на БГ черноморието няма да ви събори :)

Само да оправят шибаната магистрала, че не се търпи!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 юли 2021 15:38

Red_Neck написа:Аре стига сте стискали пачките :!:
Разпорете по една възглавница и помогнете на най-закъсалия от Ковид пандемията бранш ;)
Вдигнали са цените с по около 20-30%, голям праз :!: Една седмица на БГ черноморието няма да ви събори :)

Само да оправят шибаната магистрала, че не се търпи!

Коя от двете, 1/2 милиард магистрали имаме все пак :lol: :mrgreen:

Аз миналия уикенд пътувах до Варна - ебаси приключението 5.5 часа :cry: :oops: :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 юли 2021 15:54

JackPackage написа:Коя от двете, 1/2 милиард магистрали имаме все пак :lol: :mrgreen:

Аз миналия уикенд пътувах до Варна - ебаси приключението 5.5 часа :cry: :oops: :evil:

МагистралаТА, .... Тракия ;)

От октомври 2020 едни 50 км не могат да преасфалтират! Баси изродите!
3 години ни шибаха с камерите на ограничение 90, сега сигурно 3 години ще я ремонтират!
Тоя обход между Чирпан и Стара Загора е кошмар. :(
Април, май, юни, вече и юли се "борят" с едни 20км :!:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юли 2021 15:59

Там от юг като че ли ще е по-бързо :lol: :lol: БоЕко щеше да завърпи Хемус, ама вие не го избрахте - ма'айте сега по дупките :lol: :lol: :lol:

Иначе това за шибането с камерите - преди 2 години по това време минахме покрай камерата със 150 ... Колко е давността по принцип :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 юли 2021 17:08

boabbb написа:Брат ми на Златните е запазил за края на юли - 190/ден в booking, 160/ден цена на рецепция, така че по-добре звънете на рецепциите. Аз миналата година ходих на Ахтопол и много ми хареса, затова сега ще повторя - там цените са същите, около 160-200лв. / ден all inclusive, но водата е несравнимо по-чиста от Слънчев бряг, например. Е, няма Бедрум, ама ... :lol: :lol: То баш Бедрум натоварва най-много бюджета, но тая година ще се насоча към нови места - Велека, Силистар, че миналата година ме мързя да ходя до там ...

Ще дадеш 160 лв., за да спиш и да се изкъпиш :shock: Разбирам да е в планината на спа и минерални извори, но ти си на морете и ще си изкараш 60% от времето навън или ще се прибираш по 5 пъти в хотела, за да ядеш от безплатната храна.

Една година, ако не е издаден електронен фиш и 3 години, ако е издаден. Възразява се пред публичния изпълнител от НАП, на когото е разпределено събирането на задължението и се иска отписване на задължението съгласно разпоредбата на чл. 173 от ДОПК. Ако откаже обжалва се първо по административен ред пред директора на ТД на НАП, а след това пред съда. Разноските са за тяхна сметка.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 юли 2021 17:11

boabbb написа:Брат ми на Златните е запазил за края на юли - 190/ден в booking, 160/ден цена на рецепция, така че по-добре звънете на рецепциите. Аз миналата година ходих на Ахтопол и много ми хареса, затова сега ще повторя - там цените са същите, около 160-200лв. / ден all inclusive, но водата е несравнимо по-чиста от Слънчев бряг, например. Е, няма Бедрум, ама ... :lol: :lol: То баш Бедрум натоварва най-много бюджета, но тая година ще се насоча към нови места - Велека, Силистар, че миналата година ме мързя да ходя до там ...

Че има ли такъв читав хотел в Ахтопол, сещам се за един Ескада или нещо такова.
Тая година навсякъде пищят, че ОИ по хотелите ни бил пълен леш, щом и хубави комплекси са почнали със сокчета от пост миксове и алкохола от тубите.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 15 юли 2021 18:42

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iX_gUQeZcB8[/youtube]
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юли 2021 12:46

ivan56 написа:

Тая година навсякъде пищят, че ОИ по хотелите ни бил пълен леш, щом и хубави комплекси са почнали със сокчета от пост миксове и алкохола от тубите.

;) 100 и няколко лева е нощувка със закуска с изглед море (за двама), а и там е хубавото, че слънцето изгрява отдясно и сутрин не е смърт от жега
Последна промяна от boabbb на 16 юли 2021 12:48, променено общо 1 път.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 16 юли 2021 12:47

На кое казвате пост миксове
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 юли 2021 13:07

boabbb написа:
ivan56 написа:

;) 100 и няколко лева е нощувка със закуска с изглед море (за двама), а и там е хубавото, че слънцето изгрява отдясно и сутрин не е смърт от жега

Ако ви се разкарва до Синеморец за плажче и ви се ходи на уникален девствен плаж, посетете "Липите" Има малко ходене през гората(15 минутки)но плажа е уникален.

Изображение
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”