Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот RockSeeker » 31 авг 2016 17:16

damyanov1963 написа:Абе и аз за тебе мога да кажа, че си и прав и не си, обаче темата е безкрайна и може да си спориме не знам докога. Въпрос на гледна точка. Например ти казваш - Ами дай да се изнесеме всички тогава пък каквото ще да става. Да така е, от една страна, но от друга не си ли даваме сметка, че като ходиме по стадионите пълниме гушите на същите тия собственици, за които пишеме какви са, че поддържаме черното тото и че по този начин футбола вместо да се развива, потъва.
Но... както казах темата е безкрайна за спорове и зависи най-вече от гледната точка на спорещите.

[offtopic]Да, имаш право, естествено. Ще го кажа по друг начин - можем да прескочим огради, да влезем без билет ей така за келешлъка и да се кефим, щото сме прецакали...любимия си клуб?! Но не можем да го направим, за да сме на стадиона и да си изразим мнението на висок глас като в същото време не пълним гушите на въпросните собственици. Образно казано, подкрепено със съответните примери, които съм виждал със собствените си очи, но мисля ще разбереш какво имам предвид...[/offtopic]
Последна промяна от RockSeeker на 31 авг 2016 17:17, променено общо 1 път.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 31 авг 2016 17:17

1982 написа:Да, Nuke, Петко Симеонов лъже, а Спас Русев казва истината ..... между другото, знаеш ли, че другарят Стоян Марков, за когото Петко Симеонов казва, че е бил возен от Спас Русев, днес живее ........ в Лондон. :lol: :lol: :lol: Какво съвпадение пак, а ??!

За яхтата - само това ли ти е коментарът ??! Не го уличавало в нищо ..... ама бая престъпници на тая яхта ?! :mrgreen: Гусин Русев, като я е наемал, не е знаел човекът за кого я наема. :mrgreen:

Несериозни неща говориш. Щеше да е "съвпадение", ако говорехме за някое село, а не за Лондон. Там наистина може да е просто съвпадение, без кавички. И се чудя какъв коментар очакваш за яхтата, след като казах, че мнението ми няма да бъде променено от клевети, догадки и клюки. Засега нищо различно не съм видял. Само опити да бъде очернен един човек. Нали бил забогатял с народни пари? Къде са доказателствата? И аз мога да кажа, че ти си плащаш нета с откраднати помощи за самотни майки. Това ще го направи ли истина?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 31 авг 2016 17:22

А, само да добавя още нещо. Дори тоя Русев да се окаже терорист от Ислямска Държава, нали не очакваш, че ще се откажа от Левски по тая причина? :lol:

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 31 авг 2016 17:41

Nuke написа:А, само да добавя още нещо. Дори тоя Русев да се окаже терорист от Ислямска Държава, нали не очакваш, че ще се откажа от Левски по тая причина? :lol:

Врътката е, че тогава няма да сте най-моралния и достоен отбор, единствената бяла лястовица в БГ футбола :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 авг 2016 17:44

До тези умни хора, които коментират какъв е Спас Русев. Да ги попитам те не опитват ли да се издигат във фирмата където работят. Нали това е целта на всички ни. Най-нормално е човека от шофьор да се изкачи нагоре в йерархията. Не трябва да се забравя и, че всеки за да израства в онези години е трябвало да стане и член на партията, това не го прави лош човек. Няма как собствениците на клубовете ни да са хора несвързани с партията, защото тези хора са избити от нея при завзимането на властта.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 31 авг 2016 17:51

валкареджио написа:Като ви чета злобарките,много се радвам.По всичко изглежда сме на прав път.
САМО ЛЕВСКИ

Каква сме си лира-прилика, но иначе...
Tommi написа:Едни други фенове се водят по мнението на няколко човека. При нас не е така.

Първият цитат (защо ли) рязко ми напомня за една от мантрите пък сред нашите - "щом сините така скачат, значи сме на прав път и ГГ е краля-слънце!", и ЦСКА и Литекс въобще не се сляха (явно защото пак онези скачат) и т.н. Както ми напомня и за "е, да, по дербита и евромачове сме много, по останалите мачове - само приятели и познати, ама виж, че и останалите са така". Чудни сме и двата лагера!
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 авг 2016 18:02

Ще го взимате у вас ли, та коментирате какъв човек е? :lol: Дайте да изчакаме действията му и тогава да коментираме.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 авг 2016 18:18

От трън на глог. Поредната отварачка и виден представител на ДС.
@ Впрочем борча за СЕКТОР А все още си стои.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 31 авг 2016 18:22

Teo написа:От трън на глог. Поредната отварачка и виден представител на ДС.
@ Впрочем борча за СЕКТОР А все още си стои.

Плати го. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Calrizian
Контакти:

Мнениеот Calrizian » 31 авг 2016 18:31

Не се и съмнявам, че е намесен в големи лайна... Само не разбрах, защо след като за дни станал милионер с далаверите от помощи, после не му стигали, за да живее в Лондон, та чак стипендия му зачислили :)
ИзображениеИзображение
Припоци затрихте ни отбора :evil:

Върни се в “Левски”