Монтана - ЦСКА - 0:5 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Монтана - ЦСКА - 0:5 FT

Мнениеот шивача » 30 авг 2011 21:45

daniel875 написа:
Този шивач е много смешен човек. Още по- смешен е, като е разкрит.

[offtopic]така ли ле :lol: Браво, ти ме разкри[на около 35 място си :) а можеше да бъдеш втори по призвание :lol: ] , иначе, това което съм го казал по-горе, важи в пълна степен и за теб, с едно леко допълнение- и...т :lol: :[/offtopic]
[offtopic]знаете ли, че идиот означава-[Пълна деградация на личността, превръщаща човека в животно] :lol:[/offtopic]
Последна промяна от шивача на 30 авг 2011 22:01, променено общо 1 път.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 авг 2011 22:00

daniel875 на 30 Авг 2011 21:33

шивача написа:
danko_sot написа:
Недей скачай на шивача, че сега ще ти направи един бърз напречен шев на главата

Офтопик:
Кво да го направя ле майна, няколко пъти мУ обяснявам като на човек в неравностойно положение, ама не става
Все едно да го питам, за кво им е цялата пасмина, която събраха, а отпаднаха от поредните анонимници и ще трябва да ритат с тях по селата, малоумно ми се струва То и аз ходя да ''дразня'', ама аргументирано, а те хаотично и напосоки, като индианци без вожд или крави без пастир . Нищо лично нямам към него, знам мУ възможностите, ама не ще и да попива, иначе има двама-трима от техните дето се понаучиха, но той не вдява
Какво се кефите на сигурния мач в Монтана толкова? За мен спечелихте прекалено лесно, за да е реално. Мислете какво си искате.
Прекалено бяхте сигурни в победата, а срещу Монтана имате равен баланс почти.
Този шивач е много смешен човек. Още по- смешен е, като е разкрит.

Я повтори пак,особено пасажа за "баланса" в срещите ни с Монтана!!!Ти пи ли си лекарствата,преди да напишеш тая глупост?Бихме като гост един труден отбор,който бе победен на Герена с една измислена дузпа!!!Сега намери и статистиката от изиграните срещи между Монтана и ЦСКА и го свери с глупостта,която си сътворил ;) Значи всички победи на ЦСКА са съмнителни,а тия на Левски,макар и след несъществуваща дузпа,са нормални!!!Такива демагози наричам смешници!Колкото и ника да смениш,все си оставаш същия Едмон Дантес.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 авг 2011 08:31

daniel875 написа:Прекалено бяхте сигурни в победата, а срещу Монтана имате равен баланс почти.

Винаги съм казвал, че редите глупост след глупост, никога не проверявате, преди да изсерете нещо подобно и после се сърдите, когато ви кажем, че сте малоумници.
Откакто Монтана се е завърнал в елита имаме 5 мача, 4 победи за ЦСКА (3 от които като гост) и 1 равен (когато бяхме наказани).
Как ни е "равен почти" баланса с Монтана, ей тва не разбирам?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 авг 2011 11:01

от mistreated на 31 Авг 2011 08:31

daniel875 написа:
Прекалено бяхте сигурни в победата, а срещу Монтана имате равен баланс почти.

Винаги съм казвал, че редите глупост след глупост, никога не проверявате, преди да изсерете нещо подобно и после се сърдите, когато ви кажем, че сте малоумници.
Откакто Монтана се е завърнал в елита имаме 5 мача, 4 победи за ЦСКА (3 от които като гост) и 1 равен (когато бяхме наказани).
Как ни е "равен почти" баланса с Монтана, ей тва не разбирам?!

Венци,не върши черната работа на изявения спамер.Нека сам да рови и да се убеди каква глупост е сътворил,докато е гледал света около себе си през сините очила ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 авг 2011 12:05

Old_death написа:Венци,не върши черната работа на изявения спамер.Нека сам да рови и да се убеди каква глупост е сътворил,докато е гледал света около себе си през сините очила ;)

Нали трябва да ги образоваме малко :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 сеп 2011 12:13

Архив!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”