Ето така се играе за емблемата!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Юридически казус за г-н Батков
Ако аз кажа пред медийте, че отивайки с колата си на море, там тя се е счупила и е била в неизправност примерно една седмица, през което време аз съм изхарчил 100 лева за билети за градския транспорт, и обвиня фирмата, снабдяваща автобусите с гориво, че съм платил 100 лева за билети за алтернативния превоз, който съм ползвал през този период, дали от хотела, в който съм се настанил в момента ще ми изплатят тази сума... Според мен е малко вероятно това да се случи, но по лошото в момента е, че аз, споменавайки това си желание на глас, ще предизвикам бурен смях в залата, в която се прожектира филма, за който съм дал съгласието си /безплатно/ да бъде сниман с мое участие, по сценарий написан точно по тази история. Питате се какво ще спечеля от цялата тази пародия ? Отговорът е много прост. Фирмата, която ми ремонтира колата ще пусне реклама с моя образ /станал вече хит в публичното пространство/ и така няма да плащам за ремонта на счупената ми кола, като бартер по сделката с автомонтьорите. Ако на някой му е непонятна тази схема, да си пусне едни големи и гъсти мустаци, по този начин ще се скрие от дъжда, който се очаква да завали след няколко дни... 

и пропуснах само....дербито...залагано е 100% против наще!!!!
viroglav написа:Ако аз кажа пред медийте, че отивайки с колата си на море, там тя се е счупила и е била в неизправност примерно една седмица, през което време аз съм изхарчил 100 лева за билети за градския транспорт, и обвиня фирмата, снабдяваща автобусите с гориво, че съм платил 100 лева за билети за алтернативния превоз, който съм ползвал през този период, дали от хотела, в който съм се настанил в момента ще ми изплатят тази сума... Според мен е малко вероятно това да се случи, но по лошото в момента е, че аз, споменавайки това си желание на глас, ще предизвикам бурен смях в залата, в която се прожектира филма, за който съм дал съгласието си /безплатно/ да бъде сниман с мое участие, по сценарий написан точно по тази история. Питате се какво ще спечеля от цялата тази пародия ? Отговорът е много прост. Фирмата, която ми ремонтира колата ще пусне реклама с моя образ /станал вече хит в публичното пространство/ и така няма да плащам за ремонта на счупената ми кола, като бартер по сделката с автомонтьорите. Ако на някой му е непонятна тази схема, да си пусне едни големи и гъсти мустаци, по този начин ще се скрие от дъжда, който се очаква да завали след няколко дни...
Това е много точно обяснение на лицензгейт, евала!
В помощ на ЛЕВСКИ!!!
За излизане от кризата предлагам всеки ден в съблекалнята на отбора да се пуска това:
http://www.vbox7.com/play:a836d497
Тогава съм сигурен че, ще изглеждаме по друг начин на терена!!!
А Вие как мислите?!
http://www.vbox7.com/play:a836d497
Тогава съм сигурен че, ще изглеждаме по друг начин на терена!!!
А Вие как мислите?!
-
- Контакти:
А МОЖЕБИ ТОЧНО ТОВА Е ХИТРОТО-ДА СЕ ОБВИНЯВАТ ПУБЛИЧНО ! КОЙ ЩЕ ТРЪГНЕ ДА СЛЕДИ ИМА ЛИ ДЕЛО-НЯМАЛИ ТАКОВА !ТИТАНИТЕ ОТ КУМОВА СРАМА ЩЕ КАЖАТ НА ПРЕДСТОЯЩАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ , 'ЧЕ ЗАВЕЖДАТ ДЕЛО-АМА ДАЛИ ЗАВЕЖДАТ ИДИ РАЗБЕРИ !? БАТКОВ КАЗВА ,ЧЕ Е ВОДИЛ РАЗСЛЕДВАНЕ И Е СЪБРАЛ ДАКАЗАТЕЛСТВА ,АМА КОЙ ОРГАН ИМА ПРАВО В ТАЗИ ДЪРЖАВА ДА ПРАВИ РАЗСЛЕДВАНЕ -ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ ! ТОЙ НАЙ НАПРЕД МЕТНА В ПРОСТРАНСВОТО ЛИЦЕТО АРТУР-ВЧЕРА КАЗА ЧЕ ТОЙ НЕ БИЛ АРТУР ,А НЯКОЙ СИ !НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА ,ЧЕ ВСЯКА СЛЕДВАЩА МЕДИИНА ИЗЯВА НА БАТКОВ ВМЕСТО ДА ДАВА НЯКАКВА ЯСНОТА ПО КОЙТО И ДА Е ВЪПРОС-ТОЧНО ОБРАТНОТО !УМЕЛО ОМОТАВА ВСИЧКО В ВЗАИМНО ИЗКЛЮЧВАЩИ СЕ СЪБИТИЯ,ФАКТИ ,ЛИЦА И ПР.ЧОВЕК АКО НАПРАВИ ЕДИН РАЗБОР НА ВСИЧКО КАЗАНО(умело подбрано като момент и самозадаващи си въпроси и отговори)ВЛИЗА В ТАКЪВ ЛАБИРИНТ В КОИТО НЯМА ИЗХОД !!----ЕТО ТОВА СПОРЕД МЕН Е ЦЕЛТА НА ЗАНЯТИЕТО !
Последна промяна от Darina на 07 окт 2009 18:07, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви
Причина: Пиши с малки букви
Re: В помощ на ЛЕВСКИ!!!

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ама този не е некадърния Кратко Останич

Re: ВЪН Гугутката от фенклуба на Левски!
И какво стана на срещата с гугутката,ако е останал някой жив да си каже 

Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk
Сигурно е заради подплънките, ама тези изглеждат мъжкари... А когато говориш на мъже те те разбират. В съблекалнята на Левски едва ли е така
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:Сигурно е заради подплънките, ама тези изглеждат мъжкари... А когато говориш на мъже те те разбират. В съблекалнята на Левски едва ли е така
И не само в Левски, никъде няма да го разберат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага