Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 яну 2012 22:48
Аааа, Братлета, какво ще кажете за Илиян ве?
Аз ви казах още от самото начало, че това момче ще се превърне в новата звезда на Локомотив, и че ще се скъса да вкарва при нас.
Много е добър...голям талант е, майна.Страшно бърз, със завиден контрол върху топката и много техничен.
Въобще няма проблем да се надлъгва очи в очи с противников футболист по фланга.
Лошото, момчета е в шибаната ни политика - ние не правим отбор за Европа...ние правим футболисти за продажба!
Помнете ми думата, че на Илиян ще се радваме много малко...стига разбира се Кокалът да му дава шанс и да го налага, в което аз лично не се съмнявам.
Може би избързах като го нарекох мой любимец, тъй като футболист, който ни използва само за трамплин в по-голям отбор едва ли може да се определи като такъв.
Илиян до момента ни е най-добрия трансфер.Да ви кажа честно много се ядосвам, майна...не знам повечето тук как гледате на това, и как го приемате, но аз лично побеснях, като разбрах, че е подписал само за 2.5г.
Абе такъв футболист го хващаш поне за 4 г. и да видим къде ще ходи.Вярно е, че много зависи и от футболиста, но се чудя как нашите родни "звезди" като: Спас Делев, Николай Димитров, Сърмов, Ивелин Попов и т.н. подписват договори за по 4-5 г. при това с джагалските отбори!!!
И всички големи отбори са така - подписват контракти с футболистите си за по 4-5 г.
Дали някога и ние ще се научим да правим договори?!
Маламов за 2.5 г
Илиян Йорданов за 2.5 г.
Танко Дяков за 1.5 г.
Иван Караджов също се спряга за 1.5 г.
Баса ташака, майна...все едно че сме някоя трудова борса за футболни мъртавци.
Ама ще стискаме зъби с Коко и тва е...пък дано някой слънчев ден...