Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот Кашчей » 05 сеп 2014 22:59

БАЙЕРНМЮНХЕНФЕН написа:Много ми е интересно,АКО Херо по някаква причина се отзове в Левски,какво ще се случи с Гонзо,щото нали се сещате,че няма как Херо да го слуша...т.е. да му е подчинен.

Ако се оТзове нищо няма да стане, но ако се озове може и да стане нещо :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 сеп 2014 15:24

Stahlgewitter написа:Ти какво искаш да направи?Или ти си от ония дето се молят да "не направи" каквото и да било,за да имаш материал за писане?

Сега, да не се заяждаме, обаче по въпроса с Божинов едно: "Бих предпочел да не коментирам засега" едва ли щеше да развали сделката. А иначе, като му слушам интервютата и ги сравня с реалността след това, Гонзо се е утрепал за депутат, жалко че не го виждаме в листите на партиите за изборите. То неговата работа е 1:1 с предишното правителство (на Орешарски) - обещания, обещания и нито едно не е изпълнено.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 06 сеп 2014 17:04

Какво каза Гонзо:

"Валери Божинов остава в Левски дo зимата. След това ще видим".

Какво всъщност стана преди вечерна­та тренировка на 4 септември:
"Валери Божинов отсъства, а меди­ите в Италия съобщават, че е кацнал в Рим и до часове ще подпише с втородивизионния Тернана".

Какво каза Гонзо за треньорския пост (10.05.14 г.):
"Няма да съм треньор на Левски. Левски ще има най-добрия тренъор".

Какво всъщност стана:
От третия кръг насам до днешна дата треньор на Левски е Георги Иванов-Гонзо. Поне до зи­мата.

Какво каза Гонзо за (09.06.14 г.):
"Веско Минев няма да играе в Левс­ки. Клубът се нуждае от играчи със сърце, а не такива, които са за хиляда или две хиляди лева в повече. Имал съм печален опит с такива".

Какво всъщност стана:
На 7 юли Веселин Минев официално стана играч на Левски. Въпреки че се бе отметнал от договорката с Ива­нов и бе подписал с Ботев Пд.

Какво каза Гонзо при представянето на Мурсия (09.06.14 г.):
"Той ще подпише с Левски за две го­дини, има картбланш за една година, няма да го уволнявам независимо от резултатите на отбора в този период.

Какво каза Гонзо за Пепе Мурсия след загубата ет ЦСКА във вечното дерби (27.07.14r.):
"Минали са само два мача, а вие ме питате дали треньорът остава. Не­ка да изчакаме до полусезона, тогава ще видим".

Какво всъщност стана:
Мурсия бе освободен след победата в третия кръг срещу Локомотив Со-фия на "Герена" (1:0).

Какво каза Гонзо за селекцията (26.06.14 г.):
"Ще взимам само чужденци в Левс­ки".

Какво всъщност стана:
Бяха привлечени Стефано Кунчев, Веселин Минев, Лъчезар Балтанов, Георги Сърмов, Ра­дослав Димитров, както и някои чуж­денци.
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 06 сеп 2014 17:09

Най-добре с факти за думите и делата на инж.иванов:
Какво каза Гонзо за треньорския пост (10.05.14 г.):
"Няма да съм треньор на Левски. Левски ще има най-добрия треньор".
Какво всъщност стана:
От третия кръг насам до днешна дата треньор на Левски е Георги Иванов-Гонзо. Поне до зи­мата.
Какво каза Гонзо за Веско Минев (09.06.14 г.):
"Веско Минев няма да играе в Левс­ки. Клубът се нуждае от играчи със сърце, а не такива, които са за хиляда или две хиляди лева в повече. Имал съм печален опит с такива".
Какво всъщност стана:
На 7 юли Веселин Минев официално стана играч на Левски. Въпреки че се бе отметнал от договорката с Ива­нов и бе подписал с Ботев Пд.
Какво каза Гонзо при представянето на Мурсия (09.06.14 г.):
"Той ще подпише с Левски за две го­дини, има картбланш за една година, няма да го уволнявам независимо от резултатите на отбора в този период.
Какво каза Гонзо за Пепе Мурсия след загубата ет ЦСКА във вечното дерби (27.07.14r.):
"Минали са само два мача, а вие ме питате дали треньорът остава. Не­ка да изчакаме до полусезона, тогава ще видим".
Какво всъщност стана:
Мурсия бе освободен след победата в третия кръг срещу Локомотив Со-фия на "Герена" (1:0).
Какво каза Гонзо за селекцията (26.06.14 г.):
"Ще взимам само чужденци в Левс­ки".
Какво всъщност стана:
Бяха привлечени Стефано Кунчев, Веселин Минев, Лъчезар Балтанов, Георги Сърмов, Ра­дослав Димитров, както и някои чуж­денци.

Нека Матросов (Stahlgewitter) застане на амбразурата, СЕГА! :)

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 сеп 2014 21:09

Да започна с нещо,което написах вчера
"Аз съм фен на Левски"
Така,Гонзо добър или лош е в Левски.Както повечето,които работиха досега и той е без една стотинка.Не разбирам какво толкова очаквате и колко крайно излъгани се чуствате.При тази ситуация и Господ да беше и той щеше да ви говори глупости наизуст.
Избора да спорите и да оплювате който и да било си е лично ваш,но не забравяйте,че тези хора малко или много са дали на Левски и са част от историята.
Аз лично мога да напиша 10 страници есе на тема Наско Сираков,но се въздържам/не винаги/,защото той е един от нас.
Не очаквайте от мен да правя някакво опровержение на това,което сте написали,аз също искам яснота и точност от клуба,но явно засега няма как да се случи.
САМО ЛЕВСКИ!
Изображение

На линия
Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 сеп 2014 23:26

Stahlgewitter написа:Да започна с нещо,което написах вчера
"Аз съм фен на Левски"
Така,Гонзо добър или лош е в Левски.Както повечето,които работиха досега и той е без една стотинка.Не разбирам какво толкова очаквате и колко крайно излъгани се чуствате.При тази ситуация и Господ да беше и той щеше да ви говори глупости наизуст.
Избора да спорите и да оплювате който и да било си е лично ваш,но не забравяйте,че тези хора малко или много са дали на Левски и са част от историята.
Аз лично мога да напиша 10 страници есе на тема Наско Сираков,но се въздържам/не винаги/,защото той е един от нас.
Не очаквайте от мен да правя някакво опровержение на това,което сте написали,аз също искам яснота и точност от клуба,но явно засега няма как да се случи.
САМО ЛЕВСКИ!

Липсаната на пари - хубаво. Ама какво по-точно му пречи да говори истината, че нещо не ти схванах логиката? Липсата на пари води до говорене на глупости наизуст? Доста солидна логическа конструкция :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 сеп 2014 01:45

Човекът, при тоталната липса на аргументи в полза на Гонзо, е съчинил уникално оправдание - нямало пари и това налагало да се лъже под и над път. :lol: :lol: :lol: :lol:

Цяла България вижда как зверски се излага Гонзо, и като треньор, и като директор, и като селекционер, и като говорител ..... пълен и нечовешки провал. :oops: :oops:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 сеп 2014 05:18

Добре. Толкова ли е трудно да се сетите, че може би има нещо? Никой ли не забелязва?
Какво беше при предишния период на Гонзо? Искам този и този. Идват. Назначава Ратко. Постъпва правилно и не го уволнява след първите му издънки. Дава му, за мен прекалено голям кредит на доверие. Но така е може би по-правилно... "Левски" влиза в групите на УЕФА. Едно... е не толкова чак толкова лошо участие. Скандали в отбора няма. Вижда, че с Ратко няма да стане. Маха го. Назначава Ясен. Взема футболистите, които иска. Отново се предоставя на треньора пълно доверие. Отново влизаме в групите на Уефа. Супер участие. Вътре отборът не играе ок, но пак скандали в отбора няма. Ясен получава вот на доверие, макар и да не се справя чак толкова добре. Назначава се Костов. Тоя човечец знаеше по-малко от Пепе къде е. Човекът си имаше някакви проблеми. Почва да се чува това за Иво. Костов все още не е гонен. Когато това стана, вече беше ясно, че нещо има. Идва Тонев. Почват да се размърдват пясъците на Герена. Хаос и несигурност. Не, че при Гонзо беше цветя и рози, ама...

Идва втория период на Гонзо. Той се изпуска пред камерите, че Пепе не само, че не е първият избор, а явно е... четвъртият... Първи бил Мъри, втори Херо, трети е тайнствен чужденец - най-вероятно от Холандия. Кой е предложил Пепе? Отборът нищо не играе. Почват скандали. Добрият човек Пепе е махнат. Някой почва кампания в медиите към него. Такава имаше и след напускането на Йока. Божинов се самоотлъчва междувременно. Никой нищо...

Идеята ми е, че почвам да си мисля, че май Гонзо не е баш никой на Герена този път. Работата му се саботира, а той продължава да мълчи. Защо? Защо толкова се различават двата му периода на Герена. Какво се случи с Наско, и защо той се махна и той толкова бързо.

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 07 сеп 2014 08:08

metodito написа:Добре. Толкова ли е трудно да се сетите, че може би има нещо? Никой ли не забелязва?
Какво беше при предишния период на Гонзо? Искам този и този. Идват. :lol: Назначава Ратко. Постъпва правилно и не го уволнява след първите му издънки. Дава му, за мен прекалено голям кредит на доверие. Но така е може би по-правилно... "Левски" влиза в групите на УЕФА. Едно... е не толкова чак толкова лошо участие. Скандали в отбора няма. Вижда, че с Ратко няма да стане. Маха го. Назначава Ясен. Взема футболистите, които иска. Отново се предоставя на треньора пълно доверие. Отново влизаме в групите на Уефа. Супер участие. Вътре отборът не играе ок, но пак скандали в отбора няма. Ясен получава вот на доверие, макар и да не се справя чак толкова добре. Назначава се Костов. Тоя човечец знаеше по-малко от Пепе къде е. Човекът си имаше някакви проблеми. Почва да се чува това за Иво. Костов все още не е гонен. Когато това стана, вече беше ясно, че нещо има. Идва Тонев. Почват да се размърдват пясъците на Герена. Хаос и несигурност. Не, че при Гонзо беше цветя и рози, ама...

Идва втория период на Гонзо. Той се изпуска пред камерите, че Пепе не само, че не е първият избор, а явно е... четвъртият... Първи бил Мъри, втори Херо, трети е тайнствен чужденец - най-вероятно от Холандия. Кой е предложил Пепе? Отборът нищо не играе. Почват скандали. Добрият човек Пепе е махнат. Някой почва кампания в медиите към него. Такава имаше и след напускането на Йока. Божинов се самоотлъчва междувременно. Никой нищо...

Идеята ми е, че почвам да си мисля, че май Гонзо не е баш никой :?: на Герена този път. Работата му се саботира, а той продължава да мълчи. Защо? Защо толкова се различават двата му периода на Герена. Какво се случи с Наско, и защо той се махна и той толкова бързо.

Е ти си най-"забележителния" и досетлив. :lol:
Да не върлува някаква болест тук, та започна и ти като Stahlgewitter да пишеш нелогично?
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 сеп 2014 09:51

Какво искате от човек с два дихона тъпота!?

Върни се в “Левски”