Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Ами, не, според мен не след дълго ще има промяна. Отношенията между САЩ и Куба се позатоплят вече, особено като се махне и другият Кастро, най-вероятно съвсем ще се затоплят. САЩ ще са склонни на големи отстъпки за тази и без това вече намаляваща значението си база, в замяна на засилване на търговските взаимоотношения с Куба. Самите кубинци не могат да седят повече в изолация, щат-не щат, ще трябва да се отварят към света ..... лично аз очаквам най-късно до 20 години базата в Гуантанамо да бъде закрита ..... или предадена на Куба.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- GA_ veliki
- Контакти:
В Москва – срам и мъка

Век21

В решаващ мач за влизане във финала на световното първенство по хокей на лед, което се провежда в Москва, нашият отбор загуби от Финландия с 3-1. Ние губим от финландците не за първи път. През 2007 г, пак в Москва и пак на световно първенство, също на полуфинал, загубихме от същата Финландия с 2-1. Тогава мачът бе оспорван, нашите имаха много шансове, но накрая ликуваха заслужено финландците. И мен тогава ме бе яд. Но сега всичко бе по-различно. Финландците бяха очевидно по-добри, а и не само руският хокей, но и руският спорт като цяло, не са в добро състояние. И не става дума само за допингирането на нашите спортисти, нещо което ни излага пред целия свят.
У нас изчезна удоволствието от спорта.
Преследването на победата се възприема от зрители и медии едва ли не като война. Като битка за Родината. Медиите не представят, не виждат и не сравняват реалните спортни качества на отборите, а подгряват с патриотични призиви запалянковците. ...
Век21
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
-
1982 написа:Пумпи, шопе, Гуантанамо по договор си е американски, дори ти цитирах частта от договора, която урежда тоя въпрос, но ти тогава се скри като мишка, а сега се правиш ни на лук ял, ни на лук мирисал. Жалък си, както винаги.![]()
![]()
![]()
И никаква Уикипедия не си съчинява договора от Гунтанамо, шопче. Това са фактите, този договор може да бъде скъсан само по взаимно съгласие.![]()
Гуантанамо е концетрационен лагер , където се измъчват невинни хора, които са неудобни за системата на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!Факт!

-
GA_ veliki написа:В Москва – срам и мъкаВ решаващ мач за влизане във финала на световното първенство по хокей на лед, което се провежда в Москва, нашият отбор загуби от Финландия с 3-1. Ние губим от финландците не за първи път. През 2007 г, пак в Москва и пак на световно първенство, също на полуфинал, загубихме от същата Финландия с 2-1. Тогава мачът бе оспорван, нашите имаха много шансове, но накрая ликуваха заслужено финландците. И мен тогава ме бе яд. Но сега всичко бе по-различно. Финландците бяха очевидно по-добри, а и не само руският хокей, но и руският спорт като цяло, не са в добро състояние. И не става дума само за допингирането на нашите спортисти, нещо което ни излага пред целия свят.
У нас изчезна удоволствието от спорта.
Преследването на победата се възприема от зрители и медии едва ли не като война. Като битка за Родината. Медиите не представят, не виждат и не сравняват реалните спортни качества на отборите, а подгряват с патриотични призиви запалянковците. ...
Век21
Ама смачкахме САЩ със 7:2!Факт!

il4o_iliew написа:Да, няма как да имат основателни претенции кубинците. Просто ще трябва да се примирят. Другият вариант би бил война.
Ква война бре? Брадатия дявол да си я вземе със сила ли

GA_ veliki написа:
Абе това на картинката да не е станко?

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
umniq_kolos написа:1982 написа:Пумпи, шопе, Гуантанамо по договор си е американски, дори ти цитирах частта от договора, която урежда тоя въпрос, но ти тогава се скри като мишка, а сега се правиш ни на лук ял, ни на лук мирисал. Жалък си, както винаги.![]()
![]()
![]()
И никаква Уикипедия не си съчинява договора от Гунтанамо, шопче. Това са фактите, този договор може да бъде скъсан само по взаимно съгласие.![]()
Гуантанамо е концетрационен лагер , където се измъчват невинни хора, които са неудобни за системата на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!Факт!
Затворените в Гуантанамо са всичко друго, но не и невинни.

-
- Контакти:
diplomat написа:umniq_kolos написа:1982 написа:Пумпи, шопе, Гуантанамо по договор си е американски, дори ти цитирах частта от договора, която урежда тоя въпрос, но ти тогава се скри като мишка, а сега се правиш ни на лук ял, ни на лук мирисал. Жалък си, както винаги.![]()
![]()
![]()
Не съм съгласен. Една голяма част са невинни и лежат тамбез съд и присъда. Междувременно са мъчени и тормозени като животни.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
il4o_iliew написа:diplomat написа:umniq_kolos написа:1982 написа:Пумпи, шопе, Гуантанамо по договор си е американски, дори ти цитирах частта от договора, която урежда тоя въпрос, но ти тогава се скри като мишка, а сега се правиш ни на лук ял, ни на лук мирисал. Жалък си, както винаги.![]()
![]()
![]()
Не съм съгласен. Една голяма част са невинни и лежат тамбез съд и присъда. Междувременно са мъчени и тормозени като животни.
Хахах, такива помнят до живот ГУЛАГ, ама не и Абу Гариб. Не се хаби.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- GA_ veliki
- Контакти:
umniq_kolos написа:
Ама смачкахме САЩ със 7:2!Факт!
Да за 3то място насред Москва

Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
След онова 0:6 на звездните енхаелчици насред Ню-Йорк за Купата на предизвикателството всеки друг хокеен мач ми се струва детска игра. Не просто спорт, а изкуство! Двойна класика!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0IK134eEy9Y[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0IK134eEy9Y[/youtube]
Believe in her, if you are able...