Първия мач на Мъри като национален треньор-ОСТАВКА!ОСТАВКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: Първия мач на Мъри като национален треньор-ОСТАВКА!ОСТАВКА!

Мнениеот plamen etov » 29 яну 2009 13:25

acmilan написа:Уважавам мнението ти,но ти не си ме разбрал за нещо.Аз не омаловажавам Гибона по никакъв начин,той е бил голям талант и е силно обичан от левскарите,а е уважаван и от другите фенове.Знам цялата история на всички български клубове и съответно вашата и съм наясно,че и преди сте имали мачове в Европа,но в последните години успехите са единствено при Мъри.Аз също смятам,че трябва чужденец да поеме националния,но да бъде голямо име,не някой анонимник!От българите съм за Мъри.И няма нужда да ме поучаваш колега,аз просто си изказвам мнението,няма нужда от надменност ;)

ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА: В МЪРШАВО СТАДО И ОХРАНЕНИЯ КУЦ КОН Е ДОБЪР!!! ;) ;) ;) КАТО НЕ ИСКАТ ДА НАЗНАЧАТ ДОБЪР ТРЕНЬОР ОТ ЧУЖБИНА ТОВА ЩЕ Е ,ДАНО ДА Е ЗА ДОБРО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 29 яну 2009 13:58

Абе не ви разбирам за какво толкова се пените всички?Мъри е пазарен още преди месец и нещо и той ще бъде селекционерът!И на мене ми се иска да ни поеме Топмьолер или Гранд,ама няма да стане,приемете го.За това Мъри е единствената алтернатива. :!:
Изображение

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Мнениеот ticha.ultras » 29 яну 2009 13:59

dromihait написа:Рядко срещан идиот.Все пак в това му писание има и нещо положително-успя да обедини срещу него фенове на Левски,ЦСКА и Локо Сф :lol: .

...и морето! :!:

radosta_na_naroda
Контакти:

Мнениеот radosta_na_naroda » 29 яну 2009 14:48

* Докладвай
* Отговори с цитат

Мнениеот plamen etov на 29 Яну 2009 13:25

acmilan написа:Уважавам мнението ти,но ти не си ме разбрал за нещо.Аз не омаловажавам Гибона по никакъв начин,той е бил голям талант и е силно обичан от левскарите,а е уважаван и от другите фенове.Знам цялата история на всички български клубове и съответно вашата и съм наясно,че и преди сте имали мачове в Европа,но в последните години успехите са единствено при Мъри.Аз също смятам,че трябва чужденец да поеме националния,но да бъде голямо име,не някой анонимник!От българите съм за Мъри.И няма нужда да ме поучаваш колега,аз просто си изказвам мнението,няма нужда от надменност ;)

ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА: В МЪРШАВО СТАДО И ОХРАНЕНИЯ КУЦ КОН Е ДОБЪР!!! ;) ;) ;) КАТО НЕ ИСКАТ ДА НАЗНАЧАТ ДОБЪР ТРЕНЬОР ОТ ЧУЖБИНА ТОВА ЩЕ Е ,ДАНО ДА Е ЗА ДОБРО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Така е, за съжаление отдавна е ясно кой ще бъде треньор(Мъри) на националния отбор ! Но това не ни пречи да си кажем мнението,нали все пак такава е идеята на този форум !Съмърсет Моъм казва :Странно нещо е животът, ако откажеш да приемеш друго, освен най-доброто, много често го получаваш !Мъри е в графата друго, така че не става !Жалко е , когато много хора смятат за небивал успех 1/4 срещу "Шалке"- през 80-те години българските отбори играеха редовно четвърт и полуфинали срещу далеч по-класни отбори и това се приемаше за нормално !Но както и да е , ще гледаме как Грузия на Е.Купер и Ейре на Дж.Трапатони играят , а за нас ще остане :"Момчетата се прдставиха добре , ама противника ни изненада " , или нещо от тоя сорт !Или както каза Б.Михайлов "не си струва да назначаваме скъп чужденец, при положение че нямаме шансове за класиране"!? Явно за някои хора не е достатъчно да поиграят на запад, за да променят мисленето си -колкото Испания и Италия промениха Стоичков, толкова Германия,Франция и Англия успяха да сторят същото с Михайлов и Лечков !

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 29 яну 2009 18:03

radosta_na_naroda написа:Не знам за какво се карате!? Национален треньор трябва да бъде специалист с успехи на клубно ниво и авторитет отвъд Калотина(чужденец с други думи) . Нищо против Мъри, обаче съм виждал далеч по-добри треньори на Герена, така че да си гледа работата ! Нито има квалификацията, нито успехите(това, че съм левскар не означава че трябва да харесвам тоя комплексар)-освен 1/4 за УЕФА той съсипа целия отбор след това, изгони тези които не са връзкари!Става дума за И.Попов, И.Бандаловски и др. таланти , за сметка на разни протежета-Гибона стана футболист , защото беше талантлив и никой не го спря, а Сираков защото беше връзкар и постоянно го бутаха !Ако искате мутренски истории отново в националния нека да е лекето Мъри, ако ли не чужденец . Мъри не е лош треньор казват някои, да ама на нас ни трябва не просто да не е лош а да е добър ! Лошото е че при тая банда на "четвъртите в света" виреят само връзкари и некадърници като самите тях-класираха се 4-ти и сега трябва цял живот да им търпим безобразията, едва ли не ! Доказано е че малцина от практикуващите футбол са с що годе нормален коефициент на интелигентност-как очаквате тогава разни некадърници и глупаци да имат управленски качесва, или да мислят в перспектива?! Предполагам всички са наясно какъв треньор ще изберат след конгреса,щом Б.Михайлов каза , че нямаме шансове за класиране!?

Да твърдиш, че Мъри е изгонил Попето е откачено! Човека до последно го чакаше на самолета за Виена, а баща му лъжеше, че се разболял от жълтеница и за това не си вдига телефона. Бащата на Бандаловски се изживяваше като братът на Роналдиньо, т.е. стремеше се да се изживява като мениджър( според правилата на ФИФА и УЕФА има право) и бе подведен от Жужо, че момчето е гений. Кофти е, че Бандата си повярва и това го провали и в Литекс след това. Толкова по въпроса за това кой е леке. Съгласен съм,че трябва да е чужденец, защото българите всички "разбираме " от футбол и политика и не си струва да си троши здравето.

army_boy

Мнениеот army_boy » 29 яну 2009 21:20

Призовавам всички истински българи или да не посещават мачовете на националния, докато тоя с "рязаните пръсти" е треньор и вика само подуянски ЕВРОИДИОТИ или пък който е на стадиона, да го почнеме тоя хасковски каун още от първата минута с възгласи "ОСТАВКА!". Той няма здрави нерви и няма да издържи въобще! Още на втория третия мач сам ще си тръгне! Още повече, че с тея говеда дето вече е извикал отбора ще пада във всеки мач и то със стабилна голова разлика! Очакват се резултати от типа България-Кипър 0:3 и България-Грузия 2:5 ...

Върни се в “ЦСКА”