Колкото до мача - отвратителна корида, топката не знам как оцеля, това ако и тук се играе като в Англия с една топка цял мач ...

5 футболни минути за ЦСКА в началото на второто полувреме и това беше всичко. Левски може и да са имали някакви футболни минути, но да съм ги пропуснал, щото гледах след 25-тата минута. Голямо синьо надъхване за мача, мегаселекция и .!. накрая

Ужасен футбол от сините - блъскане на топката нагоре и каквото стане - така нямат никакъв шанс дори да затруднят Лудогорец за титлата и то не защото онези са много силни ... Колкото до нас - взехме някакъв класен италианец, бил плеймекър разправят

Какъв "плей" праеше тоя пичага 70 минути ? Два паса отзад и Занев я ребри здравои напред към Соу

Жиката издишаше яко, два пъти го натиснаха, два пъти поддаде и толкова ? Защо се смилиха над него, а играта не започна да се канализира отляво? Крушчич за чий к*р седи отстрани с баджа? Кой трябваше да смени Малинов, който си плачеше за гонене? И на последно място, но не по важност - аз лично никога няма да си купя билет за мач, в който Отабор има шанс да влезе в игра

Не ми се влиза в затвора за убийство ...