Много е просто другарко. Локото легна, а ЦСКА ще паднат(най-вероятно) защото в момента са много слаби. Но като влезете в тази прословута шестица ще има да падате така, че ще съжалявате многократно за това как сте могли да помислите въобще да сте там. Кажи ми все пак кого ще биете там, та да се посмея от сърце. Що се отнася до Левски, то има един дето е уж инж. и ви и съгражданин, на него благодарете. Иначе ние все пак може да вземем купата(шансовете нарастват щом инж.не е треньор) и да се смеем последни най-вече на такива като теб.DarkPsy написа:Искам да победи Ботев, много ясно. Но не искам да влизаме в някакви сметки. Нека да е честно. От друга страна ми е адски готино, като си помисля до неделя какво ще им е на сините другарки
Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
СВОБОДЕН написа:Много е просто другарко. Локото легна, а ЦСКА ще паднат(най-вероятно) защото в момента са много слаби. Но като влезете в тази прословута шестица ще има да падате така, че ще съжалявате многократно за това как сте могли да помислите въобще да сте там. Кажи ми все пак кого ще биете там, та да се посмея от сърце. Що се отнася до Левски, то има един дето е уж инж. и ви и съгражданин, на него благодарете. Иначе ние все пак може да вземем купата(шансовете нарастват щом инж.не е треньор) и да се смеем последни най-вече на такива като теб.DarkPsy написа:Искам да победи Ботев, много ясно. Но не искам да влизаме в някакви сметки. Нека да е честно. От друга страна ми е адски готино, като си помисля до неделя какво ще им е на сините другарки
Искам Ботев да победи!

Нищо не печеля.
Аз не искам на мен да ми е добре, аз искам на четирибуквието да им е зле. Все ми е едно кой ще е шести, стига да стане така, че да има шанс четирибуквието да се свлича надолу към шестото място. Те вече тръгнаха.

- Заклет Левскар
Гео, пъпчив дечко, закупи ли си вазелинче, че неделя наближава, а Ботевци порят здраво
3:0 за Ботев

3:0 за Ботев
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Домуза не иска Левски в топ 6, това е ясно на всички.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
без да отдавам особено значение, бих предпочел ботев да бие 

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
СВОБОДЕН написа:Кажи ми все пак кого ще биете там, та да се посмея от сърце
Буахахахах свободен от акъл си ти,и Локо Сф и Берое и Латекса ше го отнесат!
Казах ви вече-забравете за Овчия Ботев
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- Андре-Пиер Жиняк 96
Вчера някой от червените беше написал, че 97% от тях искат ЦСКА да легнат. Е 99% от левскарите искат Ботев да бие. 

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
E аз пък мога да ти кажа, че 99% от цесекарите искаме ЦСКА да бие. 

Марек ще ги треснат ония /събота/ и ЦСКА ще си вземе безпроблемно 3-те точки /неделя/. Казах !
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

- dreben23
- Контакти:
hd29 написа:dreben23 написа:Глупчовци, вечно няма да има сняг на двора, а терените ще поизсъхнат малко откъм локви. Ще ви питам какви ще ги дрънкате по форумите след третия кръг на плейофите!
![]()
Кой ще ни бие бе, глупачета, като всички са ни длъжници до девето коляно в тая шестица!Лудогорец е само история, още щом видях кои отбори се качи(ха )-хме при нас.
![]()
Сега ще качим и последните ни такива длъжници - Левски сф или Ботев и край с Лудогорец, адиос амиго с шампионски титли и ШЛ завинаги, кой се порадвал, порадвал!Давате ли си сметка, че това няма да се повтори и то докато сме живи! За какво ще им е на тях тая титла, като вече са стъпвали на върха и са видяли и осъзнали, че втори път едва ли ще има в групи на ШЛ.
Четвърти път шампион- абсурд, втори път в групи на ШЛ- пълен абсурд!
![]()
То и на нас за какво ще ни реално, но все пак 32 е по-добре от 31, но не вкараните голове, които се разпространяват толкова усърдно и символично из всички социални мрежи и форуми днес, а броят титли!
Тя титлата отдавна е решена, остава само да си попълним лайвскорите из игрите с прогнози и сайтовете, ама малцина можем да си ги попълним сравнително по-правилно.
[offtopic]Учете се, лошо няма.[/offtopic]
Мисля,че тия времена в ,които всички ви бяха длъжни отдавна отминаха.Жокера ''помощ от партията" е невалиден,а тоталитарната система от сателитни отбори забравена.Сега за помощта се искат пари,а те sms-си трудно се събират,та ще трябва да разчитате само на тончита,бръклячи,причиненци,супусепи,индийци и сервитьори от нефутболни страни.На всички ни е ясно как ще звърши всичко това
Ще видим после в подписа какво ще пише, тогава ще ги пишеш всички тия с главни буквички!

Те ако са отминали първото което е, Лудогорец никога нямаше да стане шампион!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Върни се в “Футбол - България”