Искате ли Фернандо Торес да се върне обратно на Анфийлд ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Искате ли Фернандо Торес да се върне обратно на Анфийлд ?

Мнениеот McLovin » 25 ное 2011 19:22

Thsmith написа:
McLovin написа:Въпреки слабата му игра в Челси, за мен Фернандо продължава да е в топ 10 на нападателите в света. Бързина, техника, всичко има освен форма в момента. А както някой някъде беше казал " Формата е временна, класата е вечна" :P

Викаш всичко има освен голове :lol: :lol: и това с класата е вечна е страшно клише... Виш един друг ваш нападател който имаше много повече футболни качества от испанската примадона - Оуен. Имаше класа, но какво стана след неуспешния му период в Реал Мадрид ? Oт 2004 г до ден днешен е вкарал има няма 40 гола... по 4-5 гола на година, а не е да е играл в отбори които не вкарват голове... Къде му е класата сега като формата е временна?

А и ми е много странно както виждам, че напоследък играете често и с един нападател само как теоритично бихте сместили суарез, 35 млн Каръл и торесчо :lol:

Оуен беше продаден защото имаше хронични проблеми. Ливърпул взе всичко от него и го разкара. Като гледаш колко гола има, виж и колко мача има. Просто изгоря много бързо. Стана нападател от световна величина много млад и общо взето приключи млад, заради натоварванията и спецификата на тялото му. Ако трябва да съм честен мислех че Ливърпул постъпи по същия начин и с Торес, но явно при него нещата са по-различни.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 25 ное 2011 21:10

Да не сме в детската градина-искам в Челси,искам обратно в Ливърпул??Това няма как да се случи!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 ное 2011 21:56

Взимайте си го-да ви е халал!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 25 ное 2011 22:03

Аз пък го искам обратно! Да махат Керъл и да си върнем Торес. Толкова ми е мъчно като го видя с оня парцал на Челси. Мъчно ми е и като си споня какъв тандем бяха с Джерард. Сега като добавим и Суарез ставаме бомба, а като сменим Джонсън за Алонсо плюс някое милионче отгоре ставаме шампионски отбор! Само трябва да вземем едно крило допълнително и сме супер. Ех много се размечтах... То е ясно че Кени няма да го вземе, ами ще държи Керъл... :cry:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 25 ное 2011 22:09

Джонсън си е живо 100% крило, повече ме притеснява като играе бек. Това трябваше отдавна да стане, твърда ръка и край на своеволията на "звездичките". Не може да взимаш по 70-90к на седмица и да се мърдосваш като п.тка. В този ред на мисли и испанския предател може пък и да влезе в ред. Последната година не се е контузвал което си е живо чудо.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 26 ное 2011 07:38

НЕ !!!
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 26 ное 2011 08:33

Късно е вече. Няма връщане назад, разби милиони червени сърца, след като си замина и не даде обяснение защо го направи и то в последния момент, каза, че Челси е най-високото ниво, няма по-голям отбор от Челси в Англия и Европа...еми да си стои в големият отбор и да си печели титли, че и ШЛ да вземе. Това от една страна.
От друга страна, ако е за сметка на Керъл, ако толкова нямаме избор за нападател, може и да се замисля, но според мен е по-добре да скочим за някой като Кавани или Тевес под наем. Но ако всичките ни опции за нападател "отидат на кино", в най-лошия случай Торес.

П.С. Някои казват, че са сигурни, че ако Торес се върне, ще започне като преди да мачка, така ли?!? Ами аз не съм много сигурен, нещо трансферите по оста Челси-Ливърпул и обратно не вървят :oops:

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 26 ное 2011 11:52

Ако от Челси платят 200-300 милиона паунда бих се замислил, но дори и тогава ще каже НЕ! :lol:

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 26 ное 2011 12:56

Да си стои в по-големия отбор.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Върни се в “Ливърпул”