Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

skunksa
Контакти:

Re: Какво стана с Животното?

Мнениеот skunksa » 31 авг 2009 11:10

мдааааа, само че от г-н Белия нищо не зависи ;)

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 31 авг 2009 11:12

Тоя Аргиров на какъв пост се изявява най-силно или като е Животно маже навсякъде? Сега четох, че Веско Минев е бил пред трансфер при Ст. Ангелов - Пелето, ама Гонзо не го пуснал. Да не би да са искали замяна на Минев с него?

ПС: Ако в Пд градяха стил, то нямаше всеки сезон умишлено да играят слабо през втория полусезон и да правят всичко възможно да не влизат в "А" гр.
Последна промяна от david_villa на 31 авг 2009 11:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 31 авг 2009 11:12

david_villa написа:Тоя Аргиров на какъв пост се изявява най-силно или като е Животно маже навсякъде? Сега четох, че Веско Минев е бил пред трансфер при Ст. Ангелов - Пелето, ама Гонзо не го пуснал. Да не би да са искали замяна на Минев с него?

Не го пускаме в Енерги.
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 31 авг 2009 11:15

[quote="david_villa"]Тоя Аргиров на какъв пост се изявява най-силно или като е Животно маже навсякъде? Сега четох, че Веско Минев е бил пред трансфер при Ст. Ангелов - Пелето, ама Гонзо не го пуснал. Да не би да са искали замяна на Минев с него?

Ами защитник е,но прави много добри включванив в атака и има не малко голове именно тогава и най-вече при ъгловите,има повече голове от някои от нападателите ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

danchobara
Контакти:

Re: ПОСЛЕДНИЯТ ЗАКУПЕН ОТ ЛЕВСКИ...........

Мнениеот danchobara » 31 авг 2009 11:16

Напълно съм съгласен с колегата,че трябва Милиев да се налага в състава,а не сега да се питаме как и дали ще се отрази Рамазана на мароканците,защото и Милиев и Генев са много добри за първия състав,така че аз мисля да им се дава шанс и да започнат постепенно да се налагат.САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: КЪДЕ "КУЦА" ЛЕВСКИ!!!!!

Мнениеот ЕМИЛ » 31 авг 2009 11:39

Левски куца в оправлението на Батков най-вече

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 31 авг 2009 12:00

Още една мега звезда. На кого на мястото ще играе той, ако не е тайна?

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: До кога ще търпиме Батков

Мнениеот DukeUnv » 31 авг 2009 12:03

moonlight написа:Честно казано , никога ,за съжаление :cry: Ама какво да се прави . Аз все се надявам, че ние сме Левски и ще излезем от групата в ЛЕ ,макар и трудно и без селекция ;) Все пак такава няма да ни е необходима , ако целия отбор излезе и играе от сърце :roll: (нещо ,което за съжаление ,също няма как да стане ) :cry:

Много малко са играчите, които играят от сърце, а не за премии нали знаеш? Всеки гледа да лапне няколко хилядарки. Относно селекцията аз изгубих надежда тая година за нови играчи - да видим какво ще направим с тия. А тоя глупак баткофф да ходи да се разстреля някъде - прибира парите от всичко и нищо не дава след това за Левски - ЛАКОМ ......
Изображение

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 31 авг 2009 12:42

Fichango написа:Още една мега звезда. На кого на мястото ще играе той, ако не е тайна?

Сигурен съм,че ако Миланов си отиде няма да мислиш така.Просто защото се вижда,че Бензукан не става за тоя пост,на който го налагат сега.А и какво лошо има да има конкуренция.Нито ще му плащаме голяма заплата на Аргиров ,нито ще дадем много пари за него.Какъв е проблема?

venom

Re: Левски с апетит към Миро Маналов!

Мнениеот venom » 31 авг 2009 12:58

Това е просто контра в медийте на привличането на Платини в ЦСКА.

Върни се в “Архив”