Левски удря всички в земята с петима милионери

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Пресконференция на новия спонсор в Левски

Мнениеот CTAHKO » 28 фев 2012 19:02

Аз че съм си националист и расист си го признавам,не го крия и никога не съм го крил,че мразя циганите също си го признавам.Ама това ваш'то вече си е псевдопатриотизъм и живо лицемерие щото същите тези дето сега скачат и пърхат най-много,в едни други теми се надпреварваха да ме обиждат и да ми обясняват какъв расист съм бил,какъв националист и видиш ли това моето не било нормално.В крайна сметка какво излиза,че са големи "патриоти" ама не за всичко,а само за неща дето им отърват :roll: А в случая какво не им отърва не мога да разбера :roll: Футболистите на любимия им клуб ВЕЧЕ ще получават адекватно лечение и рехабилитация на контузиите си и веднага това стана национално предателство щото болницата била турска :lol: Искам да ми отговорите само на един,единствен въпрос :!: КАКВА ВИНА ИМА ТУРСКАТА БОЛНИЦА,ЧЕ НИЕ ПЕТ ВЕКА СМЕ БИЛИ ПОД ОСМАНСКО ИГО :?: :?: :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

gonzobg

Re: До Г_н Грънчаров

Мнениеот gonzobg » 28 фев 2012 19:06

damageplan написа:
milen.hristov написа:
galimando82 написа:Прав е г-н Грънчаров,ясно е че не всеки е на това мнение,но това са болни мозъци,аз не мога да се съглася с тях и да го разбера,какво искат и от какво се възмущават,хората си дават парите ,това е !!!

Тези подкрепят Лески само с декларации, за това и ги наричам ''фенове на декларациите''. Как пък една умна и точна декларация не пуснаха, щом толкова обичат да го правят.

Научи се да пишеш името на отбора правилно и тогава коментирай неграмотнико .

+1 :mrgreen:

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 28 фев 2012 19:09

botkata написа:
Bartolomej написа:не може Левски да бъде спонсориран от турска фирма . срамно е наистина заради историята ни , заради идеите на апостола и заради неговата памет .
разбирам ги привържениците , това си е гавра не с отбора, а с България .
утре ще има мач бешикташ - Левски и издигането на онези паметни знамена , плакати и национални трибагреници с националния герой на България , докато на гърдите ти пише аджъбадем ще е трагедия .

ТОЧНИТЕ ДУМИ!!! какви турски фирми бе,хакери със само сини компютри...някога подкрепяли сте ЛЕВСКИ освен през интернет..та пишете и давата малумни мнения....ако Левски беше жив...

Щеше да ти се чуди на акъла :(

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 фев 2012 19:09

shotgun blues написа:Мисля че достатъчно хора са се изказвали против новините на турски език както и турските сериали
Особенно в този форум ЕМИНЕМ ,ако четеш когато има теми за телевизиите ,много хора изписват Босфора ТВ ( за БТВ ) както и обиждат БНТ ,че това не е БГ национална телевизия

Дотам ли се свежда вашия патриотизъм ? Да напишете две-три изречения за новините и това е ?

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 28 фев 2012 19:14

Eminem написа:
shotgun blues написа:Мисля че достатъчно хора са се изказвали против новините на турски език както и турските сериали
Особенно в този форум ЕМИНЕМ ,ако четеш когато има теми за телевизиите ,много хора изписват Босфора ТВ ( за БТВ ) както и обиждат БНТ ,че това не е БГ национална телевизия

Дотам ли се свежда вашия патриотизъм ? Да напишете две-три изречения за новините и това е ?

Ами какво да направим,аз БНТ и БТВ не гледам от години,единственнно мачовете гледам
СРАМ е че Българската национална телевизия излъчва новини на турски,както и БТВ друга национална телевизия излъчва турски глупости нон-стоп :geek: СРАМ е и че отбора носещ името на АПОСТОЛА се продаде на турци :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 фев 2012 19:16

Theos написа:Няма как да ти се отговори, защото сега плюят но тия същите са на заплата, а такива фенове хич не ги боли за клуба, те искат само да лапат от него а не да дават, те не си купуват билет за мач а влизат гратис, та тия същите няма как да разберат че това е за доброто на клуба и на отбора. Няма как да им се обясни, а съм сигурен ,че в тия болници поне 50 % ако не и повече работят предимно чужденци.

Другите пък, които плюят са такива, които редовно си плюят по Левски. За тях това е ежедневие. И тези дето сега плюят и се правят на патриоти на всеки мач пеят КЗЛ. Това са едни гадни лицемери.
И цскарите да не знаят много, защото тази болница ще подпише договор и с ЦСКА.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Декларация на феновете на Левски за новия спонсор

Мнениеот Bartolomej » 28 фев 2012 19:18

аджъбадема ако стане спонсор на цска , никой нищо няма да каже . братската дружба между цска и турските клубове е известна отдавна , но да се посяга на националния герой Левски по този долен начин е възмутително ..
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 фев 2012 19:21

Bartolomej написа:не може Левски да бъде спонсориран от турска фирма . срамно е наистина заради историята ни , заради идеите на апостола и заради неговата памет .
разбирам ги привържениците , това си е гавра не с отбора, а с България .
утре ще има мач бешикташ - Левски и издигането на онези паметни знамена , плакати и национални трибагреници с националния герой на България , докато на гърдите ти пише аджъбадем ще е трагедия .

1.И какви са "идеите на Апостола"?Просто така,за информация...
2.На чии гърди ще пише "Аджъбадем"?
3.Ако са такива спонсори,за каквито ги изкарваш,празрешено ли е да сключват договори и с други отбори от същия шампионат?
4.Мислете с "правилната" глава преди да зачаткате по клавишчетата...

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 фев 2012 19:29

saffron написа:на мене мн ме подразни факта ,че излезна така ,че се слагат всички фенове на Левски под един знаменател.... поне на неутралните хора така им се е сторило..... за кво един обикновен турчин или какъвто и да е човек трябва да остава с впечатление ,че всички Левскари сме против тази болница??? като се коментират тея декларации да казват .. феновете от НФК начело с ГУГУТКА.. :lol:

Ти сляп ли си ? Пише си го кратко и ясно - "НФК и всички организирани фракции" т.е. една определена групичка фенове на Левски, не всички фенове на ЛЕВСКИ ! Друг е въпроса, защо именно ти се осмеляваш да говориш...само си погледни подписа и ще се сетиш какво имам предвид ;)

Милене, ако те са фенове на декларации, то ти си форумен фен - подкрепа само оттук...и то отваряме скобата, че твоята подкрепа представлява плюене по отбора и феновете му, подкрепа на червените и техните идеи...всичко това написано крайно неграмотно от човек, хвалещ се, че има няколко висши образования и е модератор :idea: И преди да започнеш да ми размахваш правилата на форума, ще ти кажа, че ти на всяко мнение пишеш по три, така, че не се учудвай, че някой те коментира !

И на мен не ми допада идеята, че са турци, но в крайна сметка всеки лев в помощ на Левски е добре дошъл, а и не е речено, че тия ще ни превземат и закриват ! По-скоро съм ЗА. Това, че феновете на Левски ще ползват преференциални цени не го вярвам, щото си представям как отивам и казвам фен съм на Левски, искам си 10-те процента намаление ! Отделно, май казаха на пресконференцията днес, че условията за ЦСКА ще са същите което значи, че и феновете на ЦСКА ще ползват тези преференции...и кво излиза, почти всички в България ще са с преференции :mrgreen: А тяхното име няма да седи на екипите на Левски, а предполагам ще е това на ВТБ, така, че няма за кво толкова да се вдига шум !
Изображение

NAKEV
Контакти:

Re: Декларация на феновете на Левски

Мнениеот NAKEV » 28 фев 2012 19:29

Пътувам на всеки два-три месеца до Турция и не виждам защо да НЕ са ни спонсори като са доста по-напред в сравнение с България.Какъв е проблема на тези "фенове" които роптаят против.........парите които ще идват вече в ЛЕВСКИ?
Абре хора............живеем в 21 век........или Вие сте слуги на Наско и Мъри?Що за фенове сте.........хората инвестират....всеки друг отбор би завидял на подобна офанзива........къде ви е разума.......нали мрънкахте че в ЛЕВСКИ парите са на привършване......всеки лев/евро/са добре дошли в тези тежки времена.Вие понеже сте толкова отворени и затова хвърляте бомби и какво ли не по хората които са на стадиона да подкрепяме любимия си ОТБОР.Ква гогутка.....кви пет лева като не може да озапти и да се справи с шепа олигофрени.......същите тези които сега роптаят против турските пари.Наско ако си беше седял на топлия гъз вместо да ми ходи уж на "сафари"то ЛЕВСКИ можеше вече да е в по-друго измерение от панчаревци.........не забравяйте че днес всичко се измерва в пари...-...а ВИЕ ако уважавахте самото свещенно име ЛЕВСКИ.....то същите ВИЕ нямаше нито да хвърляте бомби.....нито да трошите стадионите в БГ защото сте фенове на най великия отбор който носи името на дякона.....който е бил чист...честен...и свят БЪЛГАРИН за каквито се пишете и вие.

Върни се в “Левски”