Първа Бундеслига - 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа Бундеслига - 2024/25
2016 или 2018 беше когато го махнаха часовника, до тогава не бяха изпадали във втора лига... С Шалке, който е може би най-традиционния отбор в Германия, са два от най-историческите отбори и определено заслужават място в първа бундеслига, ноооооо трябва значително да си подобрят управлението!wolf написа:Ponko написа:wolf написа:rhaegar написа:И те и Кьолн. Не знам, психика ли е, тото ли е, ама не завиждам на феновете им.
Не е тото, това е n-ти сезон поред откакто са изпаднали едно и също. Аз ги следя защото не мога да ги дишам Хамбург
Следиш ги, понеже не ги обичаш? :shock:
Силно неприятен отбор са ми, имаха един нагъл часовник с години, дни часове колко време са в Бундеслигата. Сега се наслаждавам колко години поред се дънят във Втора Бундеслига. Двата ми най-антипатични отбора в Германия заедно със Шайсе но те пък съвсем няма изгледи да се върнат

zdravkos написа:2016 или 2018 беше когато го махнаха часовника, до тогава не бяха изпадали във втора лига... С Шалке, който е може би най-традиционния отбор в Германия, са два от най-историческите отбори и определено заслужават място в първа бундеслига, ноооооо трябва значително да си подобрят управлението!wolf написа:Ponko написа:wolf написа:rhaegar написа:И те и Кьолн. Не знам, психика ли е, тото ли е, ама не завиждам на феновете им.
Не е тото, това е n-ти сезон поред откакто са изпаднали едно и също. Аз ги следя защото не мога да ги дишам Хамбург
Следиш ги, понеже не ги обичаш? :shock:
Силно неприятен отбор са ми, имаха един нагъл часовник с години, дни часове колко време са в Бундеслигата. Сега се наслаждавам колко години поред се дънят във Втора Бундеслига. Двата ми най-антипатични отбора в Германия заедно със Шайсе но те пък съвсем няма изгледи да се върнат
2018та изпаднаха, оттогава имат 4 4 4 3 3 4 място и тая година пак отиват натам. Всеки един път дълго време бяха или първи или втори преди да се сринат накрая, всеки път едно и също.
:) новото им трико, с което ще се изкачат в 1-а лига :)wolf написа:...2018та изпаднаха, оттогава имат 4 4 4 3 3 4 място и тая година пак отиват натам. Всеки един път дълго време бяха или първи или втори преди да се сринат накрая, всеки път едно и също.

Байер Леверкузен официално привлече халфа на Херта Берлин Ибрахим Маза. Договорът му, който е до лятото на 2030 година, влиза в сила от новия сезон.
"Аспирините" ще платят около 12 млн. евро за правата на алжирския национал.
Маза е роден в Берлин, но предпочете да играе за представителния отбор на африканската страна.
През този сезон той има 33 мача във всички турнири, в които е вкарал 7 гола и е направил 5 асистенции.

"Аспирините" ще платят около 12 млн. евро за правата на алжирския национал.
Маза е роден в Берлин, но предпочете да играе за представителния отбор на африканската страна.
През този сезон той има 33 мача във всички турнири, в които е вкарал 7 гола и е направил 5 асистенции.
Какво толкова имате против Хамбург, с Ван дер Ваарт навремето бяха много приятен отбор.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Третия Магдебург (преди този кръг) падна с 0:5 у дома от 16-ия Пройсен Мюнстер.
Което може и да се окаже решаващо, защото в предпоследния кръг са домакини на почти изпадналия Улм, а Падерборн и Магдебург играят един срещу друг.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

4 точки преднина пред третия при два оставащи кръга. Ще счупят тъпомера, ако не се класират.