Thsmith написа:GA_ veliki написа:Джеръм Рууз:всичко, от което се страхувахме при комунизма, – че ще загубим домовете и спестяванията си и ще бъдем принудени да работим вечно за мизерни заплати без право на глас в системата, – стана истина при капитализма.
Няма какво повечче да се добави.
Аз нямам проблем със спестяванията и не съм принуден да правя каквото и да било. Следователно е редно да търсиш отговор за неудачите си в теб, а не някъде другаде.Кашчей написа:Любопитно четиво
http://www.capital.bg/biznes/moiat_kapi ... =cheteno24
За мен беше доста полезно, защото изобщо не съм наясно с тези неща
Извинявай, но трябва да си идиот за да се вързеш на подобно обаждане. То това е същото като с "ало измамниците". Ако на някой му е толкова акъла...
Ако не се лъжа, повече в материала е писано за интернет измамите. Мисля, че вече съм достатъчно врял и кипял, за да се вържа, но понякога някои неща стават случайно, дори неволно. В петък имаше предаване по БНР, в което се говореше и за гласови измами по мобилните телефони, със запис на глас, но ставаше дума за услуга, която у нас още не е въведена. Коментиращият каза, че въведе ли се тази услуга и у нас то тези измами тръгват почти веднага и тук. При това не става въпрос да те вържат, че някой си пострадал, а просто ти правят някакъв запис на гласа, ако отговориш на уж случайна грешка. След това го ползват за да те "източат" посредством други услуги.