ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград

Мнениеот iliyan » 01 авг 2013 09:01

snakebite написа:
iliyan написа:Нали вие ясното , че подаръците на Мала Маракана няма да са за зелените човечета :lol: :lol: :lol:

Много си зле човече..Съдията бе БЕЗУПРЕЧЕН, не съм виждал толкова обективно съдийство от сума ти време !
Мала Маракана, стадиона на Партизан, я пак .... :)

Явно си гледал малко мачове :lol: :lol: :lol: Или прекалено много си гледал по ТВ7 :lol: :lol: :lol:
Ти си зле ! Вземи си свали зелените очила и после ми говори да ли съм бил зле !!!
Вземи прочети много внимателно правилата и ще разбереш , че нито червен картон имаше и че гола беше 100% засада !!!
Какво ли обяснявам на разни зелените човечета които са свикнали винаги да им свирят в тяхна полза !!!
Само си виж статистиката от кога не е имало дузпа срещи зелените и после ми говори , че си гледал мачове с точна свирка !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград 2:1

Мнениеот mistreated » 01 авг 2013 09:11

Лудогорец игра добре и заслужено победи. Сега обаче следва по-трудното. Отборът е на прага на участие поне в групите на ЛЕ, а това може да налее сериозно гипс в краката на футболистите, особено при едно такова тежко гостуване. Партизан са далеч от най-добрите си години, но опитът е на тяхна страна. Дано Лудогорец успее да вкара гол през първото полувреме в Белград, иначе ще стане страшно. Без Моци ще е доста трудно в защита.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

noddles
Контакти:

Мнениеот noddles » 01 авг 2013 09:21

Браво на Лудогорец, дано се окажа пророк, но мисля, че ще ядат дървото Партизан и на родна земя с 1-2.

Та ако Лудогорец минат трети кръг и отидат на плей-офи ще играят в групата на шампионите , която евентуално по моя преценка ще изглежда така.

Seeded teams Коеф.
------------------------ --- ----------------
FC Basel 59.785
Celtic 37.538
Steaua Bucuresti 35.604
APOEL Nicosia 35.366
Viktoria Plzen 28.745

Unseeded teams Коеф.
Dinamo Zagreb 25.916
Ludogorets 17.425
Austria Wien 16.575
Legia Warsaw 13.650
Shakhtyor Karaganda 2.941

Демек ако така станат нещата има 2(3) поносими отбора от нашата черга което си е почти 60% шанс да се класираме :)
Освен да стискаме палци друго не ни остава

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 01 авг 2013 09:34

iliyan написа:
snakebite написа:
iliyan написа:Нали вие ясното , че подаръците на Мала Маракана няма да са за зелените човечета :lol: :lol: :lol:

Много си зле човече..Съдията бе БЕЗУПРЕЧЕН, не съм виждал толкова обективно съдийство от сума ти време !
Мала Маракана, стадиона на Партизан, я пак .... :)

Явно си гледал малко мачове :lol: :lol: :lol: Или прекалено много си гледал по ТВ7 :lol: :lol: :lol:
Ти си зле ! Вземи си свали зелените очила и после ми говори да ли съм бил зле !!!
Вземи прочети много внимателно правилата и ще разбереш , че нито червен картон имаше и че гола беше 100% засада !!!
Какво ли обяснявам на разни зелените човечета които са свикнали винаги да им свирят в тяхна полза !!!
Само си виж статистиката от кога не е имало дузпа срещи зелените и после ми говори , че си гледал мачове с точна свирка !!!

iliyan, след такива успехи на Лудогорец ти препоръчвам да практикуваш тихата злоба, както в момента правят някои иначе много вдъхновени писачи в нашия раздел. Потопи се някъде и чакай да се издъним, че записваш втора серия на "Мачът с Евертън не се е състоял".
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 авг 2013 09:36

noddles написа:Браво на Лудогорец, дано се окажа пророк, но мисля, че ще ядат дървото Партизан и на родна земя с 1-2.

Та ако Лудогорец минат трети кръг и отидат на плей-офи ще играят в групата на шампионите , която евентуално по моя преценка ще изглежда така.

Seeded teams Коеф.
FC Basel 59.785
Celtic 37.538
Steaua Bucuresti 35.604
APOEL Nicosia 35.366
Viktoria Plzen 28.745

Unseeded teams Коеф.
Dinamo Zagreb 25.916
Ludogorets 17.425
Austria Wien 16.575
Legia Warsaw 13.650
Shakhtyor Karaganda 2.941

Демек ако така станат нещата има 2(3) поносими отбора от нашата черга което си е почти 60% шанс да се класираме :)
Освен да стискаме палци друго не ни остава

Тц, този път не се взима коефициента на отбора, който си отстранил. Жребият е след изиграването и на втория мач, което означава, че Лудогорец дори и да отстрани Партизан, за плейофа ще участва в жребия със собствения си коефициент, който мисля, че беше около 3.
Така, че няма никакви шансове Лудогорец да е поставен за плейофа.
Според мен само срещу Апоел имате шансове, но те може и да не се класират напред.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 01 авг 2013 10:01

ДОМУСЧИЕВ : „Не бива да се влияят от публиката и виковете „още, още“, а да задържат топката накрая на мачовете.

разбирам го боса , че иска да гушне париците..но ние искаме атрактивна игра. Не случайно много предубедени фенове към Лудогорец , обърнаха плочата и дори ни поздравиха след хубавите победи и играта срещу Слован и Партизан...

Ако ще бавим и разиграваме топката в Белград, нищо добро не ни чака, нито ще гушне парите Домусчиев, нито публиката ще е доволна !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 авг 2013 10:22

smo написа:
sandi74 написа:
smo написа:Въпреки този мач, Партизан е по-класния отбор. :)

Много лаици се навъдихте бре.Где сте расли,где сте пасли? :mrgreen: ;)

Незнам какво искаш да кажеш, но се вижда от самолет, че Партизан е по-добрия отбор.

Вижда се точно обратното. Ако Партизан продължи ще е само заради публиката и евентуално някоя простотия на някой от Лудогорец да остави своите с 10 човека.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 авг 2013 10:24

Поздравявам малцината фенове на Лудогорец тук за играта на отбора. В Белград най-важното е да се играе умно и спокойно

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 01 авг 2013 10:37

snakebite написа:ДОМУСЧИЕВ : „Не бива да се влияят от публиката и виковете „още, още“, а да задържат топката накрая на мачовете.

разбирам го боса , че иска да гушне париците..но ние искаме атрактивна игра. Не случайно много предубедени фенове към Лудогорец , обърнаха плочата и дори ни поздравиха след хубавите победи и играта срещу Слован и Партизан...

Ако ще бавим и разиграваме топката в Белград, нищо добро не ни чака, нито ще гушне парите Домусчиев, нито публиката ще е доволна !

Истината е някъде по средата. Трябваше да се атакува внимателно. Това е различно от връщане назад. Победата трябваше да се запази. Това беше важно.
И Домусчиев и ние (феновете), както и отборът искаме едно и също. Този човек вече доказа, че може да направи силен отбор. Това е вече трети съперник в квалификациите на ШЛ, когото Лудогорец надиграва. Отборът определено има потенциал. Мисля си, вече трети съперник не блести с кой-знае какво. При това попадаме на отбори с добър коефициент. Нивото на българският футбол въобще не е ниско. Може би нашите отбори не си вярват. Вече на трети съперник ние позволяваме да направи нещо в мача. При едно друго самочувствие на отбора, нито Динамо Загреб, нито Слован, нито Партизан щяха да вземат нещо от нас. В началото на мача напълно необосновано им дадохме възможност да се осъзнаят като се отнесохме към тях с респект, който не заслужават. Те се бяха примирили със съдбата си в този мач още с първия съдийски сигнал. Но след гола в нашата врата вече нямаше сантименти към тях и това беше най-яката част от мача.
И аз бих отличил Дяков. В един момент на два пъти открадваше топката от противника в рамките на 10-15 секунди. Бори си много силно. Моци ще липсва през следващия мач, но добрата новина е, че и Барт, и Мантула поиграха.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 авг 2013 10:58

tsonpen написа:
snakebite написа:ДОМУСЧИЕВ : „Не бива да се влияят от публиката и виковете „още, още“, а да задържат топката накрая на мачовете.

Истината е някъде по средата. Трябваше да се атакува внимателно. Това е различно от връщане назад. Победата трябваше да се запази. Това беше важно.
И Домусчиев и ние (феновете), както и отборът искаме едно и също. Този човек вече доказа, че може да направи силен отбор. Това е вече трети съперник в квалификациите на ШЛ, когото Лудогорец надиграва. Отборът определено има потенциал. Мисля си, вече трети съперник не блести с кой-знае какво. При това попадаме на отбори с добър коефициент. Нивото на българският футбол въобще не е ниско. Може би нашите отбори не си вярват. Вече на трети съперник ние позволяваме да направи нещо в мача. При едно друго самочувствие на отбора, нито Динамо Загреб, нито Слован, нито Партизан щяха да вземат нещо от нас. В началото на мача напълно необосновано им дадохме възможност да се осъзнаят като се отнесохме към тях с респект, който не заслужават. Те се бяха примирили със съдбата си в този мач още с първия съдийски сигнал. Но след гола в нашата врата вече нямаше сантименти към тях и това беше най-яката част от мача.
И аз бих отличил Дяков. В един момент на два пъти открадваше топката от противника в рамките на 10-15 секунди. Бори си много силно. Моци ще липсва през следващия мач, но добрата новина е, че и Барт, и Мантула поиграха.

Феновете на Лудогорец да се радват истински и чисто,както ас се радвах на тази победа като българин.Да не се опитват да вкарват лафове как видите ли Домусчиев искал да "лапне" парите.Абе тиквеници,колкото е налял човека,за да ги върне трябва да спечелите шампионска лига.Защо въобще го коментирате това с парите?Бива простащина,ама това е уникално.Играта на Лудогорец е почти перфектна.Но когато говориш за предубедени фенове,помисли си дали всички победи на вашият тим попадат в графата "чисти" и без съдийски аванти.Визирам мачовете в БГ.Играете добре,но те и Барса играят добре,но губят мачове,а вие не сте Барса.Относно начина на игра съм направо възхитен и впечатлен.За цял мач само две сериозни грешки,като за съжаление едната се превърна в гол,което дава огромно предимство на гробарите.Надявам се бързо да успеете да елиминирате това предимство като вкарате гол.Относно вярата на отборите в собствените сили донякъде си прав.Но вие просто нямате нужният опит за да си вярвате повече.Може би в Белград вече ще си повярвате,защото имате предпоставки за това.И наистина досега надиграхте тотално всички паднали ви се отбори.А някои други отбори май прекалено много си вярват и я докарват до...абе май доникъде,но това си е техен проблем.Пожелавам успех на Лудогорец в отстраняването на Партизан и също така щастлив жребий и влизане на отбора в групите на ШЛ!Както и на Ботев отстраняване на Щутгарт и влизане в групите на ЛЕ.Нека в София видят че футбола е жив благодарение на "провинцията" и въпреки тях!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Лудогорец”