Безкомпромисен написа:Вие сте ясен, вие сте комунист , който има задача постоянно да хули по мен и по моите родители Ани Драдарова и Венко Жеков, които са доказани борци срещу комунизма и са нямали никога нищо общо с комунистическите престъпници и са ви казали следното "Айде сега говори срещу Георги Жеков, тъй като няма какво да измислим за него започни да говориш срещу неговите родители"!
Драги ми господинчо...
Майка ти се е вихрила в партийни среди до падането на соц-а и това е ФАКТ. После запява друга песен защото така и изнася. Както много други хора между другото..
Татенцето ти като "антикомунист" още от студентските му години получава преференции (например да работи като учител докато следва) с ПАРТИЙНО НАРЕЖДАНЕ ОТ ОКОЛИЙСКИЯ КОМИТЕТ НА БКП!
Същото това татенце през соц-а се занимава не само с външна търговия, но и с търговия с несоциалистически държави, някои от които определено купуват от България оръжие (например Иран). По онова време нито във външната търговия, нито в оръжейните доставки се допускат хора, които не са с изключително сериозни връзки в БКП.
Ти самия следваш линията на майка си, която се е писала върла антикомунистка след 10 ноември с мотива "пак са нашите на власт".
Това са факти, които може да отричаш до смърт, няма да се променят.
Че в теб специално има и елемент на фанатизъм (който при майка ти липсва) е вярно. Особено забавен ми беше случая, когато раздаваше листовки на децата, които тренираха. Да ги носели на родителите си да ги четат (rofl).
Наричаш ме комунист? За разлика от теб аз знам какво е комунизма по дефиниция. Истинския комунизъм, не този на БКП, СССР и Тито. Именно затова аз не съм комунист. В истинския комунизъм не вярвам, той изисква от хората качества, които те не притежават като цяло. В партийния комунизъм не вярвам, защото е една голяма измама под формата на идеология.
Изказвам мнение за неща, които ЗНАМ. А аз знам доста неща от най-различни области. Това, че често бъркам в задника на поредния тъпанар ни най-малко не ме притеснява. Действам така от години и не виждам причина да си променям методите.
Затова чети внимателно, луди човече: понеже си позволи подобни лафове по мой адрес, и понеже си нещастен лъжец и измамник, при това доста глупав.. аз винаги, ама винаги ще се забавлявам за твоя сметка и ти нищо не можеш да направиш по въпроса. Може и да опиташ, но мога да ти обещая, че ще бъдеш много неприятно изненадан ако надуша, че наистина си пробвал. Независимо какви методи ще опиташ. Запомни го и ми се разкарай от пътя, нещастни юроде..