XVI кръг, Лудогорец - Черно море 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно море 2:0

Мнениеот nedko » 05 мар 2013 14:38

ПП: А тва че не си гледал мача на Левски е нормално. Все пак цял живот само тях и ЦСКА да гледаш леко писва. Сега обаче в Разград е тима на Домусчиев и е нормално след години гледане на футбол на големите български отбори по телевизията, да обърнете и внимание на градския си отбор, за който не се сещахте до преди 3 години ;)[/quote]

Пак се завъртяхме в един кръг. Що ми говориш, че не съм се сещал до преди три години за Лудогорец. Банално е да се повтаряме, че както бях оня ден на мача с ЧМ, така преди 30 години бях на същия стадион срещу Ботев/Вр/, а месец след това на полуфинал за Купата на съветската армия във Варна. Хубаво си бяхте свикнали вие да сте силните на деня , ама времената се менят, традициите също.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 мар 2013 14:41

hijack1 написа:
terata написа:ПП: А тва че не си гледал мача на Левски е нормално. Все пак цял живот само тях и ЦСКА да гледаш леко писва. Сега обаче в Разград е тима на Домусчиев и е нормално след години гледане на футбол на големите български отбори по телевизията, да обърнете и внимание на градския си отбор, за който не се сещахте до преди 3 години ;)

Да ти кажа честно не съм се интересувал от БГ футбол през живота си, може би чат пат като играят клубовете в Европа съм гледал изявите на "грандовете" :lol: Подкрепям 2 отбора - Лудогорец и Милан, който ми е на сърце още от малък. Да, има такива хора които са били фенове на други отбори , но да идваш и да казваш "Ти си бил от Левски/ЦСКА" е абсурдно след като не ме познаваш.

Спорните положения във всички мачове на Лудогорец се набляга на тях от форумните разбирачи само ако са в наша полза. Не говоря конкретно за този мач, а като цяло. Постоянно се реве срещу отбора, а това нещо го има само в България....в Западна Европа се правят десетки пъти по-фрапантни грешки и не следва нищо, а тука при спорни положения почват обидите към другия отбор и т.н. Лично за мен играчът от Черно Море се подложи на Генчев.

BRF, ти не четеш ли? Цонпен никъде не е казал, че тъча е повлиял директно на крайния резултат, но все пак си е атака.

Чета всичко,споко!Въпроса е ти четеш ли?Не ми се обяснява на всеки по отделно.Върни се назад и чети!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 мар 2013 14:44

hijack1 написа:
terata написа:ПП: А тва че не си гледал мача на Левски е нормално. Все пак цял живот само тях и ЦСКА да гледаш леко писва. Сега обаче в Разград е тима на Домусчиев и е нормално след години гледане на футбол на големите български отбори по телевизията, да обърнете и внимание на градския си отбор, за който не се сещахте до преди 3 години ;)

Да ти кажа честно не съм се интересувал от БГ футбол през живота си, може би чат пат като играят клубовете в Европа съм гледал изявите на "грандовете" :lol: Подкрепям 2 отбора - Лудогорец и Милан, който ми е на сърце още от малък. Да, има такива хора които са били фенове на други отбори , но да идваш и да казваш "Ти си бил от Левски/ЦСКА" е абсурдно след като не ме познаваш.

Спорните положения във всички мачове на Лудогорец се набляга на тях от форумните разбирачи само ако са в наша полза. Не говоря конкретно за този мач, а като цяло. Постоянно се реве срещу отбора, а това нещо го има само в България....в Западна Европа се правят десетки пъти по-фрапантни грешки и не следва нищо, а тука при спорни положения почват обидите към другия отбор и т.н. Лично за мен играчът от Черно Море се подложи на Генчев.

BRF, ти не четеш ли? Цонпен никъде не е казал, че тъча е повлиял директно на крайния резултат, но все пак си е атака.

Ето го първия припознал се :) Чакай сега, не говорех конкретно на теб. То стана гузен негонен бяга. Не си се интересувал от БГ футбол и изведнъж идва Домусчиев и ставаш бесен фен на Лудогорец. Тия филми са ми ясни.

А мълчанието на всички ви, по оня другия въпрос е повече от красноречиво. Всеки може да си направи изводите ;)

hijack1 написа:Спорните положения във всички мачове на Лудогорец се набляга на тях от форумните разбирачи само ако са в наша полза.

Ми то няма във ваша вреда, че да наблегнем на тях. Единствено при 2:2 с ЦСКА в София ви ощетиха първото полувреме. Второто съдията се сети, че свири за грешния отбор и обърна свирката, след като явно е бил "посъветван" на почивката. Та тва ви е било за близо 60 БГ мача. А за мачовете ви чужбина е ясно. Там само и единствено съдиите са ви виновни, ама тук нещо не ви пречат.

Тва са заглавия от официалния ви сайт:

Съдия поряза Лудогорец срещу Оцелул
Пак съдия донесе трета загуба на Лудогорец на "Марбея Къп" (видео)
Съдия прекрати мач на Лудогорец - "Преди това Гарсия и асистентите му на няколко пъти се отличиха със спорни отсъждания, всичките в ущърб на шампионите. "

Като добавим и рева след двата мача с Динамо Загреб излиза, че в чужбина на Лудогорец само съдиите са му виновни.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 мар 2013 15:01

BRF написа:Щом ще влизаш в детайли,я кажи и другите спорни решения,който са ПОВЛИЯЛИ на крайния резултат!За тъча разбрахме,там ще обявим Черно море за най-подкрепяния отбор при тъчовете!

Повече можем да говорим като излезе запис на целия мач. Но от моето място, освен въпросния тъч видях и колко време нарочно беше забавено влизането в игра на Ернандес от съдиите. Видях и как целия щаб на Лудогорец скочи когато играч на Черно море направи балтия на Бадема, още щом той влезе. Видях и как цяло първо полувреме съдията само устно предупреждаваше играчите на Черно море, а публиката го питаше дали си е забравил картоните. Видях как вратарят на Черно море всеки път бавеше вкарването на топката в игра, за което получи само устно предупреждение през второ полувреме.
И да питам - тази дузпа Лудогорец вкараха ли я, че нещо не я помня:
Изображение
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9169_o.jpg
фото: Радка Минчева
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 05 мар 2013 15:07

Антон Генов за тая ситуация ли каза в "Пред банята" , че е видял дузпа за Лудогорец ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 мар 2013 15:11

tsonpen написа:
BRF написа:Щом ще влизаш в детайли,я кажи и другите спорни решения,който са ПОВЛИЯЛИ на крайния резултат!За тъча разбрахме,там ще обявим Черно море за най-подкрепяния отбор при тъчовете!

Повече можем да говорим като излезе запис на целия мач. Но от моето място, освен въпросния тъч видях и колко време нарочно беше забавено влизането в игра на Ернандес от съдиите. Видях и как целия щаб на Лудогорец скочи когато играч на Черно море направи балтия на Бадема, още щом той влезе. Видях и как цяло първо полувреме съдията само устно предупреждаваше играчите на Черно море, а публиката го питаше дали си е забравил картоните. Видях как вратарят на Черно море всеки път бавеше вкарването на топката в игра, за което получи само устно предупреждение през второ полувреме.
И да питам - тази дузпа Лудогорец вкараха ли я, че нещо не я помня:
Изображение
фото: Радка Минчева

Ква дузпа?Не виждаш ли,че вашия играч се е подложил на играча на Черно море! :lol: :shock: 8-) Използвам ваши лафове ;) !
Бавенето на играта по какъв начин е повлияло на крайния резултат-не че точно вие може да имате претенции след излежаването в Загреб,което не ви помогна!
Да се забави смяна,може да има много причини-не навреме подадено от вашата скамейка към четвърти,от четвъртия към страничния,от страничния към главния и така нататък!Как това повлия на крайния резултата?Сърди се на Петев да го беше пуснал 5 мин. по-рано!
Балтията срещу Бадема-даването или недаването на картон може да повлияе,но не и пряко на крайния резултат!За да ме разбереш-на мача с вас за първенство дадоха червен картон за ваш играч,а гола го вкарахте вие!
За пореден път бягаш от нещата чрез алабалистики!Какъв е проблема да си признаеш,че съдията е сгрешил във ваша полза?Недоумявам!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 05 мар 2013 15:25

Не е ли логично отборът разполагащ най-много футболни аргументи да желае обективно съдийство?
Има ли някой от пишещите тук, който не знае кой е този тим?
Вероятно част отпишештите тук, предполагат, че феновете на Лудогорец са недоразвити, за да се връзват на такава елементарна манипулаця.
И какво би се случило ако нямаше "фал" при гола - защитниникът се извисява високо над смаяния и респектиран Генчев, чисти и дава начало на 100 процентова голова контраатака! Това обаче са мокри фенски сънища. Тук имаме борба за топка в която нападателят логично наделява.
И няма значение, кой и какво е казал, тъй като горепосоченото е явно и видно за всеки без особени проблеми с зрението или тотална антиЛудогорска фобия.
Все пак уважаеми фенове на други клубове, много по реална представа за качествено съдийство ще получите, когато отборите Ви започнат да играят футбол от подобно ниво.
Докато това, не се случи за Вас винаги ще се налага да търсите конспирация всред съдии, селяни, сектори...
Дългата Ви история и неприязънта към Лудогорец, не пречат на Разградчани да се наслаждават на най-добрият футбол в България СЕГА!

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 05 мар 2013 15:31

terata написа:
Ето го първия припознал се :) Чакай сега, не говорех конкретно на теб. То стана гузен негонен бяга. Не си се интересувал от БГ футбол и изведнъж идва Домусчиев и ставаш бесен фен на Лудогорец. Тия филми са ми ясни.

А мълчанието на всички ви, по оня другия въпрос е повече от красноречиво. Всеки може да си направи изводите ;)

Не съм се припознал. Нормално е във В група да е нямало кой знае колко интерес към отбора, самия аз дори съм ходил само на 3-4 срещи. След това започна сезона в Б група и започнаха да ходят доста повече хора. Това пак преди Домусчиев, така че аргумента ти че Домусчиев е дошъл и всички станали фенове е несъстоятелен. Израза "бесен фен" няма какво да го коментирам. Вие Левскарите като сте истинки фенове, защо не вземете да понапълните Герена, но в А Група? Щото по тая логика излиза, че едно 90% от феновете ви са фенове само когато биете и тогава се пълни стадиона/освен на мачовете в Европа/.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 мар 2013 15:44

Вие сте ебати сектантите обаче:) И никой, никой не пожела да ми отговори на онзи въпрос, който го написах 5 пъти. Защо бе момчета? Неудобно ли ви е от нещо?

И оня с магарето, къде ми обяснява, как само другите търсели конспирации със съдии... алоуу, я виж горе кво съм постнал и тогава коментирай, кой търси конспирации. Че във всеки един международен мач на "страшилището" Лудогорец се оказва, че съдията им е отрязал главите. Ама там не свирят Таско, Ники Йорданов и останалите ви подлоги и логично не може да биете. Трудно се преодолява този навик, ама ще се научите...по-болезнения начин. Питайте феновете на Литекс.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 мар 2013 15:48

terata написа:Вие сте ебати сектантите обаче:) И никой, никой не пожела да ми отговори на онзи въпрос, който го написах 5 пъти. Защо бе момчета? Неудобно ли ви е от нещо?

И оня с магарето, къде ми обяснява, как само другите търсели конспирации със съдии... алоуу, я виж горе кво съм постнал и тогава коментирай, кой търси конспирации. Че във всеки един международен мач на "страшилището" Лудогорец се оказва, че съдията им е отрязал главите. Ама там не свирят Таско, Ники Йорданов и останалите ви подлоги и логично не може да биете. Трудно се преодолява този навик, ама ще се научите...по-болезнения начин. Питайте феновете на Литекс.

Кой точно въпрос? Питай пак, че не знам за какво става дума. Ако мога, ще ти отговоря.

А оня с магарето ви е трън в очите, защото не ви цепи басма и говори каквото мисли. Само мога да го поздравя!
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”