Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 04 фев 2017 15:39

Кви оправдания? Чист популизъм както винаги и друг да му сърба попарата.

doktora25 написа:
Изборът ни към "западен образец на развитие" не знам колко е правилен, но една от най-големите ни грешки извън международните ни отношения бе разбиването на плановата система и ликвидирането на държавния сектор в икономиката. Почти никоя друга държава от Източния блок не го направи, поне не в същата степен. Смесената система смело можем да я определим като най-добрата. Мощен, генериращ печалба държавен сектор, управляващ природните богатства, стратегическите ресурси и най-важните системи в държавата, развита социална система най-вече за българите, не за циганите, демографска политика и планиране и частен сектор за който каквото друго намери за добре (лека промишленост, малки и средни предприятия, които да са достатъчно добре защитени чрез антимонополни закони).

Грешката е, че нямаше шокова терапия тип Пиночет и не говоря само за чистката на тия "държавници", а в икономически план. Нищо не трябваше да остане държавно, а не още да влачим такива като БДЖ на гръб. И нищо смесено не е добро. Все едно да смесиш черен хайвер с лайно, ще го ядеш ли? Комунизма и плановата с-ма е едно лайно и нищо повече.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 04 фев 2017 15:45

CTAHKO написа:Сега каква стана тя 8-) Баце сам поиска да му направят ревизия на управлението, казаха му че няма да му развалят хатъра, той пък взе че се разсърди 8-) В продължение на 8 години ни обясняваха, че да се увеличават заплатите е много лошо и популистко, сега първи се наредиха до опозицията и така наречените популисти, че и искат по-голямо увеличение, да им се ненадява човек 8-) Нали щяха молдовци да вкарват, само и само да държат заплатите ниски, какво стана? Да им се смеят и кучетата :lol: А какво правеха през тези 8 години и защо не ги увеличиха 8-) А къде отиде измисленият им "пазар на труда" 8-) Как така изведнъж, само за два месеца се промени 8-) Я форумните експерти, икономисти и бизнесмени да ни светнат, да ги видим какви ще ги къдрят сега 8-) От 2-3 години ви разправям, че популизма е в това, да се държат изкуствено заплатите ниски, ама Вие - НЕ та НЕ 8-) Хайде сега да ви видя ооправданията 8-)

С кой фен на ГЕРБ се опитваш да проведеш разговор в момента не ми става ясно или сега ще влезеш с друг профил за защитна теза? Или защитните ти тези са само прокомунистически с другите профили?
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 фев 2017 15:53

Thsmith написа:Грешката е, че нямаше шокова терапия тип Пиночет и не говоря само за чистката на тия "държавници", а в икономически план. Нищо не трябваше да остане държавно, а не още да влачим такива като БДЖ на гръб. И нищо смесено не е добро. Все едно да смесиш черен хайвер с лайно, ще го ядеш ли? Комунизма и плановата с-ма е едно лайно и нищо повече.

Това последното се отнася за сегашната система. Комунизмът е по-добър от нея, но и по-лош от това, което трябва да бъде.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 фев 2017 16:02

doktora25 написа:
Thsmith написа:Грешката е, че нямаше шокова терапия тип Пиночет и не говоря само за чистката на тия "държавници", а в икономически план. Нищо не трябваше да остане държавно, а не още да влачим такива като БДЖ на гръб. И нищо смесено не е добро. Все едно да смесиш черен хайвер с лайно, ще го ядеш ли? Комунизма и плановата с-ма е едно лайно и нищо повече.

Това последното се отнася за сегашната система. Комунизмът е по-добър от нея, но и по-лош от това, което трябва да бъде.

Кое е по добре? Я пак? Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, комунист :lol:

Тоя пробит строй е възможно най лошото нещо което може да се случи на някого. Дори религиозна държава не е толкова голямо зло. Аз не мога да разбера как не ви е срам? Освен ако не си садист или мазохист, тогава бих те разбрал.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 фев 2017 16:03

Хайде бе 8-) Това го кажи на любимците ти от ЕС - бившия СИВ 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 фев 2017 16:05

Uncle_Sam написа:С кой фен на ГЕРБ се опитваш да проведеш разговор в момента не ми става ясно или сега ще влезеш с друг профил за защитна теза? Или защитните ти тези са само прокомунистически с другите профили?

Може и с теб, като един истински застъпник на Боко тиквата 8-) Или вече като не е на власт и не си му привърженик 8-)

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 фев 2017 16:06

Отивам бързо да им кажа :lol: Сега ако обичаш може да цитираш някое мое мнение за ЕС по темите.
Аз винаги съм застъпвал тезата на Тачър за съюза.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 фев 2017 16:12

Thsmith написа:Отивам бързо да им кажа :lol: Сега ако обичаш може да цитираш някое мое мнение за ЕС по темите.

О, въобще не се опитвай да се измъкнеш 8-) Такива мнения, колкото си искаш, но не ми се занимава сега да търся 8-) Само едно ще ти кажа, Германия си е точно копие на България от бай Тошово време, а ЕС си е точно копие на СИВ :!: Смятай колко напред сме били до преди 28 години 8-) А ти си отричай, колкото си искаш социализма и комунизма. Щом хората вървят по нашите стъпки, значи тази система е по-добра от всички останали системи на управление 8-) Факт :!:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 фев 2017 16:15

Thsmith написа:Кое е по добре? Я пак? Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, комунист :lol:
Тоя пробит строй е възможно най лошото нещо което може да се случи на някого. Дори религиозна държава не е толкова голямо зло. Аз не мога да разбера как не ви е срам? Освен ако не си садист или мазохист, тогава бих те разбрал.

Това че се правиш, че сам си вярваш и симулираш увереност не те прави по-прав. Чудно ми е като са толкова сигурни в правотата си твоите хора защо един път не проведоха референдум по тези въпроси?

CTAHKO написа:, а ЕС си е точно копие на СИВ :!:

И аз откривам някои сходства в интерес на истината.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 04 фев 2017 16:20

Thsmith написа:Отивам бързо да им кажа :lol: Сега ако обичаш може да цитираш някое мое мнение за ЕС по темите.

Цитира ми Тачър, Форд, Пиночет и още куп знайни и незнайни политици и бизнесмени, а най-голямота му иновация в бизнеса е да наслага камери да гледа девойките как се преобличат. :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Свободна зона”