pomiqrat написа:fcb_bg написа:child in time написа:Добре, дай предложение как да се покрие дълг от 800 милиона на БДЖ и в същото време заплатите на хората да станат по 1500лв. И да не се съкрати никой, разбира се.
А земеделците разполагат с много пари! При тях наистина парите буквално се въргалят на улицата, ама ги мързи да се наведат да ги вземат, искат някой да им ги набута в джоба! Имат субсидии, имат и евро фондове! Какво още искат!?
Работещите (средно статическия работещ) в БДЖ са виновни за 20 годишното разграбване? Те ги откраднаха тия пари? БГ земеделците са най - слабо финансираните в ЕС! Ти по САПАРТ да се класираш имаш ли идея за какво става въпрос? Въргалят се те в ръцете им ги бутат!Не знам колко си голям но дано 96 -97г да е само блед спомен за теб и никой повече да не изкара хората на такъв протест!
![]()
Е, как те са виновни ми, ти к'во мислиш. Аз си питам що не дирят големците, ама глас народен...
Точно те ги окрадаха. Да спират композициите и да точат нафта и бензин. Да крадат желязо и мед.[/quote]
Мдаа.... а композициите от цистерни с гориво, за ембаргова Югославия, които не се върнаха обратно.. и те са от стрелочници, ревизори и кондуктори откраднати....така ще да е!