Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот popokutepetel » 19 юли 2014 22:22

caci написа:Питам и отговор не очаквам,има ли в Левски нападатели??? Защото Домо и Божо по скоро ми приличат на овчари излезни да се поразтъпчат по хубавата зелена трева.

Ми кандидатирай се ти като си толкова добър ;) . Като ти чета постовете направо можеш да съчетаеш няколко функции - играещ собственик-треньор например :)
Немаш грижа Батков каза, че за 10 млн. дава отбора. Вадиш кинтите и всичко е ОК ;)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 юли 2014 22:26

boabbb написа:А, бе, на някой направи ли му впечатление, че тоя Пепе нещо клякаше все около линията, ама не нормално клякане, а все едно кючек играе - клекне, подстане, пак клекне :lol: :lol:

Тихо бе, чорбар :lol:
Това е специален ритуал, виж колко добре играха момчетата. :oops:

poetry in motion
Контакти:

Мнениеот poetry in motion » 19 юли 2014 22:27

Първи официален мач. Имаме нов треньор и отново нови седем-осем футболисти. Преди да влезе Гаджев ние нямахме футболист, който да е на повече от 6 месеца в Левски. Хайде да дадем малко време на този треньор и отбор, ясно е че много ни дойде през последните години, но хайде да не се правим на треньори, спортни директори за поне месец и да видим какво ще стане. На всеки му е ясно, че няма да сме шампиони, но дайте малко по-сериозно.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 19 юли 2014 22:27

Спокоино Педро,Сърмов и Домо ще ви направят сезона :) :lol: :lol:

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 19 юли 2014 22:28

момчетата се бориха от начало до край ,с пълно раздаване ,такъв Левски искам да гледам,резултатите ще дойдат и те.само Левски !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 юли 2014 22:29

batmanlevski написа:момчетата се бориха от начало до край ,с пълно раздаване ,такъв Левски искам да гледам,резултатите ще дойдат и те.само Левски !

Така е. Аз също искам да гледам такъв Левски. Определено ми хареса играта на сините.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 юли 2014 22:29

boabbb написа:А, бе, на някой направи ли му впечатление, че тоя Пепе нещо клякаше все около линията, ама не нормално клякане, а все едно кючек играе - клекне, подстане, пак клекне :lol: :lol:

По маниерите и тъпотията ме напомня на Жадното. Това с феновете, че били доволни ме прозвуча като покана да го съблекат. :o

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 19 юли 2014 22:29

Venko123 написа:

Тихо бе, чорбар :lol:
Това е специален ритуал, виж колко добре играха момчетата. :oops:

Утре като паднете, вас двамата специално ще ви поздравя. :twisted:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 юли 2014 22:30

Някой да бие ключ на темата,че някои хора ще си срежат вените от нищо и никакъв Х :lol:
Елате на стадиона,попийте от атмосферата и ще видите как нещата са малко по-различни от пред плазмата.
Изображение

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 19 юли 2014 22:31

Stahlgewitter написа:Момчета и момичета,очакванията към днешно време и без това не бяха кой знае какви.Тук гледам са се развихрили доказани форумни мрънкачи.Първи мач е ако сте забравили.Вие вече разкрихте и треньор и отбор.Айде малко по-сериозно.Знам,че на всеки му е гадно след този мач и е бил с по-големи очаквания,но това е реалността.
Нямаше кой знае колко хубави моменти откъм футбол,но все пак се забелязваше някаква идея.Локото към края вложиха в лежане и това им спечели точката.Не е станало кой знае какво.
И пак да се повторя,оставете хората да работят.Аз знам,че повечето тук сте доказани футболни капацитети,но все пак дайте го малко по-кротко.
САМО ЛЕВСКИ!

Е, не може ли да има повече мнения като това? Толкова ли е трудно?

Представянето не беше толкова лошо. Не беше толкова прекрасно, колкото го описа Пепе, но не беше и зле. Забелязваше се идея и желание. Мурсия с тези негови клякания и разпалено поведение показа много страст, скоро сме нямали такъв треньор. Напук на всички Домовчийски ми хареса. Освен, че вкара гола имаше някои други добри отигравания. Истината е, че има надежда и вместо да се хванем за нея, да подкрепяме поне 1 сезон, почвате с мрънканиците... всъщност псувните още от първия мач. Аз ще отида на мача с ЦСКА на 27, ще гледам и ще подкрепям Мурсия до края на сезона. Защото ми писна от тези смени, с които нищо не правим.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Върни се в “Левски”