Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: ПОСЛЕДНИЯТ ЗАКУПЕН ОТ ЛЕВСКИ...........

Мнениеот zlatan » 30 авг 2009 23:14

А ТИ ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ че правата на гаджев бяха поделени по 50% с пао и това лято бяха откупени останалите 50 ОТ ГЪРЦИТЕ.ТА ти големия ЛЕВСКАР СИ МИ МНОГО ЯСЕН.И не ми казвай дали се самоунижавам или не ,КАЗАХ ТИ НЕ ЧЕТИ МНЕНИЯТА МИ ЯСНО ЛИ ГИ Е,НЕ КОМЕНТИРАЙ ПРИСТРАСТИЯТА -ТОВА АДСКИ МЕ ДРАЗНИ И БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ ДРАГИ МИ ТАРАЛЕЖО.

ПП.АКО сметнеш за необходимо само-за първи път в жшвота си на 31год. съм се карам с колега левскар.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: До кога ще търпиме Батков

Мнениеот plamenst7 » 30 авг 2009 23:24

Абе да му се не види,за Манчестър Сити се намери кой да ги купи,а за Левски не.

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: ГОНЗО: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДРУГИТЕ, НИЕ СИ ИМАМЕ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот Делибаш » 30 авг 2009 23:38

ТаралежВгащите написа:На мен пък ми омръзна от хора с комунистическо мислене ! Явно 20 години не стигат за да почнат да мислят нормално.
Батков е собственик на отбора . Левски като клуб не е мой и твой, няма на всеки му по равному и разни такива глупости от Маркс и Енгелс. Когато и каквото собственика на клуба реши това ще става. Ти ако искаш някаква промяна вади пари и купувай отбора. Като нямаш пари си дъвчи палеца и не се прави на велик .... С приказки и с "герои около софрата" 5 века сме ......

А бе ти да не си роден като агент Николай в дантели?... Или си от кантората на "собственика"?... Или си наследника на клуба?... Голям защитник на собствеността се извъди?! Звучиш ми като партиец през 1964 г. - "Вие, фашисти сини, не се ли научихте за 20 години, че вече няма частници?!" :evil: С какво разсъждаваш по-различно?! Само резбата ти става от лява - дясна, както на партиеца му е станала от дясна - лява?...
Аз ако съм "герой около сафрата" ти какъв мислиш че си - тоя дето иска да ми вземе софрата и аз да си трая ли?! Нещо си се объукау! Може да си таралеж в нечии гащи, ама не ми усмърдявай личното пространство!!! Такива скунксове ги гледам от 50 и кусур години как...
Абе я си! :mrgreen: ...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 30 авг 2009 23:43

plamenst7 написа:Абе да му се не види,за Манчестър Сити се намери кой да ги купи,а за Левски не.

Хаха хубаво, е че сравняваш Сити с Левски. :) Купувачите виждат повече бъдеще в Английския футбол от колкото в Българския и това е съвсем обяснимо, предвид какъв е футбола тука. Те ако купат някой български отбор ще фалират :shock: - то трябват бази, нов стадион, по-голям и модерен, футболисти. Това са само основните.. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: ПОСЛЕДНИЯТ ЗАКУПЕН ОТ ЛЕВСКИ...........

Мнениеот messi7 » 31 авг 2009 00:13

Хайде спрете да се карате за маловажни нешща. Тцтцт, докъде стихнахме само да се обиждаме заради това дали Гаджев е купен или не. Аман от българска простотия. Пийте по една бира и се успокойте. ;)
Гаджев и Бардон са последните двама купени футболисти. И когато единия липсва, виждаме какво става... Така че или Батков да купува качествени футболисти или да почнат да се налагат таланти от школата. И да се мотивират. ;)
Изображение

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 31 авг 2009 00:15

Това е номера-да постигнеш нещо голямо с отбор от страна като България.Нека вложи някой 200-300 млн. евро в Левски пък да видим дали няма да се превърне в един от сериозните отбори в ШЛ.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: ГОНЗО: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДРУГИТЕ, НИЕ СИ ИМАМЕ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот stefan_bg2 » 31 авг 2009 00:22

yasen написа:
stefan_bg2 написа:
yasen написа:Ето това е най-тъпото, ЦСКА обра почти всичко без Камбуров, Левски няма почти никакви качествени ПЕРСПЕКТИВНИ ФУТБОЛИСТИ, с изключение на бразилците и Тасевски, и тая шматка Гонзо, ще ми казва, че сме имали добри футболисти. Абе нашите сини журналисти няма ли най-накрая да зададат въпрос кво става със селекцията, аз такава не виждам?! Бардон и Топузаков не ги броя, защото са си наши, ама Симонович и Ортега не са за Левски, те само в Славия могат да играят.
Батков да купи поне един нападател или деф. халф, че иначе в ЛЕ ще берем срам ПАК ЗАРАДИ НЕГО!

Абе ей, шматка си ти, а не Гонзо това разбираш ли го? Вместо да ги ръсиш наред, се опитай да помагаш повече, а не да пречиш. Щом толкова ти харесва Цска взимай червеното шалче и си готов. :!: :!:

Гонзо, като е голям мъж, що не излезе да каже истината за Батков, а дава изявления той, вместо оня Борат. После Батков като го уволни както направи с Боримиров и Сираков, ще има да ми реве.
А няма да ти отвръщам на обидите, щото явно си враждебен тип. Не ти прави чест, да обиждаш човек с по-различно мнение от твоето.

Не съм "враждебен тип", просто ме е яд на такива, като тебе. Когато Левски бие и очевидно играе добре, всички зад него, когато Левски не успява дай да гоним всички и да ги плюем. Това на тебе харесвали ти?!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 31 авг 2009 00:24

DukeUnv написа:
plamenst7 написа:Абе да му се не види,за Манчестър Сити се намери кой да ги купи,а за Левски не.

Хаха хубаво, е че сравняваш Сити с Левски. :) Купувачите виждат повече бъдеще в Английския футбол от колкото в Българския и това е съвсем обяснимо, предвид какъв е футбола тука. Те ако купат някой български отбор ще фалират :shock: - то трябват бази, нов стадион, по-голям и модерен, футболисти. Това са само основните.. :lol:

Зависи от гледната точка . Защото нали разбираш , че ако някои направи добър отбор в България това му гарантира участие в ШЛ . В България конкуренцията е слабичка , и за половин сезон можеш да направиш сериозен отбор ,който всяка година да е ШЛ .И то без ,да са необходими кой знае какви инвестиции :roll:

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Левски с апетит към Миро Маналов!

Мнениеот stefan_bg2 » 31 авг 2009 00:37

cekupa написа:Апостола е за ЦСКА!

Момче по-малко стой зад този бар, че още не си изтрезнял! :)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 31 авг 2009 00:44

Да, съгласен съм с вас, само че нали знаете това кога ще стане.. Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”