Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dominos

Re: Тема за Кирил Домусчиев

Мнениеот dominos » 12 дек 2014 13:42

"Срещу Лудогорец се свирят най-малко дузпи в "А" група? Нека се погледне статистиката и да се види колко пъти противниковият отбор е минал центъра в наш мач от "А" група. Как да има отсъдени дузпи?

Все си мислех, че няма как да е още по-нагъл, но с всяко изминало интервю ме изненадва.
[rimg]http://i.imgur.com/Z8wudHV.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 16 дек 2014 12:56

И аз съм на това мнение всъщност ... Нормално е да няма много дузпи след като рядко стъпват в наказателното ни поле ... Виж Реал два мача нон стоп са около полето и получиха 3 дузпи ... 2 от които съмнителни , едната от които 100 % никаква .

Ники.Габрово

Мнениеот Ники.Габрово » 16 дек 2014 21:17

dominos написа:
"Срещу Лудогорец се свирят най-малко дузпи в "А" група? Нека се погледне статистиката и да се види колко пъти противниковият отбор е минал центъра в наш мач от "А" група. Как да има отсъдени дузпи?

Все си мислех, че няма как да е още по-нагъл, но с всяко изминало интервю ме изненадва.

Два пъти ви взема титлите от ръцете , как да не го смяташ за нагъл ? От 10 мача една победа нямате... Пък и отсега трябва да си наясно кой ще е шампион догодина ! Егати наглеца , а ?
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!

tosh.bond
Контакти:

Кирил Домусчиев – новият Делян Пеевски?

Мнениеот tosh.bond » 25 дек 2014 22:09

Кирил Домусчиев – новият Делян Пеевски?

Всяка власт си има любими бизнес-лобита. От началото на прехода. И до наши дни. Групировката „Орион“, Г-13, Мултигруп са само част от групировките.
Иван Костов си имаше „Олимп“ и Славчо Христов. Царят се ползваше с подкрепата на Мултигруп до убийството на Илия Павлов. Тройната коалиция създаде основите на бизнес-империята около ДПС, която след 2009 г. бе поета от тандема Делян Пеевски-Цветан Василев. Днес единият е в „опозиция”, а другият – задкулисно търсят разправа с него, докато се подписва всеки ден в полицейско управление в Белград.

Новият кабинет имаше спешна нужда от нов бизнес-играч от нивата на Илия Павлов, Делян Пеевски и т.н. Такъв бързо се намери – Кирил Домусчиев или новият Пеевски на кабинета „Борисов 2″.
За броени седмици, след избирането на новото правителство, Кирил Домусчиев овладя – Българският футболен съюз, назначи и свое протеже за национален треньор. Домусчиев бе избран и за шеф на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Като такъв вече дава съвети на премиера, заклеймява синдикатите и дори заплашва с изхвърляне от Тристраннаката на друга работодателства организация – Асоциацията на индустриалния капитал.
В четвъртък стана ясно и още нещо – за официални членове на КРИБ са приети двете най-големи телевизии у нас – БТВ и Нова телевизия.
Браво, браво Домусчиев, направи всичко възможно за да покажеш, че Борисов няма нищо общо с БТВ и с Нова телевизия, ама съвсем нищо! Дали обаче има КОЙ да ти повярва?
През 2001 г. Илия Павлов присъства на клетвавата на правителството на Симеон Сакскобургготски в Народното събрание. Домусчиев не беше в Народното събрание, когато Борисов се закле за втори път като премиер, но да не си прави илюзията, че няма да отнесе и той паветата, когато залетят по Четворната ламя, пардон „управляваща коалиция“.
Всъщност май сме прави, защото Четворната коалиция е Четириглава ламя от гладни и жадни за власт пръмовисти, куневисти, къневисти, гоцевисти, каракачанки, валеркосимеоновисти, цветановисти, цецкависти и боковисти… Камъни и огън ще има очевидно пак за всички, които са с тази „жадна за власт“ групировка.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Re: Кирил Домусчиев – новият Делян Пеевски?

Мнениеот SgtLiberty » 25 дек 2014 23:14

Боже влюбени ли сте в Домусчиев или какво,да кажа че се излагате вече е малко............
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
suni

Домусчиев: ,,Лудогорец е по-гледаем от ЦСКА и ЛЕВСКИ,,

Мнениеот suni » 18 фев 2015 07:47

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев присъства на церемонията "Футболист на България" за 2014 година. Той не пропусна да „захапе” „Левски” и ЦСКА. Според боса рейтингът на Лудогорец е по-висок от този на родните грандове.

"Няма да остане на тъмно първенството. В крайна сметка, това да има платени канали, е практика в цяла Европа. Амбицията на Нова тв е всичко да стане на ниво. Мисля, че с малко повече търпение, ще се получи добър продукт. Целта и на Нова тв, и нашата, е феновете да са доволни, заяви Домусчиев.

- Преди две години, когато реших да участвам във фирмата с телевизионните права, се даваха 1, 4 милиона лева. Сега виждате какви пари се дават. В момента съм осигурил сериозна сума за футбол и това отива в БФС. Така че аз не мога да влияя. БФС задържа 10% и след това клубовете се събират и решават как да разпределят парите. Това не го решава нито Футбол Про медия, нито БФС. Той чака да разбере как се разпределят парите. ЦСКА и „Левски”, ако имат претенции, това не е за сумата, а претенциите им са как се разпределят парите. Ако те определят като критерий гледаемост, аз ще съм най-доволен, защото по рейтингите на Нова тв Лудогорец е по-гледаем от ЦСКА и „Левски”. Така че ние ще сме на печалба. Аз обаче не искам да влизам в тази дискусия, защото мисля, че и малките клубове трябва да получават пари.”

Тоз убавец яко се е ,,филмирал,,! Лудогорец е най-гледан на Балканите, а Моооциии е извънземен ! :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
k@r@k0nju1
Контакти:

Re: Домусчиев: ,,Лудогорец е по-гледаем от ЦСКА и ЛЕВСКИ,,

Мнениеот k@r@k0nju1 » 18 фев 2015 08:05

Според Ройтерс лудоклец е по-гледан от всички отбори в ШЛ взети заедно, от всички отбори в НБА и НХЛ, както и от всички световни първенства по футбол. Общо взето рейтингът му е несъизмерим с нищо познато на човечеството. Обмисля се създаването на нов термин "лудоклецско", който да определя неща невиждани и нечувани да този момент. Всички играчи на лудоклец още приживе ще бъдат канонизирани за светци лично от Папата, както и ще бъдат взети ДНК проби от всеки един от тях, за да може когато науката напредне достатъчно да бъдат направени тотални изследвания и да се разбере от къде идва тази им неземна гениалност.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 08:05

suni написа:Тоз убавец яко се е ,,филмирал,,! Лудогорец е най-гледан на Балканите, а Моооциии е извънземен ! :?

Защо да се е филмирал? Това показва пийпъл и телеметрията. Това показва статистиката на телевизията излъчваща първенството.

защото по рейтингите на Нова тв Лудогорец е по-гледаем от ЦСКА и „Левски
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 фев 2015 08:10

bobo_13 написа:
suni написа:Тоз убавец яко се е ,,филмирал,,! Лудогорец е най-гледан на Балканите, а Моооциии е извънземен ! :?

Защо да се е филмирал? Това показва пийпъл и телеметрията. Това показва статистиката на телевизията излъчваща първенството.

защото по рейтингите на Нова тв Лудогорец е по-гледаем от ЦСКА и „Левски

Дай да видим тази ,,пийпъл и телеметрията,, ? :? /за мачовете в А-група иде реч/ ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Лудогорец”