Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

1914.1902 написа:Славия обръща след като губеше на полувремето .

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

delqnski47 написа:JackPackage написа:Абе тоя Дюлгеров бившия тиреец в последните два мача на Армията прави:
а) дузпа в 1 мин в мача със Септември
б) дузпа във 2 мин в мача с Етър
в) и двете са вярни
г) той беше на полиграф и е чист

Абе къв е тоя рев в подуянския ви подфорум за Люпко...
Ко толкова е направил?

Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:delqnski47 написа:JackPackage написа:Абе тоя Дюлгеров бившия тиреец в последните два мача на Армията прави:
в) и двете са вярни

Ко толкова е направил?
Освен, че е сръбска кжрва, участва в цирка с Литекс и Левски( на който после отнеха точки) и вашето зачатие, кво друго
 Нали след тва става треньор на "Левски"...
 Нали след тва става треньор на "Левски"... 
 delqnski47 написа:ivan56 написа:delqnski47 написа:JackPackage написа:Абе тоя Дюлгеров бившия тиреец в последните два мача на Армията прави:
в) и двете са вярни

Ко толкова е направил?
Освен, че е сръбска кжрва, участва в цирка с Литекс и Левски( на който после отнеха точки) и вашето зачатие, кво друго
Тая акула на аватара ти ше измисли по адекватен отговор.Нали след тва става треньор на "Левски"...
Къде е логиката?Питам тук,а не в "оняподфорум",че там ако питам ще има диарии,припадъци,гърчове,доноси,декларации,линч,заплахи за убийство,БАН.....

Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
 Всички знаем от кой момент почна тоя хейт по Люпко.Точно когато каза "ЦСКА" вместо "Литекс" или там каквото и да е в едно от прескоференциите,които даваше като техен треньор(т.е. не спази "протокола" един вид),а после каза,че ГГ му бил като брат....и почнаха едни тиради, диарии,едни гърчове,ама той защо бил казал ЦСКА,ама как можел да каже че бил брат на ГГ.На никой от тях не им пречеше тогава Люпко....даже и за "онямач",дет бил "деен участник".Апропо,тая история за "онямач" в който бил всъщност той,едва ли не,главен организатор, я разбрах след като дойде на "Армията" по няква тънка случайност.
 Всички знаем от кой момент почна тоя хейт по Люпко.Точно когато каза "ЦСКА" вместо "Литекс" или там каквото и да е в едно от прескоференциите,които даваше като техен треньор(т.е. не спази "протокола" един вид),а после каза,че ГГ му бил като брат....и почнаха едни тиради, диарии,едни гърчове,ама той защо бил казал ЦСКА,ама как можел да каже че бил брат на ГГ.На никой от тях не им пречеше тогава Люпко....даже и за "онямач",дет бил "деен участник".Апропо,тая история за "онямач" в който бил всъщност той,едва ли не,главен организатор, я разбрах след като дойде на "Армията" по няква тънка случайност. 

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:А тоя цирк с просволутия мач дейно участие взеха и подуянски футболисти....
НИКОЙ не му направи впечатление това.А те се държаха по абсолютно същия циркаджийски начин,за да може театърът да се осъществи в пълния си блясък.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост