daniel875 написа:
Този шивач е много смешен човек. Още по- смешен е, като е разкрит.
[offtopic]така ли ле

[offtopic]знаете ли, че идиот означава-[Пълна деградация на личността, превръщаща човека в животно]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
daniel875 написа:
daniel875 на 30 Авг 2011 21:33
шивача написа:
danko_sot написа:
Недей скачай на шивача, че сега ще ти направи един бърз напречен шев на главата
Офтопик:
Кво да го направя ле майна, няколко пъти мУ обяснявам като на човек в неравностойно положение, ама не става
Все едно да го питам, за кво им е цялата пасмина, която събраха, а отпаднаха от поредните анонимници и ще трябва да ритат с тях по селата, малоумно ми се струва То и аз ходя да ''дразня'', ама аргументирано, а те хаотично и напосоки, като индианци без вожд или крави без пастир . Нищо лично нямам към него, знам мУ възможностите, ама не ще и да попива, иначе има двама-трима от техните дето се понаучиха, но той не вдява
Какво се кефите на сигурния мач в Монтана толкова? За мен спечелихте прекалено лесно, за да е реално. Мислете какво си искате.
Прекалено бяхте сигурни в победата, а срещу Монтана имате равен баланс почти.
daniel875 написа:Прекалено бяхте сигурни в победата, а срещу Монтана имате равен баланс почти.
от mistreated на 31 Авг 2011 08:31
daniel875 написа:
Прекалено бяхте сигурни в победата, а срещу Монтана имате равен баланс почти.
Винаги съм казвал, че редите глупост след глупост, никога не проверявате, преди да изсерете нещо подобно и после се сърдите, когато ви кажем, че сте малоумници.
Откакто Монтана се е завърнал в елита имаме 5 мача, 4 победи за ЦСКА (3 от които като гост) и 1 равен (когато бяхме наказани).
Как ни е "равен почти" баланса с Монтана, ей тва не разбирам?!
Old_death написа:Венци,не върши черната работа на изявения спамер.Нека сам да рови и да се убеди каква глупост е сътворил,докато е гледал света около себе си през сините очила
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта