Истинските Левскари ни е срам !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Истинските Левскари ни е срам !
Лятото, когато писах, че ПФК Левски1914 е на същото дередже като ПФК ЦСКА 1948, защото и там пари вече няма, много сини колеги се подхилкваха ехидно. Истината е, че двата гранда са като скъчени съдове и за тях е дошло време разделно, тяхната хегемония свърши и ако не се преструктурират и станат адекватни на реалността, агонията им ще е дълга и мъчителна. Това се отнася и за привържениците, които е крайно време да разберат, че клубовете им не са абонирани за шампионската титла и евротурнирите и да спрат да се излагат с неадекватните си действия. Истинските мъже са тези, които като паднат долу, запазват достойнство и чест, не се излагат, не хленчат, а намират сили да се изправят и да продължат по пътя си. Съвети не мисля да давам,но личното ми мнение е, че чрез мъжки стриптийз проблемите няма да се решат.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Пармалате, голям си смешник в youtube. Всички фенове на Левски били еди какви си, наркомани и с камъни целели всички агитки. Честно твоя интелект не надвишава тоя на Безкомпромисния. Излез поне един ден от вас да видиш слънцето, а не да онанираш по цял ден на снимки на Азис
Тея лоши ултраси явно са ти нанесли сериозна телесна и душевна повреда.

Тея лоши ултраси явно са ти нанесли сериозна телесна и душевна повреда.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- No Pyro No Fun
- Контакти:
GMUC_48 написа:На истинските Левскари им е болно от поредната гавра, която Мустака си направи с нас.
Защо това не се вижда на стадиона, ама си кажете честно? Иначе сигурно тея където съблякоха Ивайло Петев имат повече мачове от колкото всички дето са писали че ги е срам взети заедно...Avanti_Ragazzi написа:ТОДОРЕ ТИ СИ ПРОСТ ЧОВЕК, ЛЕВСКИ Е ГОЛЯМ ЗА ТЕБ!

Без простотии и насилие. Всички левскари на тренировката да посрещнем г-н Петев, грухтящият в екстаз след победа над нас избутал Лудоселец с подкупите на Домуса.
Ами да бяхте съблекли Батков вместо да се правите на големи мъжкари. Да, Батков е боклук, ама на такива като вас не ви стиска да опитате с него. Виж, с някой млад треньор без лоби като Петев можете. Иначе на аватара добре си изписал Ботков вън. Ама хайде, изгони го де.GMUC_48 написа:Аз като левскар се срамувам от жалки човечета със сини шалчета, които "пеят само за победа", като едни същински Панчаревци. Срамувам се че хора, които се наричат левскари и одобряват дерибейството на един доказан агент на ДС и комсомолец-доносник, както и неговото решение да смени треньор, който е бил в тоя батак само 3 месеца.
Срам ме е от вас и "журналисти" като Русев и Грънчаров. На истинските Левскари им е болно от поредната гавра, която Мустака си направи с нас. На някои нервите вече не издържаха и затова се стигна до тази крайна мярка. НЕ забравяйте, че тези активни хора са на всеки мач, подкрепяйки клуба, отделяйки от времето си, за да може да се радвате на хубавата хореография за дербитата. Сега дерби няма да има. Ще има една пасмина футболисти и един треньор-палячо, която ще бъде поднесена на тепсия на чорбарите.balef написа:Прокуратурата трябва да се самосезира и наркоманите с качулките да си получат заслужено наказание!
Лудницата трябва да се самосезира и да прибере хора с неуспешна лоботомия като теб. Гнусно е че имаш Апостола на аватар. Повръща ми се.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Ама тоя Петев ще излезе ли на тренировка ? Тоя ч...р няма даже морал.Поставям се на неговото място та аз колкото и да съм професионалист ако ме облекат с червената фланелка за 5 минути и съм се изприщил.Трябва да се държи на клуба докрай.А ние какво...и държавата продадохме,гъзовете си дадоха нашите политици та какво остава за клубовете
-
- Контакти:
Тоя ч...р няма даже морал
Кажи ми какъв морал имат утрепките от вчера и ми обясни колко е морално да продаваш наркотици във фен клуба и да изпълняваш политически поръчки.
И ми кажи колко е морално да играеш с комунистите и турците?
Ебаси морала лъха от сектор б. Сектор Б е един стожер на морала в България, добре че са те, непродажните. ХАХАХА
И понеже са големи морални патриоти ги пращат по протестите да провокират.
Кажи ми какъв морал имат утрепките от вчера и ми обясни колко е морално да продаваш наркотици във фен клуба и да изпълняваш политически поръчки.
И ми кажи колко е морално да играеш с комунистите и турците?
Ебаси морала лъха от сектор б. Сектор Б е един стожер на морала в България, добре че са те, непродажните. ХАХАХА
И понеже са големи морални патриоти ги пращат по протестите да провокират.
СВОБОДЕН написа:Ами да бяхте съблекли Батков вместо да се правите на големи мъжкари. Да, Батков е боклук, ама на такива като вас не ви стиска да опитате с него. Виж, с някой млад треньор без лоби като Петев можете. Иначе на аватара добре си изписал Ботков вън. Ама хайде, изгони го де.GMUC_48 написа:Аз като левскар се срамувам от жалки човечета със сини шалчета, които "пеят само за победа", като едни същински Панчаревци. Срамувам се че хора, които се наричат левскари и одобряват дерибейството на един доказан агент на ДС и комсомолец-доносник, както и неговото решение да смени треньор, който е бил в тоя батак само 3 месеца.
Срам ме е от вас и "журналисти" като Русев и Грънчаров. На истинските Левскари им е болно от поредната гавра, която Мустака си направи с нас. На някои нервите вече не издържаха и затова се стигна до тази крайна мярка. НЕ забравяйте, че тези активни хора са на всеки мач, подкрепяйки клуба, отделяйки от времето си, за да може да се радвате на хубавата хореография за дербитата. Сега дерби няма да има. Ще има една пасмина футболисти и един треньор-палячо, която ще бъде поднесена на тепсия на чорбарите.balef написа:Прокуратурата трябва да се самосезира и наркоманите с качулките да си получат заслужено наказание!
Лудницата трябва да се самосезира и да прибере хора с неуспешна лоботомия като теб. Гнусно е че имаш Апостола на аватар. Повръща ми се.
Ние като сме "вас", ти от кои си, бе? От телевизионните кибици и анализатори, които са от отбора, който е най-силен в момента.
Чорбари със сини шалчета сте вие и сте жалки като тях.
Последна промяна от GMUC_48 на 09 окт 2013 11:56, променено общо 1 път.
СРАМ И ПОЗОР.ТОВА НЕ Е ЛЕВСКАРСКО ,А ПРОВОКАЦИЯ,КОЯТО ИМА ЗА ЦЕЛ ОКОНЧАТЕЛНО ДА СРИНЕ КЛУБА.ОПРЕДЕЛЕНО АТАКАТА Е СРЕЩУ БАТКОВ И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ,КОИТО СЕ ОТКРИВАТ ПРЕД КЛУБА ПРИ ЕВЕНТУАЛЕН ДОГОВОР С "ГАЗПРОМ".ТОВА СИ Е В ПОЗНАТИЯ ПАРТИЗАНСКИ,ЧОРБАРСКИ СТИЛ.ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ,ЧЕ ЙОКАНОВИЧ НЕ УСПЯ ДА НАПРАВИ НИЩО ГРАДИВНО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МЕСЕЦА.ИЗБОРА НА ПЕТЕВ ЗА МОМЕНТА Е НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ.ТОЙ САМИЯТ ЗНАЕ,ЧЕ АКО НЯМА БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ Е ПЪТНИК.САМО ЩЕ КАЖА,ЧЕ ТОВА,КОЕТО Е ЛУДОГОРЕЦ В МОМЕНТА ГО ДЪЛЖИ НА ИВАЙЛО ПЕТЕВ.ДАНО ИМА ЗДРАВИ НЕРВИ И НЕ СЕ ОГЪНЕ.ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО СИРАКОВ,НЕГОВОТО ПОВЕДЕНИЕ Е КРАЙНО ПРОВОКАТИВНО И НЕ Е ТРУДНО ДА СЕ ДОСЕТИ ЧОВЕК,КОЙ СТОИ ЗАД ВСИЧКО ТОВА.
metodito написа:Не ви е срам от това, което се случи с Йоканович, така ли? А към сираковистите: не ви е срам от това, което направи Наско, така ли?
Той САБОТИРА явно Йоканович от самото начало!!! Като нищо чудно всичко това да е реално атака към Батков!!!
Вчерашната улигофренска случка е ПРОВОКАЦИЯ!
Смяната на Йоканович беше ПРЕВРАТ и изплюване в лицето на всеки левскар!
"Аз трябваше да освободя..." - други доказателства трябват ли ви драги сираковисти, че това стана заради Вълка.
Щеше ли да ги има тея циркове вчера, ако бяха сменили Йока след мача с ЦСКА?
ПИТАМ ВИ? Защо точно преди мача с червените го направи господин Сираков?
Защо се подсмихваше, защо беше поведението му преди да нахлуят платените шмърковци...какви шмърковци. Тея и пакетче джоджан не моат си вземат сигурно.
Вчерашната случка добре, че се случи! Точно така. Защо ли? Защото щеше да избие в провокация на дербито. БФС трябва да вземе мерки и да отреди мача или да се играе при затворени врати или без наша публика. Тея идиоти ще направят зулум. Може да е нещо много страшно.
Но напрежението няма как да не избие. Кой е виновен? Ми и аз вече не съм убеден, че Батков е реалния собственик на клуба. Това с Йоканович беше ПРОВОКАЦИЯ срещу синята част от България!
Дано не съм прав, но ако мача с ЦСКА се играе ще стане нещо много по-лошо. БФС трябва да вземе бързо решение! Да изместят мача за след Нова година, да накажата клуба, но този мач не трябва да се играе.
Майната му на дербито, майната му на първенството, това е ПРОВОКАЦИЯ СРЕЩУ САМИЯ КЛУБ!!!
Какво може да стане? Като полицията как набиха нашите при победата ни с 3-1 на "Герена"