Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Tatone
Контакти:

Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT

Мнениеот Tatone » 15 авг 2015 22:55

Гледах интервюто на Краев. Много добре говори. Правилно. Не е тъп като повечето негови набори футболисти. Много земен, много ... ЛЕВСКАР.

Браво на момчето. Почна го този шампионат като титуляр и от 5 мача вече има 3 гола. Представям си някой като Арс или ... поните ли го Демба Нирен. Много съм се надъхал . Не е само заради победата с/у Монтана. Монтана си е Монтана. няма да забравя дядо беше треньор там и с него изпаднаха в Б група. Затова винаги съм съчувствал на този отбор.

Не знам но нещо много еуфория имам. Дано Гонзо не направи някой селски номер щото той ги може тия но сега като го няма мсутачко и може и да не прави такива неща.

Има нещо което ще ми липсва този а и не само този сезон. Вече ми липсва мача с чорбата. Там се каляват нашите момчета и сега остават само някакви скучни мачове с разград и ловеч. Колкото и да мразя ЦСКА сега вече разбрах колко не мога без тях. Дано се върнат със някаква схема още другата година.

Само Левски.

ЗАБ и ако станем шампиони тази година ще си ударя гъза в тава.

Потребителски аватар
Мистри

Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/

Мнениеот Мистри » 15 авг 2015 22:57

hazard10 написа:
Мистри написа:
hazard10 написа:
SANSIRO7 написа:Момко по никой не плюя, разбра ли. Изказвам си мнението за играта, и не ми давай напътствия и квалификации. На колко си, на 14 ли? Пак ти казвам, дори Стоев е видял и коригирал играта отдясно.

Марш на армията Розов! Да ти кУригират и играта у лево! :lol:

Стига де, човека не е розАв. ;)

Що плюе по Божката тогава тоя убитак?????????????
Знае ли къде беше в сряда? Знае ли какъв мач имаше? Знае ли колко часове вися по летищата? Знае ли кога се прибра в София? Знае ли в какво състояние си дойде? Ако беше някой друг нямаше да излезе дори тая вечер. Иначе е много лесно да се плюе! При това да си плюеш по собствените деца! Ако не е розов значи е тотален лаик!

Това да се обиждаме помежду си, не е в кръвта ни.Тя е синя.
Никой не може да знае всичко.И аз не го знаех.Чорбар ли съм?
Успокойте се и не се карайте.
САМО ЛЕВСКИ!
Изображение

Изображение

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 15 авг 2015 23:05

Честита победа!
Не може да не се отбележи, че макар нашите все още да нямат кой-знае какви качества(с изключение на Де Ноер) желанието за раздаване на 100% го имаха в излишък. При положение, че парите отиват за стари задължения(за да не станем за смях като ония), а не за заплати на добри футболисти, единственото което може да искаме от момчетата е да си оставят белите дробове на терена. С Алвеша е същото. Не го е дарил Господ с много умения, но не може да му се отрече, че се хвърля здраво.И той ще играе когато се наложи. Ще видим като влязат Диаби, Бедоя и Александров какво ще стане. При всички положения е по-добре да има конкуренция. Сезонът е дълъг, а неминуемо ще има наказания, контузии и отслабване на формата на някои основни футболисти.
Поклон пред Орачев. Центрирането му куца, обаче беше готов да "умре" на терена.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 авг 2015 23:15

Божката игра за националите и хич не е бил в добро състояние. Спрете с това плюене, десетки негри и царвули минаха през отбора и им се даваше време, собствените си деца ли ще плюем? А Орачев си е направо крило, да не го мъчат за бег...много бях скептичен за Курдов, но момчето днес показа, че има много хляб в него. Работа му е нужна, много работа и никакво отпускане. За мен лично основата е двойката Цонев-Костадинов. Бързи, повратливи, с огромен ресурс във фаза защита, те промениха централната ни зона. Много работа вършат, що отнети топки, що тичане на преса-не е истина. Оставете ги на мира, дайте им подкрепа и любов-те ще се отблагодарят. Има грешки, ще има грешки, някои ще са с последствия-така е навсякъде. Кой се е родил научен?
Да, ще губим мачове, ще губим точки. Но играем футбол. Това е истината!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 15 авг 2015 23:31

Да каза и аз нещо - присъединявам се към написаното от полското цвете :). От много време не съм бил така обнадежден, по-точно - доволен, че съм левскар. Не е от победата, а от играта, която си беше игра на Левски, играна от левскари. И ако нещо още ми липсва, това не са нито победи, нито титли, а пълният стадион с левскарска публика. Защото тя за мене ще ни върне на мястото, което си е наше - да бъдем любимци, а не победители в битки, зад които остават трупове. Ще ми се по-скоро да видя новата трибуна синя и усмихнати от радост лица, а не изкривени от омраза и бойни призиви "воини". И днес повярвах, че пак ще се случи в живота ми да бъда щастлив левскар! Но и да не стане скоро, днешният ден ми дава сили да го дочакам.

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 15 авг 2015 23:43

Tatone написа:Гледах интервюто на Краев. Много добре говори. Правилно. Не е тъп като повечето негови набори футболисти. Много земен, много ... ЛЕВСКАР.

Браво на момчето. Почна го този шампионат като титуляр и от 5 мача вече има 3 гола. Представям си някой като Арс или ... поните ли го Демба Нирен. Много съм се надъхал . Не е само заради победата с/у Монтана. Монтана си е Монтана. няма да забравя дядо беше треньор там и с него изпаднаха в Б група. Затова винаги съм съчувствал на този отбор.

Не знам но нещо много еуфория имам. Дано Гонзо не направи някой селски номер щото той ги може тия но сега като го няма мсутачко и може и да не прави такива неща.

Има нещо което ще ми липсва този а и не само този сезон. Вече ми липсва мача с чорбата. Там се каляват нашите момчета и сега остават само някакви скучни мачове с разград и ловеч. Колкото и да мразя ЦСКА сега вече разбрах колко не мога без тях. Дано се върнат със някаква схема още другата година.

Само Левски.

ЗАБ и ако станем шампиони тази година ще си ударя гъза в тава.

На мен не ми липсва ЦСКА изобщо-безтях А група е доста по-спокойна, без непрекъснатото им реване, ултматуми,нагнетяване на напрежение.Освен това докато бяха в А група непрекъснато правеха мащабни селекции с много чужденци, което заразяваше и нашите шефове, и да не останат по-назад-айде и те водеха всякакви ментета в Левски...

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 16 авг 2015 00:23

Въпрос от журналист към Божидар Краев след мача с Монтана:
-Липсват ли ти ЦСКА и Локомотив СФ?
Пичагата отговори кратко, точно и ясно без да се замисля и за секунда дори:
-НЕ.
Голем си баце. :mrgreen:
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 авг 2015 00:42

Слаби сме! Иначе прилична посещаемост днес, но трябва още по-добра мобилизация, защото ще е битка за всяка точка този сезон!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 авг 2015 00:48

MagicMoments написа:Браво Гонзо,2 поредни чисти мрежи,2 поредни победи,голове на младите ни таланти,браво браво сега никой не се сеща къде са жълтите карти,окомплектована ли е защитата,Абди днеска,утре,петък ли ще дойде,никой не писка за Балджийски,Иван Минчев,Живко Атанасов,Асен Георгиев и още куп наши бивши юноши.Нивата е дълга,трябва и постоянство,първото полувреме бе слабо,второто отличен 6 за всички.Минаха тежките мачове с Литекс,Лудогорец,Черно Море време е за още поредни победи.Личи си добрата работа по трансферите все млади играчи с договори за по 2 години,Де Нойер-Костадинов е бетон двойка вътрешни халфове,Карнер е постоянен,вече и с нападателите всичко е наред,да дойдат поредица от победи и тогава ще има още повече хвалби и усмивки.Трябва си работа всеки ден,малките детайли като паса на Де Нойер решиха мача.

Играем без ляво крило, трябват ни адекватни смени в центъра, тоест поне още 1 играч. Централните нападатели за мен са слаби, нямам никакви очаквания от Диаби. Дочух, че е посредствен. Без Абди няма да влезем в топ 3 (лично мнение), с него поне има шанс.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 авг 2015 01:00

Без да съм чел коментарите-БРАВО!!!
БРАВО на момчетата!!!На всички,които носят синята фанелка!На голМАЙСТОРА!И на всички останали.
Някои бяха умряли от страх,че великият отбор на Монтана идва на Герена.Няма да правя "стена на срама".Видяхме ги...2-0!!!
Това е майсторлъка-да печелиш завързаните мачове!Ако приемем,че за момента Л-ц и Литекс са малко по-добри от нас,победите срещу Ч.море и Монтана са победи срещу директни съперници!!!
Важна победа!Ценна победа!За самочувствие!
Както казваше един мой познат:
"В сантасето 2 и 3 лесно се правят(когато ти се изсипе картата).Едно се прави трудно!Там е майсторлъка!"
Кой както иска-така да го разбира!
Само Левски!!!

Върни се в “Левски”