hijack1 написа:terata написа:ПП: А тва че не си гледал мача на Левски е нормално. Все пак цял живот само тях и ЦСКА да гледаш леко писва. Сега обаче в Разград е тима на Домусчиев и е нормално след години гледане на футбол на големите български отбори по телевизията, да обърнете и внимание на градския си отбор, за който не се сещахте до преди 3 години

Да ти кажа честно не съм се интересувал от БГ футбол през живота си, може би чат пат като играят клубовете в Европа съм гледал изявите на "грандовете"

Подкрепям 2 отбора - Лудогорец и Милан, който ми е на сърце още от малък. Да, има такива хора които са били фенове на други отбори , но да идваш и да казваш "Ти си бил от Левски/ЦСКА" е абсурдно след като не ме познаваш.
Спорните положения във всички мачове на Лудогорец се набляга на тях от форумните разбирачи само ако са в наша полза. Не говоря конкретно за този мач, а като цяло. Постоянно се реве срещу отбора, а това нещо го има само в България....в Западна Европа се правят десетки пъти по-фрапантни грешки и не следва нищо, а тука при спорни положения почват обидите към другия отбор и т.н. Лично за мен играчът от Черно Море се подложи на Генчев.
BRF, ти не четеш ли? Цонпен никъде не е казал, че тъча е повлиял директно на крайния резултат, но все пак си е атака.
Ето го първия припознал се

Чакай сега, не говорех конкретно на теб. То стана гузен негонен бяга. Не си се интересувал от БГ футбол и изведнъж идва Домусчиев и ставаш бесен фен на Лудогорец. Тия филми са ми ясни.
А мълчанието на всички ви, по оня другия въпрос е повече от красноречиво. Всеки може да си направи изводите

hijack1 написа:Спорните положения във всички мачове на Лудогорец се набляга на тях от форумните разбирачи само ако са в наша полза.
Ми то няма във ваша вреда, че да наблегнем на тях. Единствено при 2:2 с ЦСКА в София ви ощетиха първото полувреме. Второто съдията се сети, че свири за грешния отбор и обърна свирката, след като явно е бил "посъветван" на почивката. Та тва ви е било за близо 60 БГ мача. А за мачовете ви чужбина е ясно. Там само и единствено съдиите са ви виновни, ама тук нещо не ви пречат.
Тва са заглавия от официалния ви сайт:
Съдия поряза Лудогорец срещу Оцелул
Пак съдия донесе трета загуба на Лудогорец на "Марбея Къп" (видео)
Съдия прекрати мач на Лудогорец - "Преди това Гарсия и асистентите му на няколко пъти се отличиха със спорни отсъждания, всичките в ущърб на шампионите. "
Като добавим и рева след двата мача с Динамо Загреб излиза, че в чужбина на Лудогорец само съдиите са му виновни.