20 години от геноцида в Сребреница

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: 20 години от геноцида в Сребреница

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2015 17:47

ivan56 написа:
Кашчей написа:Няма да коментирам неумности, за щастие не твои, а чужди. Всеки хейтърски коментар.. и кой ще определя дали коментарът е хейтърски, или просто виждане на писалият го, което не съвпада с официалното?!

Глупостта, в световен мащаб, ще изчезне един ден, след като изчезне светът.

Що да е глупост Кашчей? Ето примерно това на мен лично ми допада:
Ако Ви залеят с омраза, заплашат или наклеветят, ще знаете кой е виновен - не е само онзи, който е написал форумния коментар, но и онзи, който го е публикувал.

Във форумите има назначени отговорници за следене и водене на дискусията. Защо, ако примерно аз нагрубя теб, или някой друг нагруби мен, отговорен да е сайтът, а не Славия Форевър, или Стенли, примерно, след като тяхна е задачата да следят за чистотата на дискусията? Ако в парламента депутатите се скарат и обиждат по време на парламентарния контрол, БНТ и БНР ли трябва да са отговорни за тяхната простотия?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 юли 2015 17:56

язе написа: Братле, ти си доказателство, че промиването на мозъци води до тяхното пълно изчезване. Доказа се, че Сребреница е една измишльотина- толкова по темата. Сърбите са ни клали, ние също сме ги клали. Сърбите не ни мразят и ние също не ги мразим. Е, и от двете страни има индивиди като теб, изпушили от бездействие и липса на всякакви идеи за напредък, които се чудят кой да обвинят за собственото си нещастно житие. Жалка история... Повтори още триста пъти, че сърбите са зверове и си лягай. Ако те са зверове, ние също сме такива. Щото пуснахме редовна турска войска, да ходи да воюва в Косово. Дли не сме подлеци в случая?

Не знам да сме ги нападали без никаква причина. Имаш възможността да извадиш аргумент, че ние сме причината сърбите да ни нападат и да ни мразят. Обаче много ме съмнява да можеш да го сториш. Което значи ,че в момента се опитваш да манипулираш. Изкарваш нещата по равно и те виновни ама и ние. Да ама не. Знаете ли ако бяхте в Албания или Косово и така защитавахте сърбите какво щеше да ви се е случило вече? Защото на нас са сторили повече злини и за тях е национална политика да ни презират и грабят. Сърби и руснаци ни взеха Македония, а вие им лижете подметките. Заради боклуци като вас сме толкова скапан народ. Защото двама души сме чета а трима - чета с предател! Засрами се че говориш срещу България и се скрий в миша дупка.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2015 17:59

Player написа:
язе написа: Братле, ти си доказателство, че промиването на мозъци води до тяхното пълно изчезване. Доказа се, че Сребреница е една измишльотина- толкова по темата. Сърбите са ни клали, ние също сме ги клали. Сърбите не ни мразят и ние също не ги мразим. Е, и от двете страни има индивиди като теб, изпушили от бездействие и липса на всякакви идеи за напредък, които се чудят кой да обвинят за собственото си нещастно житие. Жалка история... Повтори още триста пъти, че сърбите са зверове и си лягай. Ако те са зверове, ние също сме такива. Щото пуснахме редовна турска войска, да ходи да воюва в Косово. Дли не сме подлеци в случая?

Не знам да сме ги нападали без никаква причина. Имаш възможността да извадиш аргумент, че ние сме причината сърбите да ни нападат и да ни мразят. Обаче много ме съмнява да можеш да го сториш. Което значи ,че в момента се опитваш да манипулираш. Изкарваш нещата по равно и те виновни ама и ние. Да ама не. Знаете ли ако бяхте в Албания или Косово и така защитавахте сърбите какво щеше да ви се е случило вече? Защото на нас са сторили повече злини и за тях е национална политика да ни презират и грабят. Сърби и руснаци ни взеха Македония, а вие им лижете подметките. Заради боклуци като вас сме толкова скапан народ. Защото двама души сме чета а трима - чета с предател! Засрами се че говориш срещу България и се скрий в миша дупка.

Ти шиптърите ли защитаваш? А какво правят същите и в Македония, или и там са сърби и си го заслужават?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 юли 2015 18:07

Кашчей написа:
Player написа:Измина повече от 24 часа откакто е пусната темата и не видях и един русофил да упрекне за нещичко сърбите. Дори напротив наричат ги герои заради своеволията и ужасите които са правили. Сега една ода, задето нападаха и България пуснете. Май ви е гот, че са ни клали. Русофилите не сте хора, а пълни изроди и безродници. Едно време по турско, българите са се разграничавали от турчеещите се и са ги гонили. Сега явно пак трябва нещо такова да стане, но с русофилите. Във вас няма нищо българско. Използвате България за прикритие, за да си въртите мръсните руски номера.

И на теб не ти е лесно :(
Въпроси няма да ти задавам, защото няма да можеш да отговориш, по обективни причини.

Ама това да не ти е Стани Богат за да задаваш въпроси г-н Пънчев!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 юли 2015 18:14

язе написа: Тотално си изтрещял! Кой пусна турската войска да ходи в Косово? Дали сърбите имат право да ни мразят за този "братски" акт? Имат нали! Но не, те не ни мразят въпреки това.
Засрами се и се върни откъдето си си излязъл! Допускам вече, че е от нечий анус...

Виждам ,че нямаш никакви аргументи освен да обиждаш. Или искаш да кажеш, че сърбите ни нападат и мразят през 19 и 20 век, защото пускаме да мине турска войка през 1999г... Страшна мисъл и логика. И хич не ми наричай сърбите братя или който и да било друг народ. Такива глупости хич не ща да виждам и толерирам да се пишат.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 12 юли 2015 18:18

Player написа:
язе написа: Тотално си изтрещял! Кой пусна турската войска да ходи в Косово? Дали сърбите имат право да ни мразят за този "братски" акт? Имат нали! Но не, те не ни мразят въпреки това.
Засрами се и се върни откъдето си си излязъл! Допускам вече, че е от нечий анус...

Виждам ,че нямаш никакви аргументи освен да обиждаш. Или искаш да кажеш, че сърбите ни нападат и мразят през 19 и 20 век, защото пускаме да мине турска войка през 1999г... Страшна мисъл и логика. И хич не ми наричай сърбите братя или който и да било друг народ. Такива глупости хич не ща да виждам и толерирам да се пишат.

Остави миналото да почива в мир и слез на Земята. Почни да се лекуваш...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2015 18:27

Player написа:
Кашчей написа:
Player написа:Измина повече от 24 часа откакто е пусната темата и не видях и един русофил да упрекне за нещичко сърбите. Дори напротив наричат ги герои заради своеволията и ужасите които са правили. Сега една ода, задето нападаха и България пуснете. Май ви е гот, че са ни клали. Русофилите не сте хора, а пълни изроди и безродници. Едно време по турско, българите са се разграничавали от турчеещите се и са ги гонили. Сега явно пак трябва нещо такова да стане, но с русофилите. Във вас няма нищо българско. Използвате България за прикритие, за да си въртите мръсните руски номера.

Въпроси няма да ти задавам, защото няма да можеш да отговориш, по обективни причини.

Казваш русофилите.. темата е за Сребреница, а ти си си....сърбофоб, бошнякофил, какъв си в тази тема, която не засяга Русия, но твоето изкривено съзнание пак натам отива?!? В Босна имаше ли сини каски от Русия? Питах те два пъти, ще потретя и дано намериш отговор:
-Защо в тази война се биха бошняци и хървати едни срещу други? За сърбите знаем, че са гадове..кажи за бошнаци срещу хървати..защо?!? Ако нямаш идея и отговор, просто спри да пишеш в тази тема!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 юли 2015 18:34

Кашчей написа:
Player написа:
Кашчей написа:

Казваш русофилите.. темата е за Сребреница, а ти си си....сърбофоб, бошнякофил, какъв си в тази тема, която не засяга Русия, но твоето изкривено съзнание пак натам отива?!? В Босна имаше ли сини каски от Русия? Питах те два пъти, ще потретя и дано намериш отговор:
-Защо в тази война се биха бошняци и хървати едни срещу други? За сърбите знаем, че са гадове..кажи за бошнаци срещу хървати..защо?!? Ако нямаш идея и отговор, просто спри да пишеш в тази тема!

Аз лично мога да си призная, че изобщо не ги харесвам сърбите. Но не от политически възгледи, такива са ми личните наблюдения и виждания за тях, че не мога да ги понасям.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 12 юли 2015 18:48

diplomat написа:
Кашчей написа:
Player написа:
Кашчей написа:

Аз лично мога да си призная, че изобщо не ги харесвам сърбите. Но не от политически възгледи, такива са ми личните наблюдения и виждания за тях, че не мога да ги понасям.

Сърбия е единствената държава, в която съм стопирал ... ВЛАК! :lol: Мене па ме кефат сърбите- същите са като нас. Обичат да пият и да пеят... БРАТЯ!
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2015 18:50

diplomat написа:
Кашчей написа:
Player написа:
Кашчей написа:

И аз не харесвах румънците, но след два дена в Румъния миналата година си промених много мнението...И като държава, и като хора са станали много, много напред от нас.
Сърбите може и да не са стока, нямам преки впечатления, но да ми хвалят шиптърите.. айде не, ако може!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”