История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

izumrud
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот izumrud » 14 дек 2011 00:24

Вие добре ли сте бе? ще правят "истински" Черноморец
вие изобщо наясно ли сте за какво става дума във вашите бръщолевения?
този Черноморец, който е на 3 място в А група, е онзи - на който съм болен привърженик от дете. Вие изобщо знаете ли 2005 г кви събрания бяха, кой води преговорите и дали не искаха да купят лиценза от Дражев и той как се държа на тази среща???
и кои бяха на срещата...вероятно "акаунта" ще се изкаже - аз не знам дали има нещо, под което да не се е изказал..но се замислете ако сте наистина "акули", това ли е начина да помогнете...а ако не искате да помагате, вече е друг въпрос и аз нямам какво да кажа повече. Това е отборът и толкоз! Аз не държа да има 50 хиляди души на мачовете - колкото идват, толкова...
ПРосто Дражев докара нещата до тук...иначе нито Берое, нито Пирините, нито Дунавите - те са истински, но ние - трябва да се самоизядем. Браво!!!!
и сега някакви хора щели да правят Юнайтед ъф Манчестър...но другата хубава новина е, че като истински бургазлии, сте силни само на приказките. ПРеди 3 г едни мазути се надъхваха едно лято, че щели да правят отбор...видях ги :) айде весела Коледа от мене

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 дек 2011 09:42

Futbolen_istorik написа:

И ти ли ще платиш милионите задължения на дражевия Черноморец[/quote]
1. Задължения към този момент няма.
2. Задълженията на клуба бяха 140 000 лева.
3. Дори и да има някакви неуредици от финансово естество - то те се отнасят към собственика на дружеството .

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 14 дек 2011 10:27

айде бе няма! я провери дали някои футболисти, вкл и не отказали се от футбола, са си изтеглили исковете?
и ако няма дружество, а иска не е изтеглен? има ли давност? ако и тя като за търговската марка е 10 г, значи до 2016 има дългове...а ако почнеш, професоре, след 2016 - това кой Черноморец ще бъде? Между другото, кръсти го "Искам си акаунта" и си сложи снимката с мускули за емблема

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 дек 2011 11:21

izumrud написа:айде бе няма! я провери дали някои футболисти, вкл и не отказали се от футбола, са си изтеглили исковете?
и ако няма дружество, а иска не е изтеглен? има ли давност? ако и тя като за търговската марка е 10 г, значи до 2016 има дългове...а ако почнеш, професоре, след 2016 - това кой Черноморец ще бъде? Между другото, кръсти го "Искам си акаунта" и си сложи снимката с мускули за емблема

1. Давностния срок е 5 години . За всички видове задължения . След изтичането на 5 годишния срок , задълженията не могат да бъдат събирани по принудителен начин . 10 е "абсолютния давностен срок" , след изтичането на който задълженията се водят "погасени поради давност" .
2. Нито един иск сам по себе си не спира "давностния срок" , освен ако не е придружен от изпълнително решение . Иска само стопира "давностния срок" за календарната година . Специално за теб пояснявам . За да е в сила , всеки иск трябва да бъде предявяван всяка следваща календарна година . "Давностния срок" тече и при постигане на "извънсъдебно споразумение" за погасяване на задълженията . Единствено изпълнителен лист след спечелване на изпълнително дело спира "давностния срок"
3. "Търговската марка " се подновява на всеки 5 години ( ако няма някаква промяна в законодателството на РБ ) . Удостоверението се издава на дружества регистрирани по Търговския закон , които нямат задължения към държавни институции , не са в състояние на фалит или процедура на обявяване на фалит .
4. От доста години насам , в момента , до 2015-а ( миналата година Дражев си поднови търговската мака ) и до момента до който собственика на дружеството ( ако има смяна на собствеността ) в срок си подновява правата върху "търговската марка" , отбора ще се казва Черноморец ( Бургас ) ( да не се бърка със заемащия в момента 3-то място в "А" група отбор на Черноморец Бургас ( Бургас) - http://www.bulgarian-football.com/bg/a.html ) .
5. Аз конкретно нямам , нито имам претенции да имам нещо общо със собствеността на отбора . Това за което имам желание е , АКО е възможно пак да стъпя на терена със синия екип и с логото с котвата на гърдите , както в доброто старо време ( ти между другото , колко пъти си правил това ) .
п.п Надявам се да съм ти бил полезен ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 дек 2011 12:03

subzero написа:Ей за тва говорим!Докато го има този Черноморец-аз ще го подкрепям!Ако има друг,който играе с Манолич и него ще подкрепям!Само пишете тука някви работи и не казвате кого да подкрепяме като "този" Черноморец не заслужава щото не е "онзи".Приемете,че има фенове на отбор създаден през 2005 г. и си се кефят нещастниците.И вие кво им казвате-ама пичове тоз отбор не е "онзи" отбор не ходете на стадиона.И кво прайм? Имаме отбор в Бургас,който е фактор в първенството и ние не ходим на стадиона,щото не е нашия отбор!Интересно ми е "този" Нефтохимик "онзи" ли е? И ако не е каква е разликата м/у този Нефтохимик и този Черноморец?Явно си по-възрастен от мен,явно двамата с Акаунта имате повече инфо и помните повече от "онзи" Черноморец и аз страшно ви уважавам дори и само заради възрастта,но кажете кой отбор да поддържам,ако не Черноморец?Едва ли някой в този форум харесва Събев,едва ли на някой не му пука за "онзи" Черноморец,но в момента това е отбора!И така както си мечтаете с Акаунта представете си,че Събев вземе сегашния Нефтохимик! Спирате да сте фенове и да ходите на стадиона ли?Сравнението с циганката е неуместно.И добре схващам,че заради този Черноморец го няма онзи Черноморец.Ама онзи Черноморец едва ли ще го има,а аз искам да отида на стадиона на подкрепям някой отбор и предпочитам да се казва Черноморец!Пък и този форум е за отбор с име Черноморец Бургас на чиято емблема няма 1919 затова приемаме,че е от 2005.Ако имате да кажете нещо за този отбор-заповядайте!Другият просто го няма!

Нека да си имаме уважението :) Посочи ми къде в досегашните ми постова съм казал нещо от рода на - "не подкрепяйте този отбор" , "не ходете на стадиона" . Както забелязваш , дори се опитвам според силите си да помагам за създаването на истинска агитка на отбора . То явно това е съдбата на Черноморските фенове - през известен период от време да създават агитки на други отбори - преди Нефтохимик , сега този отбор ;) Както виждаш , дори и за идеята за "реставрация" на английския сектор давам идеи. Защото съм на мение , че всеки бургаски отбор има нужда от подобаваща агитка . Истинска , не просто клакьори и позьори . За разликите между Нефтохимик и Черноморец , не ме карай да говоря , защото са само в полза на зелените . Колкото до събев ... не вярвам да се върне в Нефтохимик . Не виждам смисъл да го прави - вече сложи ръка на стадиона в Лазур . освен ако няма апетити и за стадиона в Долно Езерово ( нали там играе отбора ) ;)
Та както виждаш , приел съм , че "... има фенове на отбор създаден през 2005 г. и си се кефят нещастниците ...) . С уточнението , че никого не съм нарекъл нещастник . Употребил съм "влечуги" по адрес на едни точно определени индивиди , и "сини" и "зелени" обаче . Дори много пъти съм казвал , че тези хора трябва да се гордеят със свършеното за тези 6 и половина години . Но и вие приемете , че футбол в Бургас е имало и преди 2005-а година . И че Черноморец също го е имало преди този отбор да бъде кръстен с подобно име . Дори са играли един срещу друг - http://www.bulgarian-football.com/bg/vp ... final.html .
За Наоми и циганката ... ок , може би аналогията не е съвсем точна . Какво ще кажеш за тази :
Семейство - майка вдовица ( Черноморец ) която все не може да случи на любовници ( Дражев и Събев ) , и дете ( феновете ) . Та последния любовник ( събев ) , собственоръчно удушава майката ( за да и вземе имотите ) , води друга жена и казва на детето - "това е майка ти - щото онази другата , не беше истинска" ;)
относно форума - поправи ме , ако греша , ама темата не е ли за историята на футбола в Бургас . ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 дек 2011 12:09

Излишно е да хвърляме тука някви юридически факти.В момента в България има един отбор,който се казва Черноморец Бургас и играе в някоя от дивизиите(за щастие в първата).Всички глупости на Дражев,Събев,Йоан и Николов доведоха до това.Дали ни харесва или не-всеки сам решава!Сигурен съм,че е имало вариант да има един Черноморец и той да е "онзи" Черноморец.Вероятно всички тия големи тикви не са се разбрали финансово.Това няма как да го знам.Знам,че имам любим отбор и той се казва Черноморец и е от Бургас.Дали е от 1919 или 2005 не ме интересува.Важно е да печели и да ме радва.Виждаме,че отбори с традиции се затриват(Пирин,Ботев,Етър,Марек),обаче ние тука нали обичаме да си приказваме ще съживяваме мъртвец.Стария Черноморец го няма и няма да го има.Какво пречи да подкрепяме този Черноморец и какъв и ти е на теб проблема с този отбор ???!!! Може би Дражев е по-добър от Събев ? Стария Черноморец с президент Дражев повече ли ще ти харесва?Ако ще е като онова недоразумение от София-мерси!!Търговки марки,искове,собствености-глупости!! Едва ли някой в този форум го интересува това.Предполагам,че повечето от нас са в този форум заради 'ТОЗИ" Черноморец,но винаги ще носят в сърцето си "ОНЗИ" Черноморец.
П.С. Акаунт,по принцип ме кефиш,човече! Имаш свежо чувство за хумор,но тука май не се разбрахме!!!И все пак -Респект за цялата ти любов към стария Черноморец и за всичката информация с която ни заливаш.Да си жив и здрав,брат!! ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 дек 2011 12:14

Акаунт,човече-нещо за последния ти пост.Нещастници го вмъкнах аз,за да е по-фигуративно! ;) :) А за "влечугите" сме на едно мнение!Най-вероятно всички знаем,че футбол в Бургас е имало и преди 2005,но и всички знаем,че в момента разполагаме с това и друго едва ли ще има.Дори не сме сигурни,че и това ще го има!!!Нека си викаме за този отбор докато го има(дано е по-дълго),а ако има друг и за него ще викаме!!! ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 дек 2011 12:37

subzero написа:Излишно е да хвърляме тука някви юридически факти.В момента в България има един отбор,който се казва Черноморец Бургас и играе в някоя от дивизиите(за щастие в първата).Всички глупости на Дражев,Събев,Йоан и Николов доведоха до това.Дали ни харесва или не-всеки сам решава!Сигурен съм,че е имало вариант да има един Черноморец и той да е "онзи" Черноморец.Вероятно всички тия големи тикви не са се разбрали финансово.Това няма как да го знам.Знам,че имам любим отбор и той се казва Черноморец и е от Бургас.Дали е от 1919 или 2005 не ме интересува.Важно е да печели и да ме радва.Виждаме,че отбори с традиции се затриват(Пирин,Ботев,Етър,Марек),обаче ние тука нали обичаме да си приказваме ще съживяваме мъртвец.Стария Черноморец го няма и няма да го има.Какво пречи да подкрепяме този Черноморец и какъв и ти е на теб проблема с този отбор ???!!! Може би Дражев е по-добър от Събев ? Стария Черноморец с президент Дражев повече ли ще ти харесва?Ако ще е като онова недоразумение от София-мерси!!Търговки марки,искове,собствености-глупости!! Едва ли някой в този форум го интересува това.Предполагам,че повечето от нас са в този форум заради 'ТОЗИ" Черноморец,но винаги ще носят в сърцето си "ОНЗИ" Черноморец.
П.С. Акаунт,по принцип ме кефиш,човече! Имаш свежо чувство за хумор,но тука май не се разбрахме!!!И все пак -Респект за цялата ти любов към стария Черноморец и за всичката информация с която ни заливаш.Да си жив и здрав,брат!! ;)

Ако сега те кефя ... то изчакай да ме видиш наживо :mrgreen:
В интерес на истината отбора се казва - Черноморец Бургас ( Бургас ) ;) не се впрягай , не съм виновен аз . Такова му е името :lol: Обаче пак ти казвам , не си прав . Срещу отбора нямам нищо против - дори го подпомагам финансово , както всеки един от нас . Чрез онази част от данъците , която плащаме и се връща в Бургас и отива под някаква форма в отбора ;) събев съм го виждал няколко пъти през живота си , така че антипатиите ми не са лични , а на базата на негови действия . Аналогии между Дражев и събев няма да правя , защото ще ме обвинят че съм , най-малко адвокат на затворника :mrgreen:
Обаче имаш и грешка в мисленето . Не повечето - Абсолютно всички тук във форума , са заради този Черноморец , пък било и като опозиция ;)
Едно обаче не мога да разбера - какво против имаш желанието на няколко мъже да средна възраст да поритат 1-2 сезона по селата из окръга :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 дек 2011 12:39

subzero написа:Акаунт,човече-нещо за последния ти пост.Нещастници го вмъкнах аз,за да е по-фигуративно! ;) :) А за "влечугите" сме на едно мнение!Най-вероятно всички знаем,че футбол в Бургас е имало и преди 2005,но и всички знаем,че в момента разполагаме с това и друго едва ли ще има.Дори не сме сигурни,че и това ще го има!!!Нека си викаме за този отбор докато го има(дано е по-дълго),а ако има друг и за него ще викаме!!! ;)

Аз може ли да викам наум ;) ... все пак имам да поддържам имидж :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 дек 2011 13:03

Тук има един филм, в който аз не желая да се намсевам :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”