ЕП: Полша - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: ЕП: Полша - България

Мнениеот daniel875 » 25 сеп 2013 18:07

THE G.A.M.E написа:
daniel875 написа:Той е доста по - голям от теб, както и аз, а и говоря от гледна точка на опита.

Къде си па по-голям от него бре ? :lol:
Човека е на 33-34 г.

Ти знаеш ли на колко години съм? Не ме гледай на моменти как пиша. Възрастта си тежи. Мисля, че неведнъж съм казвал, че "nick"- ът е заблуждаващ.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 сеп 2013 19:07

Ей, таково чудо само на Балканите го има. Взимаме труден мач в Полша срещу Полша и пак има недоволни! Абе вместо да кажете браво на момчетата, бориха се 2 часа за всяка точка, изстрадаха я тая победа.... БРАВО! Вие пак сте недолни и това не бил успех.... 1/4 финала не било кой знае какво постижение. :oops: :oops: Идете играйте вие... сигурно шампиони ще станем с вас! :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 сеп 2013 19:27

daniel875 написа:Точно тези заяждания доказват, че не заслужаваме отбора, който имаме. Mistreated, какво е казал толкова Лавината? Той е доста по - голям от теб, както и аз, а и говоря от гледна точка на опита. Просто говори умерено, а не фенски.
Коментарите на Аваланч почти винаги са точни. Ако повечето пишеха като него...
Не се делете, заяждайте!
Дано спечелим медал от това първенство! Възможно е, но е доста трудно. Не е вярно, че само десет страни играят волейбол като хората и ние да сме сред тях. Къде има волейбол в България на професионално ниво? Това, че сме като Сърбия във футбола, е уникално постижение за нашата страна, но дали ще продължава вечно? Слабото първенство един ден ще се отрази и тогава :shock:

Как какво е казал, та той ще си изяде та.аците от яд, че не сме отпаднали още снощи. Заедно с оня W84 нещо си там са най-големите българомразци, които познавам.
Кой коментар му е точен? Че 1/4 финал на такова първенство е нищо? Че да обърнеш един от най-добрите отбори в света, европейски шампион на предпоследното първенство, победител в предпоследната Св. лига и отбор, в който се наливат може би най-много пари в Европа е нищо?
Оня пък дето не знае имената на повече от 10 държави ли ти е критерий за обективност? Та тия хора нямат никаква идея от волейбол, те са тук само да се радват ако загубим.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 сеп 2013 19:42

TodorT написа:Е Идете играйте вие... сигурно шампиони ще станем с вас! :)

Шампиони едва ли, ама Щампиони - със сигурност.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 сеп 2013 19:51

mistreated написа:
daniel875 написа:Точно тези заяждания доказват, че не заслужаваме отбора, който имаме. Mistreated, какво е казал толкова Лавината? Той е доста по - голям от теб, както и аз, а и говоря от гледна точка на опита. Просто говори умерено, а не фенски.
Коментарите на Аваланч почти винаги са точни. Ако повечето пишеха като него...
Не се делете, заяждайте!
Дано спечелим медал от това първенство! Възможно е, но е доста трудно. Не е вярно, че само десет страни играят волейбол като хората и ние да сме сред тях. Къде има волейбол в България на професионално ниво? Това, че сме като Сърбия във футбола, е уникално постижение за нашата страна, но дали ще продължава вечно? Слабото първенство един ден ще се отрази и тогава :shock:

Как какво е казал, та той ще си изяде та.аците от яд, че не сме отпаднали още снощи. Заедно с оня W84 нещо си там са най-големите българомразци, които познавам.
Кой коментар му е точен? Че 1/4 финал на такова първенство е нищо? Че да обърнеш един от най-добрите отбори в света, европейски шампион на предпоследното първенство, победител в предпоследната Св. лига и отбор, в който се наливат може би най-много пари в Европа е нищо?
Оня пък дето не знае имената на повече от 10 държави ли ти е критерий за обективност? Та тия хора нямат никаква идея от волейбол, те са тук само да се радват ако загубим.

Абе истината е, че каквото и да направят момчета, тези, които си мрънкат винаги ще намерят причина. Това е като да гледаш как валяк прави асфалта идеален, но пак да ка има коментар, че не е най-гладкия асфалт на света, защото ако знете на "Имола" колко е гладък!!!!

Истината е, че МОМЧЕТАТА ДОСТАВЯТ УДОВОЛСТВИЕ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ НА СТРАШНО МНОГО ХОРА В БЪЛГАРИЯ и това е най-важното!!!

Успех срежгу Германците, ЛЪВОВЕ!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 25 сеп 2013 20:44

THE G.A.M.E написа:
drvasko98 написа:Нашите не направили кой знае колко в атака? :shock: Соколов е с 57% - отличен резултат за диагонал, а като се добави, че това е при отиграни над 50 топки, става чудовищен резултат. "Слабият" вчера Алексиев е с 44 % атака, което не е блестящо, но не е и провал. А още по-слабият Скримов е с над 50 % в атака. Това значи, че атаката ни е функционирала блестящо вчера

Данни от 5 геймов мач.
Видя ли нашите непредизвикани грешки в атака ??
Да не говорим , че %-тите на 2-мата Тошковци са си ниски за двубой от 5 гейма.
Аз съм посочил, че единствено Соколов се представи на ниво в атака.
И то след 2-рият гейм.
Голяма част от блоковете си поляците направиха именно срещу него в 1-вите 2 гейма !

Човече процентите са си проценти. дали са в един или пет гейма са все едно и също нещо. Не, не са, защото в пет гейма се трупа и умора ,която неминуемо нарушава свежестта в отскока и силата на нападателя. тоест % от пет гейма са още по-сериозни отколкото ако ги бяхме били за 50 минути. Да, направиха му 3 блока на Соколов в първите два гейма. И той е човек, и на него могат да му направят блок. Направиха около 35-37 грешки поляците и 25-30 нашите и това за 5 равностойни гейма всичките не е тобкова много колкото ти звучи.

Според мен и двата отбора играха силно, според теб и двата са играли слабо. В крайна сметка е въпрос на гледна точка. Не съм чел какво пишат по-разбиращите от мен, може и ти да си прав.

Върни се в “Волейбол”