Барселона-Манчестър Юнайтед 3:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона-Манчестър Юнайтед Финал на ШЛ !
честито на всички, които обичаме барселона!!! смях! видя се, че това не беше истински финал.дори и вторият в испания е по-добър от шампиона на най-силното първенство на света. реал също щеше да смачка ман юн. със сколс и парк срещу шави и иниеста, трябва да си или глупак, или болен оптимист за да мислиш, че е възможно.жалко за гения на бербатов
това си е не подиграавка, а гавра с таланта и приноса му към отбора на дъртия шотландец.да си резерва в барселона или реал е едно, но в манчестър си е наказание- най-добрите му футболисти(берба и нани) не започнаха в най-големия мач.радвам се, че гледам тази барселона и твърдя, че е по-добра от тази на кройф, ромарио, стоичков, куман, бакеро и субисарета. а разликата между стоичков и бербатов- мажду великият и големият футболист е тази- стоичков никога не би търпял такова отношение спрямо таланта му.аз твърдя, че бербатов е дори по-техничен и от камата и е време да стане пак "господинът от лондон"
.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
Middlesbrough написа:ко стана ве не можах да гледам мача
май бихме ...
[center]

[/center]

[/center]Re: Барселона-Манчестър Юнайтед Финал на ШЛ !
Предлагам феновете на Юнайтед, да не се разделяме на: САФ / Бербатов. Съгласни ли сте?
Паднахме на финала, но това се очакваше.
Кво да правят Рио и Видич, като извънземните по метър и 50 им минават между краката и после вкарват от растояние на ВДС- най-добрия, но и на него му е размътена главата (последен мач,колкото и да не му се иска)
САФ никoй не може да го съди,че в последния момент нещо му е щукнало и оставил Бербо извън групата.
Стадиона беше пълен с фенове на Артилеристите и Пенсионерите с фланелки на Бaрса (разбирам ги- от Лондон са все пак и скоро няма да гледат финал наживо )
По добрия отбор победи, честито на феновете на Бaрса
Паднахме на финала, но това се очакваше.
Кво да правят Рио и Видич, като извънземните по метър и 50 им минават между краката и после вкарват от растояние на ВДС- най-добрия, но и на него му е размътена главата (последен мач,колкото и да не му се иска)
САФ никoй не може да го съди,че в последния момент нещо му е щукнало и оставил Бербо извън групата.
Стадиона беше пълен с фенове на Артилеристите и Пенсионерите с фланелки на Бaрса (разбирам ги- от Лондон са все пак и скоро няма да гледат финал наживо )
По добрия отбор победи, честито на феновете на Бaрса
Последна промяна от berbatov на 29 май 2011 01:06, променено общо 1 път.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Забравих че Барселона се изравни с Реал(м) с най-много купи в европа те са по 11 Реал-КЕШ 9 купата на УЕФА 2,Барселона КЕШ 4,КНК 4 и УЕФА 3...
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
- ZinedineZidane
- Контакти:
Middlesbrough написа:ко стана ве не можах да гледам мача
Каквото и да ти кажа, брат, ще ми изтрият коментара. Цяла вечер е така. Заслужено и честито. Заслужено като футбол изцяло, заслужено като всичко друго само днес, във финала.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Middlesbrough
- Контакти:
ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:ко стана ве не можах да гледам мача
Каквото и да ти кажа, брат, ще ми изтрият коментара. Цяла вечер е така. Заслужено и честито. Заслужено като футбол изцяло, заслужено като всичко друго само днес, във финала.
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[/quote]
Такива сравнения са напълно безмислени,които ги направи иво. Всяка титла си има своята стойност. Все едно, аз да кажа, че световната титла на Испания от миналото лято, има по-голяма стойност от титлите на Бразилия през 50-те и 60-те,защото тогава на световните първенства са играли по 16, а не 32 отбора.[/quote]
Аз не съм казал такова нещо...аз казах, че като махна онези 5 нещата не изглеждат толкова зле....но не съм казал, че Реал нямат 9 титли. Просто конкуренцията сега емного по-голяма и виждаш че от 19 години няма дублиране на шампиона, а тогата 5 поредни не е било чак толкова трудно...доказват го Лувърпул, Аякс и Милан. Това искам да кажа...
Такива сравнения са напълно безмислени,които ги направи иво. Всяка титла си има своята стойност. Все едно, аз да кажа, че световната титла на Испания от миналото лято, има по-голяма стойност от титлите на Бразилия през 50-те и 60-те,защото тогава на световните първенства са играли по 16, а не 32 отбора.[/quote]
Аз не съм казал такова нещо...аз казах, че като махна онези 5 нещата не изглеждат толкова зле....но не съм казал, че Реал нямат 9 титли. Просто конкуренцията сега емного по-голяма и виждаш че от 19 години няма дублиране на шампиона, а тогата 5 поредни не е било чак толкова трудно...доказват го Лувърпул, Аякс и Милан. Това искам да кажа...
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Дали не му е гадно най-много на него

durex написа:Дали не му е гадно най-много на него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вярваш ли ми или не и аз за него се сетих...
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- ZinedineZidane
- Контакти:
На него не му се полага. Това е за футболисти, за него има колани.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!