Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот Кашчей » 21 дек 2013 22:45

Безкомпромисен написа:
Кашчей написа:
Безкомпромисен написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
Безкомпромисен написа:А който иска да се образова да гледа предаването "Безкомпромисно"!

И ти си повярва, нали (rofl)

Там е истината и аз изложих изцяло програмата на БАП!На всеки нормален човек би му харесала но на комунягите не, защото те знаят какво ги очаква!

Че ти нормален ли си?!?

Да , защото съм антикомунст и не съм се омешал с комунистическите престъпници!

"Майчице, мамо добра, твоето малко, безкомпромисно момиче, днеска за тебе набра китка от антикомунистично кокиче"

Това ли рецитираше в деЦката градина преди 40 години, Жеков?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 дек 2013 22:46

Неутрален58 написа:Според мен Жеков е луд , като му гледам изявите и съм му гледал много от предаванията "Безкомпромисно" и съм се смял от сърце този е сериозно освидетелстван, навсякъде му се привиждат комунисти , е няма такъв смях, по-забавен е и от проф. Вучков и от Сидеров, който викаше "Извини се бе"! :lol:

Да, за комик става. Бихме могли да съберем пари и да организираме едно комедийно шоу. Бързо ще си избием парите, просто ще пуснем на екрана Жеков. Подозирам, че би измислил антиболшевишки отговор дори на зрителски въпрос: вярно ли е, че Юпитер е най-голямата планета в Слънчевата система.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 дек 2013 22:47

Кашчей написа:
Безкомпромисен написа:Да , защото съм антикомунст и не съм се омешал с комунистическите престъпници!

"Майчице, мамо добра, твоето малко, безкомпромисно момиче, днеска за тебе набра китка от антикомунистично кокиче"

Тя майка му за баланс е декламирала в прослава на Съветския съюз, така че какво да говорим...
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 21 дек 2013 22:55

Кашчей написа:
Безкомпромисен написа:Да , защото съм антикомунст и не съм се омешал с комунистическите престъпници!

Тя майка му за баланс е декламирала в прослава на Съветския съюз, така че какво да говорим...

Вие сте ясен, вие сте комунист , който има задача постоянно да хули по мен и по моите родители Ани Драндарова и Венко Жеков, които са доказани борци срещу комунизма и са нямали никога нищо общо с комунистическите престъпници и са ви казали следното "Айде сега говори срещу Георги Жеков, тъй като няма какво да измислим за него започни да говориш срещу неговите родители"! Комунистическите престъпни се уплашиха много от нарастващата популярност на БАП и се чудят как да я скрият , в един комунистически парцал Шоу вместо Българска антикомунистическа партия , абривиатурата БАП е изписана като Българска асоциация на пенсионерите и разни измислени интервюта пускат с мен и лъжи говорят за мен , просто защото знаят, че ако БАП дойде на власт , за комунистическите престъпници прошка няма да има!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 дек 2013 23:09

Безкомпромисен написа:Вие сте ясен, вие сте комунист , който има задача постоянно да хули по мен и по моите родители Ани Драдарова и Венко Жеков, които са доказани борци срещу комунизма и са нямали никога нищо общо с комунистическите престъпници и са ви казали следното "Айде сега говори срещу Георги Жеков, тъй като няма какво да измислим за него започни да говориш срещу неговите родители"!

Драги ми господинчо...
Майка ти се е вихрила в партийни среди до падането на соц-а и това е ФАКТ. После запява друга песен защото така и изнася. Както много други хора между другото..
Татенцето ти като "антикомунист" още от студентските му години получава преференции (например да работи като учител докато следва) с ПАРТИЙНО НАРЕЖДАНЕ ОТ ОКОЛИЙСКИЯ КОМИТЕТ НА БКП!
Същото това татенце през соц-а се занимава не само с външна търговия, но и с търговия с несоциалистически държави, някои от които определено купуват от България оръжие (например Иран). По онова време нито във външната търговия, нито в оръжейните доставки се допускат хора, които не са с изключително сериозни връзки в БКП.
Ти самия следваш линията на майка си, която се е писала върла антикомунистка след 10 ноември с мотива "пак са нашите на власт".
Това са факти, които може да отричаш до смърт, няма да се променят.

Че в теб специално има и елемент на фанатизъм (който при майка ти липсва) е вярно. Особено забавен ми беше случая, когато раздаваше листовки на децата, които тренираха. Да ги носели на родителите си да ги четат (rofl).

Наричаш ме комунист? За разлика от теб аз знам какво е комунизма по дефиниция. Истинския комунизъм, не този на БКП, СССР и Тито. Именно затова аз не съм комунист. В истинския комунизъм не вярвам, той изисква от хората качества, които те не притежават като цяло. В партийния комунизъм не вярвам, защото е една голяма измама под формата на идеология.

Изказвам мнение за неща, които ЗНАМ. А аз знам доста неща от най-различни области. Това, че често бъркам в задника на поредния тъпанар ни най-малко не ме притеснява. Действам така от години и не виждам причина да си променям методите.

Затова чети внимателно, луди човече: понеже си позволи подобни лафове по мой адрес, и понеже си нещастен лъжец и измамник, при това доста глупав.. аз винаги, ама винаги ще се забавлявам за твоя сметка и ти нищо не можеш да направиш по въпроса. Може и да опиташ, но мога да ти обещая, че ще бъдеш много неприятно изненадан ако надуша, че наистина си пробвал. Независимо какви методи ще опиташ. Запомни го и ми се разкарай от пътя, нещастни юроде..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 21 дек 2013 23:16

Безкомпромисен написа:Вие сте ясен, вие сте комунист , който има задача постоянно да хули по мен и по моите родители Ани Драдарова и Венко Жеков, които са доказани борци срещу комунизма и са нямали никога нищо общо с комунистическите престъпници и са ви казали следното "Айде сега говори срещу Георги Жеков, тъй като няма какво да измислим за него започни да говориш срещу неговите родители"!

Драги ми господинчо...
Майка ти се е вихрила в партийни среди до падането на соц-а и това е ФАКТ. После запява друга песен защото така и изнася. Както много други хора между другото..
Татенцето ти като "антикомунист" още от студентските му години получава преференции (например да работи като учител докато следва) с ПАРТИЙНО НАРЕЖДАНЕ ОТ ОКОЛИЙСКИЯ КОМИТЕТ НА БКП!
Същото това татенце през соц-а се занимава не само с външна търговия, но и с търговия с несоциалистически държави, някои от които определено купуват от България оръжие (например Иран). По онова време нито във външната търговия, нито в оръжейните доставки се допускат хора, които не са с изключително сериозни връзки в БКП.
Ти самия следваш линията на майка си, която се е писала върла антикомунистка след 10 ноември с мотива "пак са нашите на власт".
Това са факти, които може да отричаш до смърт, няма да се променят.

Че в теб специално има и елемент на фанатизъм (който при майка ти липсва) е вярно. Особено забавен ми беше случая, когато раздаваше листовки на децата, които тренираха. Да ги носели на родителите си да ги четат (rofl).

Наричаш ме комунист? За разлика от теб аз знам какво е комунизма по дефиниция. Истинския комунизъм, не този на БКП, СССР и Тито. Именно затова аз не съм комунист. В истинския комунизъм не вярвам, той изисква от хората качества, които те не притежават като цяло. В партийния комунизъм не вярвам, защото е една голяма измама под формата на идеология.

Изказвам мнение за неща, които ЗНАМ. А аз знам доста неща от най-различни области. Това, че често бъркам в задника на поредния тъпанар ни най-малко не ме притеснява. Действам така от години и не виждам причина да си променям методите.

Затова чети внимателно, луди човече: понеже си позволи подобни лафове по мой адрес, и понеже си нещастен лъжец и измамник, при това доста глупав.. аз винаги, ама винаги ще се забавлявам за твоя сметка и ти нищо не можеш да направиш по въпроса. Може и да опиташ, но мога да ти обещая, че ще бъдеш много неприятно изненадан ако надуша, че наистина си пробвал. Независимо какви методи ще опиташ. Запомни го и ми се разкарай от пътя, нещастни юроде..

Чудят се комунягите какви ли не лъжи и клевети да измислят за мен!Защото знаят , че дойде ли БАП на власт на тях няма да им простя, за разлика от СДС , които ги спасиха от въжето! Всички комунисти до един ще бъдат наказани без изключение ако БАП дойде на власт , в тази тема съм съм изложил програмата!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Неутрален58
Контакти:

Мнениеот Неутрален58 » 21 дек 2013 23:28

Какви листовки е раздавал, я разкажи по-подробно, с какво съдържание? :lol:

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 21 дек 2013 23:54

Г-н Жеков комунистите пак искат да ви очернят. На изборите ще гласувам за БАП, за да декомунизира България.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 22 дек 2013 00:17

Радвам се , че тук таме все още се намират и нормални хора в този форум!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 дек 2013 00:31

Неутрален58 написа:

Какви листовки е раздавал, я разкажи по-подробно, с какво съдържание? :lol:

Раздавал на деца, които тренират при него някакъв хвърчащ хартиен парцал, да го носят вкъщи на родителите си хх
Резултат: някои родители били бесни, че занимават с пропаганда децата им и тренировките им при него приключили.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”