Одобрявате ли исканата оставка на Симеон Дянков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Одобрявате ли исканата оставка на Симеон Дянков

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2011 14:56

obi4am_pirin написа:
CTAHKO написа:
obi4am_pirin написа:Всичко наред ли е...с теб? :shock: :shock: :shock:

А с теб :roll: :shock:

Леле скинара се обади... :shock:

Как пък реши че съм скинар не ми стана ясно :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 06 дек 2011 15:05

CTAHKO написа:
CTAHKO написа:
obi4am_pirin написа:Всичко наред ли е...с теб? :shock: :shock: :shock:

А с теб :roll: :shock:

Леле скинара се обади... :shock:

Как пък реши че съм скинар не ми стана ясно :lol: :lol: :lol: И не съм се обидил,споко :)[/quote]
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2011 15:09

obi4am_pirin написа:
CTAHKO написа:Как пък реши че съм скинар не ми стана ясно :lol: :lol: :lol: И не съм се обидил,споко :)

На аватара ми има и момченце показващо среден пръст,ама не си решил че съм момченцето с пръста,ами ме сравняваш с таткото :roll: :lol: :lol: На твоя като е Бербатов,аз що не съм решил че ти си Бербо :)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 06 дек 2011 15:10

Blagoy написа:Толкова много популизъм, толкова много промиване на мозъци не помня да е имало в краткия ми житейски опит. Както написа и колегата "urkoto" и това правителство не може да се справи със сивата икономика.... Защо няма воля да се изкорени корупцията в МВР? Една малка Естония се е справила с този проблем с въвеждането на изключително ефективно и РАБОТЕЩО електронно правителсто.

8-)

Говориш за "промиване на мозъци", а самият ти или си промит мозък, или се опитваш да промиваш мозъците на другите !
Знаеш ли какво означава въвеждането на електронно правителство за обикновения човек ?
Това означава, че този, който владее информацията от системата на електронното правителство практически притежава и теб ! Той знае всичко за теб - с кого си лягаш, какви са ти навиците, къде пазаруваш, какво пазаруваш, от какво си болен, кои са приятелите ти .... Тотален контрол над хората ! Това хубаво ли е според теб ?
И как електронното отчитане ще спре корупцията ? Обясни ми, моля те ! Спира ме катаджия за проверка и вижда, че гумите ми са износени. Бутам му 2 по 20 лв. и заминавам ... Как електронното правителство ще разбере какво правим извън колата на КАТ ?
И като са въвели електронно правителство в Естония да не са настигнали примерно Германия по стандарт ? Напротив - Естония в миналото беше сред водещите по стандарт бивши съветски република. Днес там нещата не са много розови ...
Пишеш да се ликвидира сивата икономика. Добре. Значи искаш да заприличаме на Северна Корея ?!
Тя е единствената бедна държава в света без сива икономика !
Друга такава НЯМА !
Сещаш ли се колко семейства работят без трудови договори, но все пак изкарват за прехраната си ? Какво ще стане с тези хора, когато сивата икономика бъде унищожена ?
Много тъжно е, когато млади хора като вас позволяват да им бъдат промивани мозъците с идеи несъвместими и неприложими към нашата действителност ... Осъществяването им ще донесе само нови нещастия за обикновения човек в България ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 06 дек 2011 15:12

controller написа:
dodo7271 написа:Дянков е единственият от това правителство, който НЕ трябва да си ходи.

Подкрепям ! Естествено ,че единствения човек в правителството , който се бори всячески за извършването на реформи в сектори чийто министри не желаят да се правят - НЕ трябва да си ходи !

+1 :) Напълно съм съгласен и аз. И не мога да разбера, защо авторчето на темата се прави на толкова отворено по финансови въпроси, след като онзи ден не знаеше дори това, каква част от вноските към бюджета от неговата заплата се поемат от работодателя, ами плачеше за помощ във форума. :mrgreen:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 06 дек 2011 15:27

Да одобрявам и то не, защото се е изметнал както казват някои, а защото не си е свършил работата, а каква е работата на министерството ръководено от него да прави добри прогнози на икономическите фактори и въз основа на тях да залага финансовите параметри в бюджета, които да изпълни в края на годината с помощта на също управляваните от МФ институции като НАП и Агенция Митници (отговарящи за събиране на вземанията) т.е. щом Дянков е подписал споразумението, а сега не може да го изпълни това означава, че той не просто се отмята, а не си е свършил работата вследствие на което се стига до социално напрежение и той трябва да си понесе политическата отговорност т.е. да си подаде оставката. Същото важи и за споразумението подписано със синдикатите за пенсионната реформа, а и за "великия" мениджерски екип на БДЖ също подписал подобно споразумение със синдикатите.
За съжаление, обаче Марми е прав, че Бойко явно няма как да уволни Дянков, защото дори и той не е толкова кух(пример освободените министри на здравеопазването част от които събираше по пътищата), че да държи и да разчита да прави толкова важни реформи на човек, който не си е свършил работата и поради това народа излезе на протести, да не говорим за това как миналата година Дянков се кълнеше, че няма да прави промени в бюджета, а ги направи още през юни или, че откакто е министър излязохме от кризата поне пет пъти.
Последна промяна от Xanko на 06 дек 2011 15:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 06 дек 2011 15:40

Fridtjof Nansen написа:
controller написа:
dodo7271 написа:Дянков е единственият от това правителство, който НЕ трябва да си ходи.

Подкрепям ! Естествено ,че единствения човек в правителството , който се бори всячески за извършването на реформи в сектори чийто министри не желаят да се правят - НЕ трябва да си ходи !

+1 :) Напълно съм съгласен и аз. И не мога да разбера, защо авторчето на темата се прави на толкова отворено по финансови въпроси, след като онзи ден не знаеше дори това, каква част от вноските към бюджета от неговата заплата се поемат от работодателя, ами плачеше за помощ във форума. :mrgreen:

Този Дянков трябва да си иде. Той само гледа как да съдере пари от хората. Защо не иде да вземе от мултимилионерите? Тамън успея да направя някой лев и тия данъчните налитат като стършели. Айде няма нужда.
Изображение

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 06 дек 2011 16:18

Не.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2011 16:19

shevchenko написа:Този Дянков трябва да си иде. Той само гледа как да съдере пари от хората. Защо не иде да вземе от мултимилионерите? Тамън успея да направя някой лев и тия данъчните налитат като стършели. Айде няма нужда.

И като си отиде Дянков данъчните ще спрат да ти налитат ли :roll: ;) Интересно разсъждение :lol:

Върни се в “Свободна зона”