ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Мнениеот 1914.1902 » 19 юли 2019 08:38

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Y59fP4uVWPY[/youtube]

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 19 юли 2019 08:57

Във втория предварителен кръг и четирите Л-та продължават. Левски, Локо, Лудогорец и Литекс. :)

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 юли 2019 09:26

Бихме, класираме се, отборът си свърши работата. Сега е ред на ръководството. Ако иска Левски да продължи напред трябва да развърже кесията за нови попълнения. В графата задължителни са ляв бек и креативен полузащитник. Като пожелателни са играещ добре с глава таран, бързо дясно крило, десен бек, и едрогабаритен и повратлив централен защитник.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 юли 2019 09:33

Добре изигран тактически мач! Като цяло добро представяне от почти всички с някои забележки към Миланов и Горанов... Здравко Димитров се включи добре, но трябва да поработи доста над вкарването на голове. Тук не е Септември и с тази си бързина често ще излиза на подобни ситуации за гол. Чакаме АЕК! :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2019 09:39

Добре, имаме повод да се усмихнем, но най-важното е, че не прибегнахме до хапчета за кръвно, както се е изразил един колега по-назад в темата. :lol: Класирането радва, резултатът радва, както и включването на новите момчета, най-вече на вратаря Миятов. Скандиранята на децата пък бяха направо черешката на тортата!
Хубаво е също така, че не летим в облаците, а си оставаме все така здраво стъпили на земята, но все пак се радваме на постигнатото и труда на момчетата. Какво ни чака в ЕКТ и в efbet Лига не е ясно, ала щом пристъпваме с оптимизъм, значи се виждат лъчи и на нашата нива. Само Левски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 19 юли 2019 10:08

metodito написа:
riftwar написа:Честито на всички левскари и успех и срещу АЕК! Мислите ли, че сме обречени при евентуален мач с Аполон Лимасол или Риека?
То наистина апетита идва с яденето :)
И доро да нямаме шанс в трети кръг, всяка година искам да отпадаме от отявлено по-силен от нас отбор.

:lol:
Чакай бе, човек. Сега отстранихме ружите. Не знам дали срещу АЕК имаме шанс, но отстраним ли ги, Аполон и Риека ще си задават същия въпрос. :lol: Мисля, че Риека ще е по-кривия съперник, но дай да минем АЕК. За съжаление, смятам, че липсата на публика ще повлияе сериозно. :|

Дай Боже, да ги отстраним, а следващия да е на националния.

И аз съм на твоето мнение. Не съм изпаднал в необуздана еуфория. Просто реагирах на един коментар преди това, че от списъка на поставените отбори в трети кръг, нямаме абсолютно никакви шансове срещу, който и да е отбор.

masliankov
Контакти:

Мнениеот masliankov » 19 юли 2019 10:15

wilge написа:Бихме, класираме се, отборът си свърши работата. Сега е ред на ръководството. Ако иска Левски да продължи напред трябва да развърже кесията за нови попълнения. В графата задължителни са ляв бек и креативен полузащитник. Като пожелателни са играещ добре с глава таран, бързо дясно крило, десен бек, и едрогабаритен и повратлив централен защитник.

Гледам всички пишат за халф. Да не забравяме че имаме ново попълнение на този пост - Мазурек. От него според мен тепърва ще виждаме неща. Освен това в тази зона е и Юруков, който показа добри игри. Със сигурност може и Найденов да се пробва там, което му е титулярна позиция. Иначе ако дойде някой който е примерно класа над тези - добре дошъл.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 19 юли 2019 10:16

Честита победа на всички със сини сърца.Отдавна не сме наблюдавали международен мач с такова привидно спокойствие. Само това е достатъчен повод да кажем че посоката е вярна, но пътя е дълъг и е нужно повече търпение и вяра в отбора. Да ако бъдем докрай обективни от така изиграните три мача в този допуснахме доста грешки и то най-вече в дефанзивен план, но народна постулата е че победителите не ги съдят.........още повече че само в този мач създадохме поне 7-8 100%-ви голови положения. И всичко това при факта че треньора ни изповядва "дефанзивен" футбол според футболните професори. Видно е че липсва дълбочина в състава, което няма начин да не окаже влияние при този сгъстен цикъл , но хубавото е че вече има отборен дух и всеки помага на човека до себе си.Нека не бързаме с мечтите си, нека вървим мач за мач, както каза и самият треньор - да приберем фанфарите, защото отбора е твърде далече от това което треньора желае и от това което е бил Левски като клуб преди 10-на години.
п.п. Извинявам се ,че може би с честитенето трябваше да започнем с тези 300-400дечица които ни дадоха урок по футболна култура и преданост, не спряха да пеят и подкрепят отбора.Тези малки фенове наистина бяха черешката на тортата.Надявам се, че в следващият мач тяхната бройка ще е поне два пъти по-голяма от вчерашната.....

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 19 юли 2019 10:21

Много хубав успех за "Левски"! Не че се е случило нещо епохално, разбира се, и тук-там навярно правилно се отбелязват ред кусури и на състава, и на клуба ни като цяло (закъсняла и недостатъчна селекция, къса резервна скамейка, организационни проблеми, проблеми с базата, школата и така нататък), обаче като се замислим колко пъти - и то не само в тези последни десет години, - отбори именно от типа и класата на "Ружомберок" са ни елиминирали, двете "чисти" победи и продължаването в следващия кръг са си повод за немалка радост... Много приятно впечатление ми направи начинът, по който отборът подходи и към двата мача: във всяко отношение разликата с миналогодишната авантюра с "Вадуц", при която личеше едно безкрайно несериозно отношение и на треньори, и на футболисти, беше от земята до небето.
Само "Левски"!

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 19 юли 2019 10:22

Браво на децата наистина. Вече е отъпкан пътя, какво трябва да се направи, за да влезнат децата на стадиона и се надявам, че срещу АЕК Ларнака, ще дойдат още повече, което ще е особено важно и за играчите.
Тези деца снощи без да съм гледал мача, защото нямах възможност, но само от репортажи, клипчета и коментари във форума разбирам, че са се представили поне на нивото на 1000 фена люпещи семки :)

Върни се в “Левски”