Player написа:Sinite ot Sofia написа:
Явно не съм се изразил правилно, но имах предвид да подкрепим ПФК Левски погледнато като институция. "Футболистите" да си даряват заплатите за 3 месеца напред и да ни платят билетите до края на сезона, след което да се махат, без претенции за разтрогнати договори и т.н. Заради Левски трябва да сме там, не заради тия малки душици. И един въпрос към всички, които мислят като теб (имаш си право сам за себе си) - Как издържате да има мач на Левски (особено в София) и да не сте на стадиона?
Аз ще ти отговоря за себе си. За да получиш трябва да дадеш. И не само с играчи и игра която заслужава зрителите си, но и с удобен и уютен стадион, седалки и инфраструктура. Не съм шаранче че да пълня гушата на Батков и компания само защото са в Левски и те да правят каквото си щат, защото знаят че онези баламите ще дойдат на всяка цена. Ако Левски е гост никога на да отида защото пари на други клубове няма да дам и по този начин да ги подпомагам финансово. Футболът днес е много политика, власт и влияние и много малко спорт. В древността е имало хляб и зрелища за населението да е кротко и мирно и да не мисли за други работи, днес има социални помощи, минимална заплата и футбол.
Има резон в казаното от теб и аз уважавам мнението ти. Живи и здрави и завинаги с Левски!