ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Y59fP4uVWPY[/youtube]
Във втория предварителен кръг и четирите Л-та продължават. Левски, Локо, Лудогорец и Литекс. 

Бихме, класираме се, отборът си свърши работата. Сега е ред на ръководството. Ако иска Левски да продължи напред трябва да развърже кесията за нови попълнения. В графата задължителни са ляв бек и креативен полузащитник. Като пожелателни са играещ добре с глава таран, бързо дясно крило, десен бек, и едрогабаритен и повратлив централен защитник.
Добре изигран тактически мач! Като цяло добро представяне от почти всички с някои забележки към Миланов и Горанов... Здравко Димитров се включи добре, но трябва да поработи доста над вкарването на голове. Тук не е Септември и с тази си бързина често ще излиза на подобни ситуации за гол. Чакаме АЕК! 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Добре, имаме повод да се усмихнем, но най-важното е, че не прибегнахме до хапчета за кръвно, както се е изразил един колега по-назад в темата.
Класирането радва, резултатът радва, както и включването на новите момчета, най-вече на вратаря Миятов. Скандиранята на децата пък бяха направо черешката на тортата!
Хубаво е също така, че не летим в облаците, а си оставаме все така здраво стъпили на земята, но все пак се радваме на постигнатото и труда на момчетата. Какво ни чака в ЕКТ и в efbet Лига не е ясно, ала щом пристъпваме с оптимизъм, значи се виждат лъчи и на нашата нива. Само Левски!

Хубаво е също така, че не летим в облаците, а си оставаме все така здраво стъпили на земята, но все пак се радваме на постигнатото и труда на момчетата. Какво ни чака в ЕКТ и в efbet Лига не е ясно, ала щом пристъпваме с оптимизъм, значи се виждат лъчи и на нашата нива. Само Левски!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

metodito написа:riftwar написа:Честито на всички левскари и успех и срещу АЕК! Мислите ли, че сме обречени при евентуален мач с Аполон Лимасол или Риека?
То наистина апетита идва с яденето
И доро да нямаме шанс в трети кръг, всяка година искам да отпадаме от отявлено по-силен от нас отбор.
![]()
Чакай бе, човек. Сега отстранихме ружите. Не знам дали срещу АЕК имаме шанс, но отстраним ли ги, Аполон и Риека ще си задават същия въпрос.Мисля, че Риека ще е по-кривия съперник, но дай да минем АЕК. За съжаление, смятам, че липсата на публика ще повлияе сериозно.
Дай Боже, да ги отстраним, а следващия да е на националния.
И аз съм на твоето мнение. Не съм изпаднал в необуздана еуфория. Просто реагирах на един коментар преди това, че от списъка на поставените отбори в трети кръг, нямаме абсолютно никакви шансове срещу, който и да е отбор.
-
- Контакти:
wilge написа:Бихме, класираме се, отборът си свърши работата. Сега е ред на ръководството. Ако иска Левски да продължи напред трябва да развърже кесията за нови попълнения. В графата задължителни са ляв бек и креативен полузащитник. Като пожелателни са играещ добре с глава таран, бързо дясно крило, десен бек, и едрогабаритен и повратлив централен защитник.
Гледам всички пишат за халф. Да не забравяме че имаме ново попълнение на този пост - Мазурек. От него според мен тепърва ще виждаме неща. Освен това в тази зона е и Юруков, който показа добри игри. Със сигурност може и Найденов да се пробва там, което му е титулярна позиция. Иначе ако дойде някой който е примерно класа над тези - добре дошъл.
Честита победа на всички със сини сърца.Отдавна не сме наблюдавали международен мач с такова привидно спокойствие. Само това е достатъчен повод да кажем че посоката е вярна, но пътя е дълъг и е нужно повече търпение и вяра в отбора. Да ако бъдем докрай обективни от така изиграните три мача в този допуснахме доста грешки и то най-вече в дефанзивен план, но народна постулата е че победителите не ги съдят.........още повече че само в този мач създадохме поне 7-8 100%-ви голови положения. И всичко това при факта че треньора ни изповядва "дефанзивен" футбол според футболните професори. Видно е че липсва дълбочина в състава, което няма начин да не окаже влияние при този сгъстен цикъл , но хубавото е че вече има отборен дух и всеки помага на човека до себе си.Нека не бързаме с мечтите си, нека вървим мач за мач, както каза и самият треньор - да приберем фанфарите, защото отбора е твърде далече от това което треньора желае и от това което е бил Левски като клуб преди 10-на години.
п.п. Извинявам се ,че може би с честитенето трябваше да започнем с тези 300-400дечица които ни дадоха урок по футболна култура и преданост, не спряха да пеят и подкрепят отбора.Тези малки фенове наистина бяха черешката на тортата.Надявам се, че в следващият мач тяхната бройка ще е поне два пъти по-голяма от вчерашната.....
п.п. Извинявам се ,че може би с честитенето трябваше да започнем с тези 300-400дечица които ни дадоха урок по футболна култура и преданост, не спряха да пеят и подкрепят отбора.Тези малки фенове наистина бяха черешката на тортата.Надявам се, че в следващият мач тяхната бройка ще е поне два пъти по-голяма от вчерашната.....
-
- Контакти:
Много хубав успех за "Левски"! Не че се е случило нещо епохално, разбира се, и тук-там навярно правилно се отбелязват ред кусури и на състава, и на клуба ни като цяло (закъсняла и недостатъчна селекция, къса резервна скамейка, организационни проблеми, проблеми с базата, школата и така нататък), обаче като се замислим колко пъти - и то не само в тези последни десет години, - отбори именно от типа и класата на "Ружомберок" са ни елиминирали, двете "чисти" победи и продължаването в следващия кръг са си повод за немалка радост... Много приятно впечатление ми направи начинът, по който отборът подходи и към двата мача: във всяко отношение разликата с миналогодишната авантюра с "Вадуц", при която личеше едно безкрайно несериозно отношение и на треньори, и на футболисти, беше от земята до небето.
Само "Левски"!
Браво на децата наистина. Вече е отъпкан пътя, какво трябва да се направи, за да влезнат децата на стадиона и се надявам, че срещу АЕК Ларнака, ще дойдат още повече, което ще е особено важно и за играчите.
Тези деца снощи без да съм гледал мача, защото нямах възможност, но само от репортажи, клипчета и коментари във форума разбирам, че са се представили поне на нивото на 1000 фена люпещи семки
Тези деца снощи без да съм гледал мача, защото нямах възможност, но само от репортажи, клипчета и коментари във форума разбирам, че са се представили поне на нивото на 1000 фена люпещи семки