Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: До кога ще търпиме Батков

Мнениеот stefan_bg2 » 29 авг 2009 23:59

moonlight написа:
stefan_bg2 написа:
paparazzo написа:накрая верно ще нацелите некой като нашия магьосник-Венци Стефанов..или оня-авантаджиичето-Сашо Томов...,ама щот има и трета вариациика-Митьо селския...
та..внимавай какво си пожелавате...щот нъл знаеш...мераклиите са повече от китайците....
мисля,че тошката си е много на место..и смятам,че бъдещето ще го докаже...даам
8-) 8-)

Просто Батков е най-доброто в случая, за нашето първенство определено е най-читавия и е наясно със отбора си на какво дередже е, левскар е ! ;)

Пък и винаги знае какво да каже :lol: Някак си гали душата с думите си . Играем "Като Барселона" . "This british ...... " :lol: Винаги е точен в изказванията ;)

Музика за ушите :)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Мнениеот ludost » 30 авг 2009 00:01

на този етап Батков е решението

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 30 авг 2009 00:05

stefan_bg2 написа:Ей само мрънкане, този да се маха, онзи да си отива....човека преди малко много правилно каза: Който дава парите той поръчва музиката!

Факт е , че в отбора заплатите се плащат на точната дата и че няма никакви задължения. Факт е също обаче , че от 2 години не е привлечен нито един качествен футболист , като изключим Владо Гаджев , който е един от най добрите дефанзивни халфове в България да не кажа най добрия , но до тук. Не привлякохме нападател , защото искал да му се плаща . Еми мама му стара то за да спечелиш нещо трябва и да вложиш нещо. На Батков не му се дават пари за Левски. Некомпетентните му решения доведоха отбора до пълна разруха . Дано поне сега се закрепят нещата , но май няма да стане.
Жестоката и Болезнена истина е , че няма по добър от него.
Ако някой знае моля нека да говори с имена .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

КЪДЕ "КУЦА" ЛЕВСКИ!!!!!

Мнениеот zlatan » 30 авг 2009 00:05

ОПРЕДЕЛЕНО според мен големите грижи ни са в средата на терена,където в дефанзивен план сме кажи речи трагични.ОЧАКВАХ МНОГО от сърмов това беше неговия момент,но той ме разочарова напълно.КОГОТО ЛЕВСКИ НЕ ВЛАДЕЕ топката няма никакво движение на футболистите без топка няма е нужната преса около централната част и в нашата половина когато противника ни атакува.Това се дължи на неориентираността на сърмов и все още леко лутащия се напред Бардон.втората причина е резкия спад във формата на тасевски,йовов,петков,а те си мисля са двигателите на отбора.Много се надявам ратко да успее да направи чудеса в тези две седмици пауза искрено се надявам и го вярвам.Без да се правя на всезнайко но мисля че трябва да се даде шанс на лъчо балтанов той може и да се справи в центъра нищо младостта му.да не забравяме че сърмов е наказан за първия мач в ЛЕ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: КЪДЕ КУЦА ЛЕВСКИ!!!!!

Мнениеот smash_the_reds » 30 авг 2009 00:06

Една молба като на приятел-стига си разсъждавал,ок? ;)
Изображение Изображение

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 30 авг 2009 00:09

Всеки отбор има слаби места.Дори и Реал.Левски днес игра добре,леко подцени Славия второто полувреме.Да не забравяме,че пролетта доста се измъчихме на Овча купел.Аз съм доволен от играта на "Сините"

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 30 авг 2009 00:13

Gateca написа:
stefan_bg2 написа:Ей само мрънкане, този да се маха, онзи да си отива....човека преди малко много правилно каза: Който дава парите той поръчва музиката!

Факт е , че в отбора заплатите се плащат на точната дата и че няма никакви задължения. Факт е също обаче , че от 2 години не е привлечен нито един качествен футболист , като изключим Владо Гаджев , който е един от най добрите дефанзивни халфове в България да не кажа най добрия , но до тук. Не привлякохме нападател , защото искал да му се плаща . Еми мама му стара то за да спечелиш нещо трябва и да вложиш нещо. На Батков не му се дават пари за Левски. Некомпетентните му решения доведоха отбора до пълна разруха . Дано поне сега се закрепят нещата , но май няма да стане.
Жестоката и Болезнена истина е , че няма по добър от него.
Ако някой знае моля нека да говори с имена .

Еми и ние това казваме, че на този етап няма друг.
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 30 авг 2009 00:14

Треньор и ръководство мисля играчите са на ниво :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 30 авг 2009 00:15

Напълно съм съгласен . Сърмов никога не съм го харесвал още от първия му мач в Левски . Тасевски от мача с Баку насам е кръгла нула , Йовов се справя по добре на неговата позиция в момента. Липсата на голаджия пък е най големия проблем .
Привличането на Ортега също бе голяма грешка за мен , както и преотстъпването на Цачев. Батков постоянно се хвърля колко средства се наливат в школата , но нито едно име от юношеските формацийна отбора не се появява в първия състав.
Тази школа продължава да тъне в корупция.
Определено си личи изключително лошата физическа подготовка. На защитниците се чудя как може 3-ти пореден мач да оставяш футболисти на противниковия отбор да поставят вратаря ти под обстрел.
Гонзо и Ратко имат много работа за вършене. Дано покажат защо са на работа в този клуб .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 30 авг 2009 00:17

харесвате, не харесвате, такова е. спрете с безсмислените си теми кой да си ходи и кой не.
САМО ЛЕВСКИ

Върни се в “Архив”