ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rainbow 1983
Контакти:

Re: Локо (Пд) - Локо (Сф)/контрола/ на ЖИВО от Сандански 13:00ч.

Мнениеот Rainbow 1983 » 21 яну 2012 17:11

Пълни глупости - : Емил Велев: Умората оказа влияние на нашия отбор!
Кога почнаха да тренират , кога се умориха? Ми то идва тепърва първенството те уморени моля ти се!
Пак ще има да метем праха от тъпомерите тая Пролет! :evil: :evil: :evil:
От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва глупостта!!!
Long live Rock`n`Roll !!!
По - страшен от СПИНа , по - опасен от рака - сега за сега си остава ПРОСТАКА! - Радой Ралин.

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 21 яну 2012 19:00

Айде де, голяма работа. То кога сме играли силно в контролите, та сега да правим трагедии от един мач?
Хем в тоя мач половината от стартовия състав бяха или хора, които са или на проби (и вероятно скоро ще си събират багажа-Менди, Николич, Хаузер), не са играли в стартовия състав от 3 години, (Йошев), юноши(Маламов)... Даксон пък не си спомням да е влизал във форма преди края на март, :mrgreen: въпреки че тая година си дойде учудващо навреме.
Дано да подпишат с Караджов по-скоро.

Потребителски аватар
Дака

Мнениеот Дака » 21 яну 2012 20:22

Играхме махаленски футбол :twisted: ! Гледах едни любители на топката не видях професионалисти! Хора които с това (играта на футбол) си вадят хляба е меко казано- ГРОЗНО! Било само контрола!...-Тези момчета не показаха абсолютно НИЩО че са профисионалисти независимо да ли е контрола или среща от първенството! Даксон изглежда му се бе отразило далечното пътуване та не направи и едно свястно отиграване да не коментирам егоизма му на моменти! Поправете ме ,ако греша може би съм гледал някой друг мач! И не ми се сърдете за този коментар аз не разбирам от футбол :cry: но с тази си игра....някои трябва да спрат незабавно с това което не им се отдава- футбола! Простете ако някой се е почуствал пряко обиден!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 яну 2012 22:48

Аааа, Братлета, какво ще кажете за Илиян ве?
Аз ви казах още от самото начало, че това момче ще се превърне в новата звезда на Локомотив, и че ще се скъса да вкарва при нас.
Много е добър...голям талант е, майна.Страшно бърз, със завиден контрол върху топката и много техничен.
Въобще няма проблем да се надлъгва очи в очи с противников футболист по фланга.
Лошото, момчета е в шибаната ни политика - ние не правим отбор за Европа...ние правим футболисти за продажба!
Помнете ми думата, че на Илиян ще се радваме много малко...стига разбира се Кокалът да му дава шанс и да го налага, в което аз лично не се съмнявам.
Може би избързах като го нарекох мой любимец, тъй като футболист, който ни използва само за трамплин в по-голям отбор едва ли може да се определи като такъв.
Илиян до момента ни е най-добрия трансфер.Да ви кажа честно много се ядосвам, майна...не знам повечето тук как гледате на това, и как го приемате, но аз лично побеснях, като разбрах, че е подписал само за 2.5г.
Абе такъв футболист го хващаш поне за 4 г. и да видим къде ще ходи.Вярно е, че много зависи и от футболиста, но се чудя как нашите родни "звезди" като: Спас Делев, Николай Димитров, Сърмов, Ивелин Попов и т.н. подписват договори за по 4-5 г. при това с джагалските отбори!!!
И всички големи отбори са така - подписват контракти с футболистите си за по 4-5 г.
Дали някога и ние ще се научим да правим договори?!
Маламов за 2.5 г
Илиян Йорданов за 2.5 г.
Танко Дяков за 1.5 г.
Иван Караджов също се спряга за 1.5 г.
Баса ташака, майна...все едно че сме някоя трудова борса за футболни мъртавци.
Ама ще стискаме зъби с Коко и тва е...пък дано някой слънчев ден...
Изображение

Потребителски аватар
Локомотив1926
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Локомотив1926 » 22 яну 2012 10:06

Малик Чокунте бе освободен от Локомотив Пд : http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... _id=248485
Локо Пд не хареса немския вратар Калтенхаузер : http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... _id=248483
[rimg]http://awa.hit.bg/4.png[/rimg] [rimg]http://awa.hit.bg/2.jpg[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/c.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/5.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/e.png[/rimg]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8TG2aw32e8k[/youtube][/offtopic]
[center]Изображение
Изображение[/center]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 22 яну 2012 12:55

Всички каращи проби чужденци са освободени от отбора - вратаря Калтенхаузер, защитника Никулич, халфа Менди и нападателя Чуконте...Интересно :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 22 яну 2012 13:25

Някой има ли инфо, какво става с Кавдански?
Дали си е намерил отбор момчето?
Трябваше да скочим за Кавдански и да го защитим.
Все пак става въпрос за футболист, който се е раздавал с фланелката на Локомотив.
Винаги и горял момчето на терена и е давал всичко от себе си.За мен лично Мартин Кавдански е много по-сигурен и стабилен централен защитник от Бенжелюн...грешките на Мартин се броят на пръстите на едната ръка за разлика от черния. Голяма глупост направихме мамка му, дето ей така за тоя дето духа го пуснахме...а сега търси централен, Емо да ти дойде акъла в главата!
Имаш готов, млад и обигран централен защитник...ще го пуснеш да си ходи все едно в отбора имаш излишък на централни.
Много ме е яд за Мартин...жалко.
Изображение

Потребителски аватар
Boots

Мнениеот Boots » 22 яну 2012 14:07

Мисля, че не може да минем, без много играчи на проби. Поне не и на първия лагер. Това са играчи на прителси мениджъри. И, за да не си разваляш отншенията с тях, пускаш техните клиенти да се пробват. Все някога, може да докарат и някой Дембеле. Кокала обаче, много бързо ги усеща и си заминават.
Разбрах, че подготовката вярвала много добре и се откроявали 3 момчета: Маламов, Спасов и Йорданов. Оценка на подготовката, ще можем да правим, обаче чак на втория лагер. Засега ми харесва това, че се привлякоха български момчета с добри и проверени качества: Дяков, Караджата. Не се сключват договори с разни смешници като Закора, един уругваец, Дино Шеремет и т.н. За щастие няма и празни интервюта. "Гонг" ни информира чудесно и своевременно, за това, което се случва с нашия отбор. чакаме с добро чувство мача с "Лудогорец". И това е!
All you need is LOKO PLOVDIV!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 22 яну 2012 14:34

Ванко_Ултраса написа:Някой има ли инфо, какво става с Кавдански?

До колкото знам, още не си е намерил отбор.

Колкото до напускането му, то беше решено отдавна, и е продиктувано от влошените отношения между него и Коко, след онзи отказ да отиде в един казахстански отбор.
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 22 яну 2012 21:18

Мерси, Drughi!
Ицак, дай някакво инфо за новия от Израел - Шай Ревиво ве, какво удоволствие ти прави да ни мъчиш - не знам. :)
Информацията е на разстояние от един тъч скрийн на GSM-а на Ицо хаха...ама да видим ще изпее ли нещо. :)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”