Foreigner написа:Защо имам чувството, че всеки път като играем без публика бием?!
Може и да бъркам, ако някой има повече инфо да сподели, моля.
Няма кой да им наранява нежните душички...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Foreigner написа:Защо имам чувството, че всеки път като играем без публика бием?!
Може и да бъркам, ако някой има повече инфо да сподели, моля.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Kris_men2000 написа:Ами кога да мрънкаме бе другарю разбирач?Когато изпаднем в Б група ли или когато отбори като Хасково,Марек и тем подобни започнат да си правят гаргара с нас на Герена.....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
boabbb написа:А, бе, чета, че някакъв нов черен ималоТоя директно подписва, или първо ще го тествате
terata написа:boabbb написа:А, бе, чета, че някакъв нов черен ималоТоя директно подписва, или първо ще го тествате
Къде ги четеш тия работи?
boabbb написа:terata написа:boabbb написа:А, бе, чета, че някакъв нов черен ималоТоя директно подписва, или първо ще го тествате
Къде ги четеш тия работи?
Името е брутално![]()
Отличен 6, който го прочете от първия път
![]()
http://www.livesport.bg/eto-go-noviq-napadatel-na-levski-video-60146.html
W84me написа:Чихуахуа
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Highlander и 5 госта