ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Салерно иде с последна оферта, Пичиони хваща самолета във вт
Плюс това вече на няколко места се писа, че тя го съди като физическо лице, така че нейното дело според мен не е никаква пречка да се осъществи сделка с италианците.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
радвам се че ме опровергахте
и аз искам италянците и искренно се надявам след мача да има добри новини( а дано още и преди това) НЕКА ПЪРВО ДА СМАЖЕМ БУФЕРИТЕ 

- za nas e toj religiq
- Контакти:
нека им покажем какво можем по трибуните и да видят че няма да си харчат напразно парите за нас
- tosheto1912
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:нека им покажем какво можем по трибуните и да видят че няма да си харчат напразно парите за нас
подкрепям те напълно ако не са решили на 100% то след дербито трябва вече да решат
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."
- PLOVDIV PEE 1912
Спокойно пичове,всичко ще се оправи.Ботев Пловдив е "марка" обичана от стотици хиляди.Не можете да си представите ,колко хора из България симпатизират на нашия отбор.
ЛЮБОВТА ПРАВИ ЕДИН ОТБОР ГОЛЯМ!Невероятна мисъл!!Като се замислиш,колко дълбок смисъл има този лозунг...
ЛЮБОВТА ПРАВИ ЕДИН ОТБОР ГОЛЯМ!Невероятна мисъл!!Като се замислиш,колко дълбок смисъл има този лозунг...
дойдоха ли италианците ?
моля ,ако някой има достоверна информация ,относно пристигането на кандидат - купувачите да я сподели !!!
Последна промяна от stan71 на 28 окт 2009 23:41, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Re: дойдоха ли италианците ?
бегай си яж вафлите бе спамер 

-
- Контакти:
ХРИСТОЛА е за трепане омразна ми от неговите циркове иначе италянчетата са страхотни порфесионалисти личи си
- Alternative
- Контакти:
stan71 написа:моля ,ако някой има достоверна информация ,относно пристигането на кандидат - купувачите да я сподели !!!
Италианците и те незнаят дали са дошли или не!Дано да ни изненадат с идването си,което не е сигурно дали ще има развитие около сделката.