Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
1914.1902 написа:
Пета Йенсен ми е любимка.

- delqnski47
- Контакти:
Тоя новия филм с Жокера бая го хвалят...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- JackPackage
- Контакти:
delqnski47 написа:Тоя новия филм с Жокера бая го хвалят...
Излишно, 1ч 30 мин супер бавно развитие на образа и действието и накрая 15 интересни минути

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:delqnski47 написа:Тоя новия филм с Жокера бая го хвалят...
Излишно, 1ч 30 мин супер бавно развитие на образа и действието и накрая 15 интересни минути![]()
Ако някой очаква да е като по комикс,няма смисъл да го гледа. Филма си е критика към здравеопазването и крайнолевите и крайнодесните движения в щатите. Също и колко са злобни хората към различните. Общо взето как създават злодея, който заслужават.
За мен трябва да се абстрахираш, че гледаш филм уж по комикс и да го приемеш за реалното състояние в САЩ в момента леко преувеличено, но напълно възможно да се случи,ако пропастта между бедни и богати се увеличава.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
На мен ми допадна много. Наистина е доста тежък, но играта на Хоакин Финикс е брутална. Изцяло виждаш как един неуспял комик с психични проблеми се превръща в Жокера и най-големият злодей в Готъм.
MuFc1878 написа:На мен ми допадна много. Наистина е доста тежък, но играта на Хоакин Финикс е брутална. Изцяло виждаш как един неуспял комик с психични проблеми се превръща в Жокера и най-големият злодей в Готъм.
Аз го приемам за standalone. То Батман няма да смее да го удари тоя жокер. Той си е за лечение човека. Въобще не ми се връзва, на Леджър Жокера е много умен и е по-подходящ за злодей.
Иначе и на мен ми хареса много филма, нещо различно от последните бълвочи. Класа над бозици като Ендгейм.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
modor написа:.
Господи, имам нужда от €100 млн., самолет със спалня, джакузи, баня и 500 квадрата яхта с персонал и за двата движими имота. Моля. Благодаря за разбирането.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Не казвайте, че Жокера е гей или се играе от негър.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Soulen написа:То Батман няма да смее да го удари тоя жокер.
Истина, ще го съжали

"Жокер" е най-добрият филм, който се е пръквал от Холивуд в последните 5 години сигурно. По принцип европейските режисьори обичат да влизат толкова дълбоко в психологията на образите, които изграждат. Американските продуценти избягват тази територия. Оригинално решение на авторите да покажат недъзите на съвременното, модерно общество чрез иконичен за комиксовата култура персонаж. В крайна сметка никой не се ражда герой или злодей, заобикалящата среда моделира децата с годините. Както казва Карл Маркс: битието определя съзнанието.
Иначе, Хоакин Финикс заслужаваше "Оскар" още за ролята на Джони Кеш, да видим дали сега ще му дадат наградата.
Последна промяна от Groucho на 11 окт 2019 20:04, променено общо 1 път.