Ужасът за Бандаловски продължава - изгориха му втори кола

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Ужасът за Бандаловски продължава - изгориха му втори кола

Мнениеот Alonso_Massa » 28 ное 2011 20:47

Ех дано да му свършат скоро проблемите на Бандата и да не му се отразява на играта.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 28 ное 2011 21:42

Erick_Cartman написа:да му я горят, аз като нямам кола кво да прая , тоя има 2 , що не ми даде 1-та аз съм от ЦСКА и той също :roll: => на него не му пука за мен => на мен не му пука за него

Не знам защо ми изтрихте моят отговор към един болен човек.Да бяхте изтрили неговия.На такъв ще кажа че нямаш кола няма и да имаш никога защото от теб не става и чеп за зеле.Но както се казва на болен човек освен лекарство друго не помага.
1948

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 ное 2011 22:15

Признавам си! Аз му запалих колата на Бандата. 1вия път спря на мойто място и му вдигнах чистачките,втория му спуках гумите..ама то неговото не се търпи. Я,не се излагайте бе,хора :)) Приритали фенове да палят колата на Бандаловски. Защото нямате по-качествени играчи сигурно.Преди няколко години пак уж фенове бяха били Янев,пък после май нещо друго се оказа.
110 години любов!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 29 ное 2011 19:18

Започвам да си мисля, че тези палежи нямат нищо общо с футбола. Едва ли има такива лумпени, че заради Левски и ЦСКА да палят колите на играчите. Ако левскарите са недоволни от играта на отбора трябваше да запалят колата на някой от собствените си играчи. Изобщо тук става дума за нещо друго, но едва ли разберем. Един път може да е на фенска основа, но два пъти изключено.

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 01 дек 2011 11:10

redpride написа:Започвам да си мисля, че тези палежи нямат нищо общо с футбола. Едва ли има такива лумпени, че заради Левски и ЦСКА да палят колите на играчите. Ако левскарите са недоволни от играта на отбора трябваше да запалят колата на някой от собствените си играчи. Изобщо тук става дума за нещо друго, но едва ли разберем. Един път може да е на фенска основа, но два пъти изключено.
нищо не е изключено.докато не се промени наказ.кодекс-такива деяния да се наказват със затвор-всеки може да ги извърши.не е респектиращ закона.а извършителите не може да не са познайници на полицията,но на ченгетата им пука да се занимават .
[center]Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”