KБ: 1/16-финал Берое - Лдогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Re: KБ: 1/16-финал Берое - Лдогорец

Мнениеот PIMP » 20 ное 2011 17:05

tsonpen написа:Като гледам класирането ми е много странно самочувствието на феновете на Берое. Обективно погледнато шансът за победа (естествено) е на страната на Лудогорец. Изненади са възможни, но повтарам - ИЗНЕНАДИ! Не ви прави чест тонът ви. Не забравяйте, че футболът е за удоволствие, не за да си опъваме нервите.

Да не би от вчера да се играе футбол, че класирането за 1 полусезон да ни отнеме самочувствието ?
Голям смях с "феновете" на Лудогорец :lol: Пичове радвайте се, че ви взе богат чичко защото преди това някои хора от Разград сигурно не са знаели, че в града им има отбор "пленени" от "грандовете" Левски и ЦСКА или пък от Висшата Лига, Серия А и т.н ;)
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 20 ное 2011 18:34

Оффф че си банален ... сам каза говорим за футбол ... няма значение кой е собственика , важното е че отбора играе футбол , а не антифутбол като 60-70 % от " елита".... Тва важи за всички отбори ... ако го няма Г.Ганчев -Литекс ? , Титан - ЦСКА ? , Динев - Локо ? , Стефанов- Славия? , Батков- Левски ? ..... всеки отбор си има спонсори и благодетели ... така че ... да не говорим пък в Англия и Испания кви спонсори имат .... говорете за футбол драги господа , а не за пари ... И ние не сме си вирнали носовете , а напротив ... Аз лично титли и купи не искам ... може би 1 евроквота за да видим дали и в Европа ще играем същия приятен футбол . Искам отбора да играе футбол, както до момента и да се развива ... а не антифутбол ,като ... да не споменавам имена ...

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 20 ное 2011 22:24

Ивайло Лудогорец написа:Оффф че си банален ... сам каза говорим за футбол ... няма значение кой е собственика , важното е че отбора играе футбол , а не антифутбол като 60-70 % от " елита".... Тва важи за всички отбори ... ако го няма Г.Ганчев -Литекс ? , Титан - ЦСКА ? , Динев - Локо ? , Стефанов- Славия? , Батков- Левски ? ..... всеки отбор си има спонсори и благодетели ... така че ... да не говорим пък в Англия и Испания кви спонсори имат .... говорете за футбол драги господа , а не за пари ... И ние не сме си вирнали носовете , а напротив ... Аз лично титли и купи не искам ... може би 1 евроквота за да видим дали и в Европа ще играем същия приятен футбол . Искам отбора да играе футбол, както до момента и да се развива ... а не антифутбол ,като ... да не споменавам имена ...

Защо да съм банален ? Да не би от 100 години Батков, Титаните и т.н да са собственици на клубовете в България ? Радвай се на играта на отбора си, аз също ще се радвам ако направите нещо сериозно в Европа, но в нашия подфорум имаше изказвания от сорта че като спечелите 2 купи тази и следващата година и ще сте по-голям отбор от нас. Ето това ме дразни, че много бързо се помислихте за голямата работа.
Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 ное 2011 09:23

Явно всеки си има своята логика. На приказки няма да изясним нещата. Затова нека се получи интересен мач!
Успех за Лудогорец! Заслужават да минат напред. И Берое вероятно заслужават, но какво да се прави - кофти жребий.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 21 ное 2011 11:47

Аз пък си мисля,че точно Лудогорец извадиха кофти жребий.Естествено имате по-добри футболисти и не го крия,показвате по-приятен футбол и се надявам само това да са факторите за класирането ви.Ние обратно-в криза сме,не върви играта,не ни покри късмета в няколко мача (тотална липса на такъв).Но.Ние сме Берое,играем на "Храма" пред7-8000 минимум с уникалната си публика.Имахте късмет при гостуването ви по-рано през годината,сега няма да е така,освен товаза нас за първенство всичко е загубено.Елате повече в Стара Загора,викайте,пейте и после по живо по здраво си тръгнете.прогноза 3-1 или 2-0 за Берое.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

fen4ica
Контакти:

Мнениеот fen4ica » 21 ное 2011 11:59

Мислех, че поне в този форум ще се спазва добрия тон между феновете и ще се обсъжда играта футбол! Но не! Типично по български винаги ще се намери някой, който да се изсере на метеното. Вярно е, че всеки може да дава мнения, да подкрепя отбора си, но хора....мерете речника си и не търсете под вола теле. Победите на терена не се решават от броя на феновете или традициите на отбора. Подкрепата е много важна това е вярно, но сега да ми се обеснява тук фен на Берое какви сме, откъде сме и колко сме е по вече от смешно. Подкрепяйте отбора си, нека те да изиграят играта си, и ако покажат умения да спечелят! Няма лошо! Всеки път преди всеки мач, все някой ни се заканва и ни убива на терена, защото сме били такива или онакива. В крайна сметка реалноста е май друга!?
Винаги съм на мнение, че коментарите са по обективни след мача. Има за какво да се спори, положения, фаулове, голове и т.н Така, че в момента е излишно феновете на Берое да се заяждат. ;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 ное 2011 12:11

@luxorus
Жребият не е лек и за двата отбора.
Обаче прогнозата ти я причислявам към фантастиката. Дори и равен да постигнете в редовното време при този домакински мач, пак ще е невероятно. Такива са реалностите.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 21 ное 2011 17:00

fen4ica написа:Мислех, че поне в този форум ще се спазва добрия тон между феновете и ще се обсъжда играта футбол! Но не! Типично по български винаги ще се намери някой, който да се изсере на метеното. Вярно е, че всеки може да дава мнения, да подкрепя отбора си, но хора....мерете речника си и не търсете под вола теле. Победите на терена не се решават от броя на феновете или традициите на отбора. Подкрепата е много важна това е вярно, но сега да ми се обеснява тук фен на Берое какви сме, откъде сме и колко сме е по вече от смешно. Подкрепяйте отбора си, нека те да изиграят играта си, и ако покажат умения да спечелят! Няма лошо! Всеки път преди всеки мач, все някой ни се заканва и ни убива на терена, защото сме били такива или онакива. В крайна сметка реалноста е май друга!?
Винаги съм на мнение, че коментарите са по обективни след мача. Има за какво да се спори, положения, фаулове, голове и т.н Така, че в момента е излишно феновете на Берое да се заяждат. ;)

Нищо лошо не съм казал за вашия отбор, просто някои фенчета които са подкрепяли Левски/ЦСКА преди Домусчиев започнаха да се изживяват прекалено много. Не отричам, че има хора които са били с Лудогорец и във В група и именно те са най-радостни в момента тъй като няма по-хубаво да видиш как отборът ти се вдига и започва да мачка наред.
Изображение

ludogorets1945
Контакти:

Мнениеот ludogorets1945 » 21 ное 2011 19:36

PIMP написа:
fen4ica написа:Мислех, че поне в този форум ще се спазва добрия тон между феновете и ще се обсъжда играта футбол! Но не! Типично по български винаги ще се намери някой, който да се изсере на метеното. Вярно е, че всеки може да дава мнения, да подкрепя отбора си, но хора....мерете речника си и не търсете под вола теле. Победите на терена не се решават от броя на феновете или традициите на отбора. Подкрепата е много важна това е вярно, но сега да ми се обеснява тук фен на Берое какви сме, откъде сме и колко сме е по вече от смешно. Подкрепяйте отбора си, нека те да изиграят играта си, и ако покажат умения да спечелят! Няма лошо! Всеки път преди всеки мач, все някой ни се заканва и ни убива на терена, защото сме били такива или онакива. В крайна сметка реалноста е май друга!?

Нищо лошо не съм казал за вашия отбор, просто някои фенчета които са подкрепяли Левски/ЦСКА преди Домусчиев започнаха да се изживяват прекалено много. Не отричам, че има хора които са били с Лудогорец и във В група и именно те са най-радостни в момента тъй като няма по-хубаво да видиш как отборът ти се вдига и започва да мачка наред.

"селските " отбори винаги са подкрепяли- Левски/ЦСКА :lol: . затова като гостуват и ни викат така :) , те и в Стара Загора пак ви викат селяни (въпреки че вашето "село" си е баш големичко).
публиката ви е супер , не се впрягай не 1-2 изказвания (всяко стадо си има мърша) . и аз като чета при вас , как ни обиждате на турци и помаци ..... да не мислиш че ми е добре :)
пожелавам си здрав мач , но без картони :!: и контузени .най-се опасявам за картоните , съдията може да нашари и двата отбора , а мача в понеделник е мн важен

fen4ica
Контакти:

Мнениеот fen4ica » 22 ное 2011 14:00

PIMP написа:

Всъщност имах в предвид фен с ник zueka. Речника му е пълен с клишета, а като гледам мозъчния му потенциал е доста ограничен. Не води нормален диалог, перчи се, заяжда се обижда! Огромното му самочувствие е доста непокрито. Но няма значение, ние "селяните", поне умеем да уважаваме противника си. Както казах, коментарите ще са по обективни след двубоя.

Върни се в “Лудогорец”