Сезонът на Ливърпул до 14-я кръг

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Сезонът на Ливърпул до 14-я кръг

Мнениеот venomcho » 08 дек 2011 18:25

suareschampion, и аз едва се сдържам, но нека все пак да изчакаме "празничния маратон" и трансферния прозорец - аз лично минута след затварянето му ще мога да си преценя има ли бъдеще отбора или не...
точно в тоя период - декември/януари могат да станат супер размествания, а ние на хартия имаме лека програма...
все пак се борим за Четвъртото, а не за титла, така че там не са толкова отдалечени нещата (все още)
и трите лондонски са пред нас, но няма винаги да я карат така я...ето още понеделник можем да се доближим на само две точки от Челси при загуба от Сити и естествено наш успех де 8-)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 дек 2011 18:41

venomcho написа:suareschampion, и аз едва се сдържам, но нека все пак да изчакаме "празничния маратон" и трансферния прозорец - аз лично минута след затварянето му ще мога да си преценя има ли бъдеще отбора или не...
точно в тоя период - декември/януари могат да станат супер размествания, а ние на хартия имаме лека програма...
все пак се борим за Четвъртото, а не за титла, така че там не са толкова отдалечени нещата (все още)
и трите лондонски са пред нас, но няма винаги да я карат така я...ето още понеделник можем да се доближим на само две точки от Челси при загуба от Сити и естествено наш успех де 8-)

какво значи лека програма ? ти виждаш ,че ние лек мач нямаме !джерард го няма а сега вече и лукас ..може и суарес да накажат за дълго време ..за това ми е притеснено ..поне 4 нови ни трябват ..тримата да са задължително офанзивни..виждаш какво става контузии,наказания ,слаба форма ..трябва да има по дълга качествена пейка..дано поне по бързо набележим и купим по рано нужните подкрепления а не да чакаме последния ден на януари..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 09 дек 2011 10:13

Здравейте,

Аз съм по-скоро доволен от представянето на Ливърпул досега. Имаме само 3 загуби от 14 мача, и то като гости.
Направихме няколко равни, който можеше да спечелим, но все пак предпочитам да бием Евертън, Арсенал и Челси и да правим равни с Норич и Суонзи, отколкото обратното...а то е ясно че само победи не може :)
Вярно е, че очаквах малко повече, имайки предвид състава ни и факта че не играем мачове в евротурнирите, но аз винаги искам повече и поддържам отбора какво и да става.
Сега мисля, че за "Коледния маратон" трябва да се надъхат играчите и да си направят един хубав подарък, а и един за нас - влизане в Топ 4 до Нова година.

COME ON REDMEN!!!
LIVERPOOL RULZZ

Върни се в “Ливърпул”